içimde ki şüpheden ve sürekli kontrol dürtüsünden kurtulamıyorum:(((

amebil

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
26
0
6
Ordu
bundan bir kaç ay önce eşim benimle konuştuktan sonra tlfunu kapatmayı unuttu..ben de kapatmadım dinledim..arkadaşıyla arasında geçen konuşmaları dinledim...bir kadından bahsediyorlardı.arkadaşı ona kadınla görüşmesini söylüyordu..eşim de ben karımla mutluyum olmaz diye cevapladı..ben artık dinleyemedim kapadım telefonu...eve gelince gizlice cüzdanını ve tlfunu karıştırdım...kadının mesajını ve kartvizitini buldum...bişey bilmiyormuş gibi yaptım.birkaç gün sonra yatmıştık ki gecenin bir yarısı msj geldi kadın cevabını beklediğini yazmıştı...tabi koptu kıyamet..gıkını çıkaramadı..kadının reddedildiği halde hala ne cürretle mesajlar yollaması beni delirtiyordu....msj..falan gelmiyor artık ama ben o günden bu yana hep telefon karıştırır ve eşimin üzerinden çıkardığı eşyaları kontrol eder ve her hareketine bir mana yüklemeye başladım...az kaldı delirmeme..ne yapmalıyım...kafamdaki sesleri susturamıyorum

böyle bir şey başıma gelse ben de çok şüpheci yaklaşırdım, ama iyi tarafından bakmak gerekirse eşiniz en azından o kadına olumlu bir dönüş yapmamış?

ne tesadüf, çok benzer bir durumu biz de yaşadık ama o zaman henüz evli değildik. netice olarak benim dürtülerim, psikopatlığım, paranoyaklığım beni yanıltmadı. o kadına beni inkar ediyordu, bana ise onu. e-postadan, cep telefonundan yaptıkları tüm yazışma ve görüşmelerden haberim vardı oysa... niyetim ikisini de rezil etmek ve bu ilişkiyi o şekilde bitirmekti ama kadının değil benim eşek herifin suçlu olduğuna kanaat getirmiştim. bu yüzden kadından nefret ediyor olmama rağmen acısını bnmkinden çıkardım.
artık o günler çoook geride kaldı, biz evliyiz ve mutluyuz çok şükür ama unutamadım, unutamıyorum, o kadın hâlâ aklımda...
sana gelince ortada bişey yokken, bnm gibi geç kalmadan, ya da başka bir deyişle atı alan üsküdarı geçmeden fark etmişsin durumu. çok şanslısın. sadece durumu fark ettiğin için değil, aynı zamanda eşin o kadını reddederek güven tazelediği için.
insanız elbet, içeri bir kurt düşünce kemirir de kemirir, ama hiiiç bi şüphe uyandıracak hareketi yokken eşine yüklenip ilişkini yıpratma derim.

Bence eşine güveniyorsan çok rahatsız olduğunu ve telefon numarasını değişmesini istediğini söyle bende olsam içim içimi yerdi herhalde..

Tepkilerin ve davranışların çok doğal sen normalsin
Ama eşin için aynını söyleyemicem...

aklı başında insan o kadının kartını alıp cebine koymaz bir, tekrar mesaj atmaması için de gereken ağırlıkta ve sertlikte dönüş yaparak mesaj atmasını engeller iki. evli olmasına rağmen kendine kadın ayarlamaya çalışan p... kılıklı arkadaşıyla görüşmeyi keser üç. normal bir insan bunların her birini yapar. bunları yapmadıysa sonuna kadar şüphe duyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…