içimde patlamaya hazır bir başarı hırsı var

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
iş yeride muhasbe sorumlusuyum sözde ama sekreter işten ayrıldıgı için yenisii bulana kadar tefonlara faxlara gelen gide evrak takıbıede ben bakıyorum. ıkı ışı bir arada yapabıldgım için patronun işine geliyo ve sekreter alayı erteliyo.. zaten yetiştiremeyincede fırça yiyorum.

kalite planla arge tek derdi saaaadece bu birimlerde çalışanlar olmuş eğitimler şişirmeler... allahım hepsi müdür kesildi başımıza... zeka olarak hiç biri benm seviyemde değil ben 4 yıllık üni mezunuyum kaç sınava girdim hala müfetişlik sınavlarıa hazırlanıyrum hedeflerım büyük.. ama bu 3 kuruşuk adamların bana büyüklemesinı kaldıramıyorum.. bu gün biri arıyo odasından beni ayyy eliiif fotokobi makiasına kağıt koyarmısıııın kalkta koy dedım ben getir götürcün değilim... olay oldu.. patronlar hep onları tutuyo bize yani sekreter persnel sorumlusu muhasebe sorumlusu oldugumuz için kıymetli değiliz siir kırıızı geçircem.. bir gün müfetiş olayım sırf bu fabrikaya kök söktürecem

öfkeyle kalkan zararla oturur derler bir de ama.
madem bu kadar kalifiyesin daha iyi bir yerde de çalışabilirsin şartların doğrultusunda.

Özel sektörde muhasebeci demek angaryadan sorumlu devlet bakanı demek.
Mesleğin bu şekilde ayaklar altına alınması yine bu işi yapan meslektaşlarımızdan ötürü.
Nitekim şuan sekreterlik işinide sırtlanarak sende aynısını yapmış oluyorsun.
Örneğin adam muhasebe elemanı alıyor. Temizlikte yaptırıyor çay kahve serviside bulaşıkta yıkatıyor. Böyle böyle insanların bu mesleğe olan yaklaşım tutum insanların size davrandığı gibi oluyor. Tüm bunların getirdiği diğer dezavantajda maalesef ücret konusunda oluyor.
Nasıl olsa ucuza hem muhasebe hem telefona bakacak hem servis yapacak hem temizlik yapacak adam çok diyor. Sen gelmezsen öbürü gelir diyor. Maalesef çok acı. Maalesef piyasamızın değerini düşürüyoruz.
Böylece istediğin kadar üniversite oku pazarlamacı göz bebeğiyken muhasebeciyi ez ezebildiğin kadar.
Bu konuda çok doluyum.

Buyuk bir sirkettesn anladigim kadariyla muhasebe ayri sekreterya ayri olmali ikisini bir arada anca kucuk sirkette yonetebilirsin git patronunla konus sekreterlik yuzunden asil isini aksattigini soyle birini alsin aa millet is ariyo o kadar onlarda iki isi birine yaptrsamda kar etsek pesinde yaziktr ya

Anadolu lisesinde okumama rağmen, artık eğitim sisteminden mi benden ötürümü bilemiyorum 2 yıllık bi üniversiteyi kazanıp bitirdim. Sonrasında girdiğim işlerde azar yediğim müdürlerin geneli lise mezunu oldu.. Belkide sırf bu sebepten ötürü tekrar sınava girdim falan işte seneye mühendisim, hepsine buradan teşekkürlerimi iletiyorum :119:

Son düzenleme:

O kadar çok muhasebeci varki dışarda smmö belgeli değilsen Hiç kıymeti yok . 4 yıl sekiz yıl farketmiyor . Fotokobi faxmı benim 6 yıl çalıştığım yerde eleman çıktı yerine alınmadı bende bu yüzden ayrıldım , hem resmi muhasebe ilaveten ofisin temizliği çay Kahveyide yaptırmak için . Yeni bir iş bul ve ayrıl derim . İş bulmadan ayrılma. Ben iş bulmadan ayrıldım 1 yıldır işsizim /:

Smmm olucak . Ö klavye hatası

Aynen Cnm 6 yıl çalıştığım ofis elemanı çıkardı çay , kahve temzlik benden beklenildi . Ayrıldım ve ben çırak değilim dedim . Noldu /: 1 yıldır işsizim . Yerime malimüşavir stajeri kız geldi . Çay , kahve vs. Kabul etti . Asgari ücrete . Çünkü 1,5 yıl kalmış stajında. Staj bitince başka biri gelir . Ben yapmadım . İş görüşmelerimde böyle bir sıkıntı yok . Ama herkesin ben muhasebecimin demesi . Maalesef herşirketin içinde kayıt sistemî kendine özgü olduğu için tecrübe pek bir işe yaramıyor . İşsizlikten kafayı yiyebilitem var /:

bende muhasebe bitirdim ve okurken cok sevdigim bu bölümden şuan nefret ediyorum.. tecrübesiz ! olarak işe alındım die cay temizlik hertürlü vırt zırt bendeydi. adam cıktılarını bile bana aldırdı. kendisi cıktı sigara içti yada uyudu ! . sonrada haber bile vermeden işi bıraktım. kimilerine göre önce bu dertleri cekip yetişmem gerekiyo ama hiçte bana göre degil bu.. bnm işim faturalarla kayıtlarla olmalıydı yerdeki tozlarla yada mutfak bölümndeki bulaşıklarla degil...

bende sıkıntılıyım bu konuda.. patladım gitti...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…