- Konu Sahibi muhtelif89
-
iş yeride muhasbe sorumlusuyum sözde ama sekreter işten ayrıldıgı için yenisii bulana kadar tefonlara faxlara gelen gide evrak takıbıede ben bakıyorum. ıkı ışı bir arada yapabıldgım için patronun işine geliyo ve sekreter alayı erteliyo.. zaten yetiştiremeyincede fırça yiyorum.
kalite planla arge tek derdi saaaadece bu birimlerde çalışanlar olmuş eğitimler şişirmeler... allahım hepsi müdür kesildi başımıza... zeka olarak hiç biri benm seviyemde değil ben 4 yıllık üni mezunuyum kaç sınava girdim hala müfetişlik sınavlarıa hazırlanıyrum hedeflerım büyük.. ama bu 3 kuruşuk adamların bana büyüklemesinı kaldıramıyorum.. bu gün biri arıyo odasından beni ayyy eliiif fotokobi makiasına kağıt koyarmısıııın kalkta koy dedım ben getir götürcün değilim... olay oldu.. patronlar hep onları tutuyo bize yani sekreter persnel sorumlusu muhasebe sorumlusu oldugumuz için kıymetli değiliz siir kırıızı geçircem.. bir gün müfetiş olayım sırf bu fabrikaya kök söktürecem
iş yeride muhasbe sorumlusuyum sözde ama sekreter işten ayrıldıgı için yenisii bulana kadar tefonlara faxlara gelen gide evrak takıbıede ben bakıyorum. ıkı ışı bir arada yapabıldgım için patronun işine geliyo ve sekreter alayı erteliyo.. zaten yetiştiremeyincede fırça yiyorum.
kalite planla arge tek derdi saaaadece bu birimlerde çalışanlar olmuş eğitimler şişirmeler... allahım hepsi müdür kesildi başımıza... zeka olarak hiç biri benm seviyemde değil ben 4 yıllık üni mezunuyum kaç sınava girdim hala müfetişlik sınavlarıa hazırlanıyrum hedeflerım büyük.. ama bu 3 kuruşuk adamların bana büyüklemesinı kaldıramıyorum.. bu gün biri arıyo odasından beni ayyy eliiif fotokobi makiasına kağıt koyarmısıııın kalkta koy dedım ben getir götürcün değilim... olay oldu.. patronlar hep onları tutuyo bize yani sekreter persnel sorumlusu muhasebe sorumlusu oldugumuz için kıymetli değiliz siir kırıızı geçircem.. bir gün müfetiş olayım sırf bu fabrikaya kök söktürecem
O kadar çok muhasebeci varki dışarda smmö belgeli değilsen Hiç kıymeti yok . 4 yıl sekiz yıl farketmiyor . Fotokobi faxmı benim 6 yıl çalıştığım yerde eleman çıktı yerine alınmadı bende bu yüzden ayrıldım , hem resmi muhasebe ilaveten ofisin temizliği çay Kahveyide yaptırmak için . Yeni bir iş bul ve ayrıl derim . İş bulmadan ayrılma. Ben iş bulmadan ayrıldım 1 yıldır işsizim /:
Özel sektörde muhasebeci demek angaryadan sorumlu devlet bakanı demek.
Mesleğin bu şekilde ayaklar altına alınması yine bu işi yapan meslektaşlarımızdan ötürü.
Nitekim şuan sekreterlik işinide sırtlanarak sende aynısını yapmış oluyorsun.
Örneğin adam muhasebe elemanı alıyor. Temizlikte yaptırıyor çay kahve serviside bulaşıkta yıkatıyor. Böyle böyle insanların bu mesleğe olan yaklaşım tutum insanların size davrandığı gibi oluyor. Tüm bunların getirdiği diğer dezavantajda maalesef ücret konusunda oluyor.
Nasıl olsa ucuza hem muhasebe hem telefona bakacak hem servis yapacak hem temizlik yapacak adam çok diyor. Sen gelmezsen öbürü gelir diyor. Maalesef çok acı. Maalesef piyasamızın değerini düşürüyoruz.
Böylece istediğin kadar üniversite oku pazarlamacı göz bebeğiyken muhasebeciyi ez ezebildiğin kadar.
Bu konuda çok doluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?