kınamıyorum fakat eşinizle aranızda elle tutulur bir sorun görmedim
önceden aldatmış dediinize göre evlilikten önce:26:
şuan aşık olduğunuzu zanndiyosunuz sadece bunun adı aşk değil boşluk
Sizin ilgiye ihtiyacınız var. .
Eşinizden de böyle bir atak görmediğiniz için karşınızdaki diğer kişiye olan duygunuzu aşk zannediyorsunuz. . . Oysaki eşiniz bugün elinde bir demet çiçekle gelse “eşimi çok seviyorum” diyeceksiniz bu kez. .
Evet bir süre ayrı kalmak, sizin de duygularınızı tartmaya ihtiyacınız var bence. .
diğer kişiyle de evlendikten sonra hayatınızın monotonlaşmayacağından eminmisin.
doğru olmasa da kınamıyorum anlamaya çalışıyorum boşluktan doğan ilgi sevgi ihtiyacı sizi bu noktaya getirmiş eğer eşinize sevginiz tamamen bittiyse ayrılın biran önce kime ne haksızlık olduğunu boşverin sizi o noktaya getiren kendisi sonuçta ama evliliğinizi bitirmeden lütfen bir ilişkiye adım atmayın size böyle birşey yapılmasını istemezsiniz heralde bu resmen aldatmak oluyor çünkü görüşmeyin uzak durun bir süre gerçekten seven bekler emin olun ama haklı yada haksız hiç kimse aldatılmayı haketmez
Kalbinizi dinleyin şekerim, o ne diyorrsa haklıdır. Akrabaydı, öte beriydi üzülürler diye hayatınızı yaşamazlık etmeyin, sonuçta hayat sizin....ben de aşık olmayı çok istiyorum ama olmuyor, sizin elinize böyle bir nimet geçmişken düşünün : Hangisi gerçek aşkınız? Hangisini kaybetmeye dayanamazsınız? Ona gisin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?