Evet bende inanamıyorum. Ama durum bu. bu şekilde kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.
İyi niyetimin karşılığı bunlar değil diyorum kendi kendime.
Kendi ailesi, fikirleri önemli bense sadece herşeye uyum sağlamakla yükümlü gibiyim.
Eşim benim yarım kadar aileme ve bana saygı gösterse ben çabalarım ama olmadı maalesef.
Karari dün gece aldim. benim ablam bize üç saatlik uzaklığı olan bi şehirde o gelir gider görüşürüz bazen ben kışın dört beş gün gider kalırım.
Eşim bi gun beraber gidelim bi kaç
Gün kalalim diyor ne zamandır (yigenim eşime çok düşkün çünkü) ama o zaman yazdan bu yana hiç gelmedi çocuk kandirir gibi avuttu beni çok şükür ablan gelir gider görüşürüz ama eşim söz verdi yaklaşık alti ay önce neyse dün annemle konuştum yılbaşında orda olacaklarmis sizde gelin dedi ben bakarız anne durumlar karışık taşınma v.s dedim.aksam eşime yılbaşı için gidelim mi dedim onlarin belki planı misafiri vardır olur mu öyle sormak lazım dedi bende durumu anlattim direk gerek yok ben gelmen seni yollarim dedi bende gerek yok gitmeyiz olur biter dedim sırf annemler gittigi için gitmek istemiyorsun onlarin sana bi kötülüğü olmadı böyle yapma dedim o da sakin bi şekilde bir şekilde bir iyilikleri de olmadi ama dedi iyiliktan kastin ne dedim sustu şaka maksatlı söyledim dedi hiç tartismadim ama üzüldüm üzerine de kendimce karar aldim tabu sebep bu olay deil ama bu da bana göre eşimin kötü niyet göstergesi