İçimde ki huzursuzluk nedir ?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
İyi geceler ;
İçimde garip bi huzursuzluk var sebebi ne bende bilmiyorum :KK61:
Aşırı iyi niyetliyim kimsenin kalbi kirilmasin diye kendimi paralarım ve karşı taraf "saf salak"olarak görüyor eminim artık..illa dedikodumu yapmam lazım milletin arkasın dan konuşup yuzunemi gülmem lazım..
Bakıyorum öyle olanlar daha mutlu daha çok seviliyor..nedenn?
Birde çok utangacım karşı cinsin yüzüne bakamam hayatta..disardan çok sert görünüyor musum o yuzden kimse gelip teklif etmiyormuş..diyelimki baktım ee sonra ..yoldaki adam gelip konuşalım mi deyince ne diycem tmm mı dicem?? :KK12:
Çok daralıyorum bir tuhafım depresyonami girdim yoksa??:KK42:

Canim benim sıkıntı yapacak birsey yok anladigim kadariyla biraz küçük değil genç kız sin galiba ne güzel sana ko utanmayi biliyorsun bekle nasipin bulur seni acele etme boşver Kom ne derse desin

Canim benim sıkıntı yapacak birsey yok anladigim kadariyla biraz küçük değil genç kız sin galiba ne güzel sana ko utanmayi biliyorsun bekle nasipin bulur seni acele etme boşver Kom ne derse desin
Teşekkür ederim ..28 yaşındayım ama ben kendimi bildim bileli böyleyim değişemem ki..

:) aaa yanilmisim pardon emin ol değişiyor insan mutlaka çıkacak birisi karşına ALLAHIM hayirlisini çıkarsın karşına

Back
X