• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içimdeki garip enerji

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhaba hanımlar
konumu tam olarak nereye açacağımı bilemediğimden en iyisi buraya yazmaya karar verdim.

Uyumadan bazende oglum icin gece kalkıp tekrar uyumak istediğimde uyuyamıyorum. Hatırladığım kadarıyla 3-4 defa oldu bu. 2 aylık hamileyim.

Yani resmen titresim halinde olan bir enerji vücudumda dolaştı. kalkıp koşmak istedim ama zaten üşengecim kalkıp o saate iş yapmak istemedim.
yani vucudum donmadı hareket edebiliyordun.
bacaklarımı kollarımı sıkıp gevşettim sakin olmaya çalıştım olmadı. en sonunda nasıl uyumuşum hatırlamıyorum. içimde bi kıpırtı vardı iç gıçıklayici tuhaf.

bunun hamilelikle alakası olabilirmi?
internette maalesed bişey bulamadım doktora ancak yarın gidebilirim:(

Hamileğin son aylarında uyumadan önce kasılma gerime olur
İlk aylarda bilemiyorum

Tatlım hayırlı olsun diyeyim önce. Bende fazlasıyla oluyor bunlar. Hatta kiyafetlerimi çıkarırken ya da saçlarımı elimle toplayıp geriye atarken sürekli çıtır çıtır ses oluyor. Elektriklenme. Vücudumda da dolaşan bir enerji. Ben reiki uyumluyum. Başka enerjilere de uyumluyum. Bu topladığım enerjileri topraklama yaparak ya da başkalarına enerji göndererek bosaltabilirim. Ama ona bile eriniyorum.
Eğer bir enerji uyumlamasi yaptirdiysan bundan kaynaklanabilir. Ama asıl sebep vücutta biriken enerji. Topraklama yap derim. Ve banyo yaparken sirkeli suyla durulan. Ve her gün elini yüzünü bir kez de olsa tuzlu suyla yıka derim.
Bu arada gece uyuyamama bende çok olmaya başladı enerji fazlalığı yasama ya başladığımdan beri.

Topraklanma nasil yapiliyo:)
Toprağa basarak. Toprakla oynayarak.
Kendini bir ağaç gibi düşünüp oturup gözlerini kapatıp ayaklarının toprağa kök saldığını düşünerek.. Bu esnada içinizdeki tüm negatif enerjiyi toprağa bosalttiginizi düşüneceksiniz. Ister 5 dakika ister on dakika size kalmış. Arindiginizi hissettiğinizde normale dönebilirsiniz.
Bir şey daha söyleyeyim; içinizden negatif bir şey geçtiğinde (hamilelerde evham çok oluyor) 3 defa iptal demek gerek. Mesela ben markete gidiyorum diyelim. Süt alacağım ya bittiyse ya da istediğim marka yoksa diye düşündüm. Hemen iptal iptal iptal diyorum. Çok basit bir örnek oldu
Her olumsuz düşünceye uygulanabilir. Bu aralar ölümü çok düşünüyorum. Hemen iptal diyerek o olumsuz enerjiyi iptal ediyorum ki çekim yasası islemesin.

Toprağa basarak. Toprakla oynayarak.
Kendini bir ağaç gibi düşünüp oturup gözlerini kapatıp ayaklarının toprağa kök saldığını düşünerek.. Bu esnada içinizdeki tüm negatif enerjiyi toprağa bosalttiginizi düşüneceksiniz. Ister 5 dakika ister on dakika size kalmış. Arindiginizi hissettiğinizde normale dönebilirsiniz.
Bir şey daha söyleyeyim; içinizden negatif bir şey geçtiğinde (hamilelerde evham çok oluyor) 3 defa iptal demek gerek. Mesela ben markete gidiyorum diyelim. Süt alacağım ya bittiyse ya da istediğim marka yoksa diye düşündüm. Hemen iptal iptal iptal diyorum. Çok basit bir örnek oldu
Her olumsuz düşünceye uygulanabilir. Bu aralar ölümü çok düşünüyorum. Hemen iptal diyerek o olumsuz enerjiyi iptal ediyorum ki çekim yasası islemesin.

teşekkür ederim:)
ben bu bahsettiklerinize yatkın olduğumu peki nasıl anlarım?
oğlum beni baya yoruyor, üstüne bulantılar derken kendime şaşırıyorum acaba bu enerji nereden geliyor diye

Bence sizdeki tek sorun yorgunluktan., hamilelikten, stresten vs kaynaklanan bir enerji birikmesi. Dediğim gibi topraklama yapmak. Yahut internetten tekrar bir bakın.
Reiki ve diğer enerjileri mi sordunuz orayı anlamadım. Ama bunları siz secmezsiniz. Onlar sizi seçer. Yani reiki vb.enerjiler akıllı enerjilerdir. Internetten araştırma yapabilirsiniz. Bence şu an bunlarla alakalı değil sanırım.
Neyse siz en iyisi pozitif düşünün. Olumluya odaklanin hep. :)

Deniz8Nisan Deniz8Nisan Yazdıkların beni çok heyecanlandırdı. Araştırıcam.

Konu sahibi sana da çocuklarınla mutlu, bol enerjili günler diliyorum :)

Merhaba hanımlar
konumu tam olarak nereye açacağımı bilemediğimden en iyisi buraya yazmaya karar verdim.

Uyumadan bazende oglum icin gece kalkıp tekrar uyumak istediğimde uyuyamıyorum. Hatırladığım kadarıyla 3-4 defa oldu bu. 2 aylık hamileyim.

Yani resmen titresim halinde olan bir enerji vücudumda dolaştı. kalkıp koşmak istedim ama zaten üşengecim kalkıp o saate iş yapmak istemedim.
yani vucudum donmadı hareket edebiliyordun.
bacaklarımı kollarımı sıkıp gevşettim sakin olmaya çalıştım olmadı. en sonunda nasıl uyumuşum hatırlamıyorum. içimde bi kıpırtı vardı iç gıçıklayici tuhaf.

bunun hamilelikle alakası olabilirmi?
internette maalesed bişey bulamadım doktora ancak yarın gidebilirim:KK43:
ilginç!

O anlattığına benzer olay hamile olduğumu ogrenmeden önce benim başıma gelmişti. Eşime diyordum ki sanki çok heyecanlı gibi hissediyorum ama heyecanlı filan degilim :) Suan kalbin iki kişilik atıyor o yüzden öyle hissediyorsun canim.

Back
X