- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
küçüklüğümden beri etrafımda duyduklarım büyürsün evlenirsin çocuğun olur o zamanlardan mıdır bilmem ama kulağımda bu sözler hep çınladı.heleki bebek sahibi olamadıkça sadece çocuk kısmı kalıyor sanırım bilinç altında.evlenme kısmına gelince aşık olduğum adamla evlendim mutluyum çok şükür eşimi de çok seviyorum keza oda beni öyle buraya kadar her şey tamam.6 yıllık evliyim evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım aşılama yoluyla 3. ayımda kaybettim düşük sebebiyle.üzüldüm hemde çok ama nasip dedim avuttum kendimi.eşimin çocuk isteği etrafımdakilerin neden olmadı neden hamile kalamıyorsun demeleri düşükten sonra aradan 4 yıl geçti olmaması tüm bunlar beni çok bunalattı sanırım.doktora gittik tabiki bende problem yok kilo haricindeki şuan diyetisyene gidiyorum 8 kilo vermiş durumdayım bu arada yaşım 31 eşim 35 yaşında.eşimde sprem problemi var fakat çok düşük değil oranı o yüzden aşılma yoluyla hamile kalabildim.asıl sorunum benim için artık içimde istek olmaması her kadın tabiki çocuk doğurmak zorunda değil bunun da farkındayım fakat eşimin tek isteği bu.fakat doktorlar sizin hiç çocuğunuz olmasa dese eşim asla sorun çıkartmaz konuyu dahi açmaz biliyorum.etrafımdaki çocukları bebekleri çok seviyorum konu kendime gelince istemiyorum sadece.son zamanlarda çocuk bebek tacizlerini duydukça hastalık vs şeyler duydukçada bu sefer içimi başka bir hüzün kaplıyor ya benim bebeğimin başınada gelirse diye daha olmayan çocuğum üzerine üzülüp ağlıyorum ve en büyük korkumda doğumda anında hayatıımı kaybetmek bir yandan da kpss ye hazırlanıyorum komeğin kurslarına gidiyorum yani beni eve bağlayan bişey yok ve rahatıma da çok alıştım.yani bunlar bahanemi bilmiyorum ama içimde hiç istek yok.içimi dökmek istedim okuyanlar için tşk ederim.