rabbim sanada banada tüm isteyenlere kolalarını bebekle doldursun inşallah canım sagol allah razı olsunüzülme canım allah herşeyin hayırlısını versin bende senin gibi 1 sene 3 aylık evliyim ilk 3 ay dogum kontrol hapı içtim bıraktım o zamandan beri korunmuyorum ve halen olmuyo 2, defa yumurtlama iğnesi yaptırdım ama 1, de olmadı işlh allahın izniyle bunda olur,,,,
allah bütün bebek sahibi olmak iateyenlere yardım etsin.....
allah razı olsun canım zaten o inanç ya beni ayakta tutan rabbimin verdigi sabır herkonuda öyle güzel bir sabır vermişki rabbim bana özel hediyesi sanki bu sabrediyom umudumu kaybetmedim daha bidaha denemek istiyom onunda izniylene güzel anlatmışsınız özleminizi inancınızı yitirmeyin çünkü hamile kalabiliyorsunuz.bu çok önemli allah eşinize ve size sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın.
canım benim allahım sana hayırlı dogum nasip etsin yavrunu saglıkla kucagına alırsın inşallah ne güzelş yazmışıncanım inan gözlerim doldu okurken..inşallah rabbim sanada anne olmayı nasip eder...ama en önemlisi hayırlı sağlıklı evlat olması...o bebekler gittiyse vardır elbet bir hayır..belki çok büyük hastalıklar geçireceklerdi ve sen bu yaşadığın acının bin katını yaşayacaktın.belki hayırlı evlat olmayacaklardı sana dünyayı dar edeceklerdi.en iyisini rabbim bilir...bende hamileyim..ve evlendiğim günden beri mutlaka ettiğim dua"Allahım hayırlı sağlıklı anneye babaya itaatkar evlatlar ver"..gerçi korunuyordum ama o evliliğe alışmak içindi.bırakıp 1 ay geçince hamile kaldım....ve ilk gününden beri duam değişmedi..rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin onların üzüntülerini yaşatmasın.onları her bakımdan hakkıyla yetiştirebilelim diyorum....ama içimde hep bir korku var..acaba bunu bütün hamileler yaşarmı...sürekli ya bir sorun çıkarsa,ya böbreği çok büyürse kalbi beyni gelişmezse..(allah korusun) ama bunları çok duyuyoruz.o kadar korkuyorum ki her anım duayla geçiyor....kendimi fazla üzdüğümü düşünüyorum..eşim bile bilmiyor bunu..sende kendini fazla üzme canım olacağı varsa olur ve inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur özlemin gider
oy canım benim ne güzel dua etmişin öyle ya aminnnnnnnnnn ikiz he ölürüm onlar için ben bir bilsen içimdende hep ikiz isterim kimseye diyemedim şimdiye kadar:) bu diayı biliyom canım bir ara okuyodum bıraktım banada biri demişti yine başlıcam okumaya canım allah razı olsun senden rabbim evladını sana hayırlı bir evlat olarak bagışlasıncanım o kadar içten anlatmışsınki duygularını. inşallah rabbimde duyacak ve kucağını boş çevirmeyecektir.
bol bol dua at tatlım.
nerdeyse buna benzeracıları bende yaşadım.
ilk bebeğimi 8. ayında daha doğmadan kaybettim. 2. si ni zor zahmet kucağıma alabildim. her an karnımnda ölecek korkusuyla 9 ay geçirdim. kabus gibi günlerdi
çok şükür mevlam sağ salim kızımı verdi bana
daha sonra üst üste 3 gebelik daha geçirdim(dış gebelikte dahi olmak üzere) anca 9 sene sonunda oğlumu kucağıma alabildim
ben şu duayı çok ettim canım.(yaşlı bir teyzenin önerisiyle) her ezan okunuşunda rabbim şu ezanların okunuşu hürmetine bir daha bebek ver bana ve 4444 kez selati tefriciye duasını okudum çok şükür dualarımı boşa çevirmedi rabbim.
inşallah seninde çevirmez. allah yardımcın olsun tatlım. inşallah ikiz ikiz olur:):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?