İçimde Kopan Fırtınalar

Shay2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
166
26
98
Antalya
Merhaba Kızlar;
Verdiğiniz tepkileri az çok şimdiden tahmin edebiliyorum ama dertleşmeye ihtiyacım var.
Bundan seneler önce eşimle tanıştık. Önceden çok çapkın biriydi, beni çok aldattı, hiç unutamadığı eski sevgilisi vardı. Sonra herşey değişti. Evlendik, güzel bir yuva kurduk. Neden evlendin diceksiniz artık beni sevdiğine inandım ve eşi çok iyi bir aile. Mesela annesi beni kızı gibi görür. Neyse, evlendik ilk sene evlilik heyecanı falan güzel gitti. Eşim çok iyi birisi, tutumlu, çalışkan. Ama ne varki klasik erkek tipi işte. Evlenmeden önce en azından kampa filan gidiyorduk. Evlendik, klasik evlilik moduna girdik. Geçen sene iyice koptuk birbirimizden, yanyana iken konuşacak birşeyimiz yoktu. Sonra ben bunalıma girdim. Eşim bir müddet sonra artık noldu demeye başladı. Oturduk konuştuk. Nasıl bir eş istediğimi söyledim, evliliğimizdeki eksik yönleri anlattım. Dedim ya bir evlilik terapistine gidelim, ya da bir süre ayrı kalalım. Birbirimizi özleyelim. İkisini de kabul etmedi. Senden ayrı kalamam, ayrılırsam ben ölürüm. Ruhum ölür filan dedi. Bir süre elimden geleni yaptım. Tabi bu sürede ondan çaba bekler oldum ama değişen birşey olmadı. Geçtiğimiz yaz birazcık toplarlamıştık ama benim artık tüm hislerim bitmişti. Yani sadece etrafımdaki insanlar üzülmesin diye çabalıyordum, elimden geleni yapıyordum. Kadınlık görevlerimi bile (anladınız) mecburiyetten nadir olarak yerine getiriyordum. Annesi ve babası kışın yanımıza gelir. Daha doğrusu ben ısrarla çağırıyorum. Çünkü başka türlü hiç çekilmiyor ev. Tabi annemlerin yanında belli etmiyordum hiç. Yani onlar hala birşey olduğunu düşünmüyorlar. Ama ben de tükendim bu arada. Durumu kabullenmiştim. Dedim en azından düzenli bir hayatım ve beni seven birisi var. Ama kalbimdeki aşk açlığı beni yiyip bitiriyordu. (Bu arada eşim iki kez doğum günü unuttu ve son evlilik yıldönümümüzde evdeydik boş boş. Bense birşeyleri telafi eder diye umutlanmıştım) Hep içimden diyordum, Allahım benim hayatım hep böyle geçecek sanırım, benim istediğim aşk sadece hayallerimde olacak. Önceki erkek arkadaşlarımla olan ilişkilerim de hep sancılı geçtiği için tüm umutlarımı yitirmiştim.
Derken karşıma öyle birisi çıktıki, dedimki ben hayatımda hiç aşık olmamışım. Onun nasıl birisi olduğunu anlatsam bursa sayfalara sığmaz. Şimdi evliliğimi bitirmeye hazırlanıyorum şu an. Ama bunları düşünmek bile bende çok kötü bir suçluluk duygusu yarattı. Etrafımdaki beni seven insanları, özellikle eşimi ve eşimin ailesini çok üzeceğim için kendimden nefret eder oldum. O zaman vazgeç diyebilirsiniz. Bunu ben de dedim kendime. Ama hayatımda ilk defa yürekten bir aşk hissediyorum ve bu aşka bir şans vermek istiyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda çok çaresizim. Tanıdık birisine de konuyu açıp fikrini soramıyorum.
Sormak istediğiniz bir soru varsa yanıtlayabilirim. Çok uzun olmasın diye kısa kısa geçtim.
Teşekkür ederim dinlediğiniz için.

kınamıyorum fakat eşinizle aranızda elle tutulur bir sorun görmedim :ssz:
önceden aldatmış dediinize göre evlilikten önce:26:
şuan aşık olduğunuzu zanndiyosunuz sadece bunun adı aşk değil boşluk:ssz:

Sizin ilgiye ihtiyacınız var. .
Eşinizden de böyle bir atak görmediğiniz için karşınızdaki diğer kişiye olan duygunuzu aşk zannediyorsunuz. . . Oysaki eşiniz bugün elinde bir demet çiçekle gelse “eşimi çok seviyorum” diyeceksiniz bu kez. .

Evet bir süre ayrı kalmak, sizin de duygularınızı tartmaya ihtiyacınız var bence. . :ssz:

diğer kişiyle de evlendikten sonra hayatınızın monotonlaşmayacağından eminmisin.:ssz:

doğru olmasa da kınamıyorum anlamaya çalışıyorum boşluktan doğan ilgi sevgi ihtiyacı sizi bu noktaya getirmiş eğer eşinize sevginiz tamamen bittiyse ayrılın biran önce kime ne haksızlık olduğunu boşverin sizi o noktaya getiren kendisi sonuçta ama evliliğinizi bitirmeden lütfen bir ilişkiye adım atmayın size böyle birşey yapılmasını istemezsiniz heralde bu resmen aldatmak oluyor çünkü görüşmeyin uzak durun bir süre gerçekten seven bekler emin olun ama haklı yada haksız hiç kimse aldatılmayı haketmez

kınamıyorum fakat eşinizle aranızda elle tutulur bir sorun görmedim :ssz:
önceden aldatmış dediinize göre evlilikten önce:26:
şuan aşık olduğunuzu zanndiyosunuz sadece bunun adı aşk değil boşluk:ssz:

Teşekkürler yorumun için.
Aşk elle tutulur birşey değil zaten görememeniz normal :34:
Evlilikten öncesini, değiştiğini anlatmak istediğim için bahsettim. O konuda problem yok zaten. Aslında birisine aşık olup olmamam da problem değil. Beni tekrar kazansa ya da kazanmak istese, düzenimin yıkılmasını istemiyorum zaten. Ama benim birlikteliğimin ilk amacı aşktır. Koç burcu özelliklerini taşıdığımdan da düz bir hayat bana göre değil. Bunu zaten çok iyi biliyor. Ama geri kazanmak için bir çaba içine girmiyor, girse de dediğim gibi uzun zamandır ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum :24:

Sizin ilgiye ihtiyacınız var. .
Eşinizden de böyle bir atak görmediğiniz için karşınızdaki diğer kişiye olan duygunuzu aşk zannediyorsunuz. . . Oysaki eşiniz bugün elinde bir demet çiçekle gelse “eşimi çok seviyorum” diyeceksiniz bu kez. .

Evet bir süre ayrı kalmak, sizin de duygularınızı tartmaya ihtiyacınız var bence. . :ssz:

Teşekkürler yorumunuz için. Bi süre ayrı kalmayı teklif ettim geçen sene. Ama istemedi. Zaten hep yaşadığımız sorundur, benim fikirlerim ona çok saçma gelir. Her konuda. Bir iki ay sonra mantıklı yada gerekli olduğunu görür ve hadi yapalım der. Ben de durum böyle olunca hiçbirşey yapmak istemiyorum.
Beş yıl çıktık. İlk çıkmaya başladığımız zamanlar elinde bahçelerden kopardığı birkaç çiçekle gelirdi. Çok hoşuma giderdi. Sonradan onu da bıraktı. Bu güne kadar da hiç çiçek almadı malesef. Alsa da bişi değişmez zaten. Anlık duyguları değişen biri değilim. Bi çiçekle halledilebilecek sorunlar iki sene kadar önceydi.. Kendimi çok anlattım, beklentilerimi, herşeyi çok iyi biliyor. Ve ben birşeyi yüz kere dediğimde yüzbirincisi söylemem gerekirse kalbim kırılır ve tamamen vazgeçerim.

doğru olmasa da kınamıyorum anlamaya çalışıyorum boşluktan doğan ilgi sevgi ihtiyacı sizi bu noktaya getirmiş eğer eşinize sevginiz tamamen bittiyse ayrılın biran önce kime ne haksızlık olduğunu boşverin sizi o noktaya getiren kendisi sonuçta ama evliliğinizi bitirmeden lütfen bir ilişkiye adım atmayın size böyle birşey yapılmasını istemezsiniz heralde bu resmen aldatmak oluyor çünkü görüşmeyin uzak durun bir süre gerçekten seven bekler emin olun ama haklı yada haksız hiç kimse aldatılmayı haketmez

Teşekkürler yorumunuz için. Evet haklısınız. Aslında üzmeyeyim derken daha büyük kötülük ediyorum, her iki tarafa da. Zaten şu an aşık olduğum kişi de bu şekilde düşünüyor. Benim bi karar vermemi bekliyor.

Kalbinizi dinleyin şekerim, o ne diyorrsa haklıdır. Akrabaydı, öte beriydi üzülürler diye hayatınızı yaşamazlık etmeyin, sonuçta hayat sizin....ben de aşık olmayı çok istiyorum ama olmuyor, sizin elinize böyle bir nimet geçmişken düşünün : Hangisi gerçek aşkınız? Hangisini kaybetmeye dayanamazsınız? Ona gisin derim.

eşinizle aranızda bir sorun göremedim ben. sadece monotonluk onu elde etme duygusu sizi rahatlatmış. ve birde ilgisizlik sadece orada haklısınız :31:
eşiniz sizi az sevse yine çapkınlıklar yapsa idi siz ona deli gibi aşk oluyor aşkınız sürüyor olurdu bunu unutmayın :34:
bir söz vardır yola cıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen yolda kalan sen olursun diye .. ve yolda da kalacaksınız
eşiniz size öyle bir ah eder ki birinin mutsuzluğu üzerine asla mutluluk kurulmaz siz orda mutlu iken aa gerçek aşkı buldum ruhum doydu derken o orda acı cekerken..
gün gelecek devran dönecek ...
ve siz çok pişman olacaksınz ben ne yapmışım diyeceksinz..
bazılar demiş ki yok bırak aileni su bu neden bırakacaksın ?
siz bir aile kurmusunuz bu yaıtığın la ailen aileler yıkılacak kendine gel.
otur ruhuna anlat bunları . :31:
eşini yeniden sevmek senin elinde .
ve siz evli iken bir başka adamla konuşmayı nasıl yakıştırdınız kendinize.
:20: :20: ama yinede kınamıyorum sizi.. tek diyeceğim .. eğer o adamı seçerseniz bu dediklerimi unutmayın asla mutluszluk üzerine mutluluk kurulmaz..
herşey sizin elinizde eşiniz bunu hakediyormu ?

Kalbinizi dinleyin şekerim, o ne diyorrsa haklıdır. Akrabaydı, öte beriydi üzülürler diye hayatınızı yaşamazlık etmeyin, sonuçta hayat sizin....ben de aşık olmayı çok istiyorum ama olmuyor, sizin elinize böyle bir nimet geçmişken düşünün : Hangisi gerçek aşkınız? Hangisini kaybetmeye dayanamazsınız? Ona gisin derim.

Tavsiyenize uydum. Eşimden ayrıldım kısa bir süre sonra. Şimdi kalbimi kaptırdığım adamla evlendim ve Allahıma şükür çok mutluyum. Hayat önüme ne çıkartır ilerde bilemem ama bu süreçte yaşadığım güzel duygular, güzel anılar bir hayata sığdıramayacak kadar çok ve herşeye değdiğini anladım.
Tüm yalnızlık çeken kadınlar mutlu olsun inşallah. Sevmek ve sevilmek çok güzel birşey..

Back
X