İçimdeki huzursuzluk ...olmamışlık hissi

Konularınızı biliyorum.
Ayrılığı erteliyor gibisiniz, yani evliliğiniz sadece sizin çabanızla ilerliyor, her seferinde kendinize şans veriyor ama yine başa dönüyor gibi.. Ben öyle hissettim..

Kayınvalide problemlerinizi de biliyorum..

Allah hayırlısını versin, mutlu olacağınız bir hayatı yaşayın umarım
Amin sağolun. Aynen yazdığınız gibi ben çaba gösteriyorum ben şans veriyorum ben başa dönüyorum ama olmayacak çok da iyi biliyorum

Eşim annesine çok düşkün bu tavizle üçüncü kişi oldu k.v. ben bu konuda bişey desem duymayacagim laf kalmaz maalesef eş belirleyeci oluyor bazı konularda

Hakkında hayırlısı olsun canım.. Olacak olan mutlaka olur. En kısa zamanda yüzünün gülmesi dileğiyle.

Evet bende inanamıyorum. Ama durum bu. bu şekilde kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.
İyi niyetimin karşılığı bunlar değil diyorum kendi kendime.
Kendi ailesi, fikirleri önemli bense sadece herşeye uyum sağlamakla yükümlü gibiyim.
Eşim benim yarım kadar aileme ve bana saygı gösterse ben çabalarım ama olmadı maalesef.
Karari dün gece aldim. benim ablam bize üç saatlik uzaklığı olan bi şehirde o gelir gider görüşürüz bazen ben kışın dört beş gün gider kalırım.
Eşim bi gun beraber gidelim bi kaç
Gün kalalim diyor ne zamandır (yigenim eşime çok düşkün çünkü) ama o zaman yazdan bu yana hiç gelmedi çocuk kandirir gibi avuttu beni çok şükür ablan gelir gider görüşürüz ama eşim söz verdi yaklaşık alti ay önce neyse dün annemle konuştum yılbaşında orda olacaklarmis sizde gelin dedi ben bakarız anne durumlar karışık taşınma v.s dedim.aksam eşime yılbaşı için gidelim mi dedim onlarin belki planı misafiri vardır olur mu öyle sormak lazım dedi bende durumu anlattim direk gerek yok ben gelmen seni yollarim dedi bende gerek yok gitmeyiz olur biter dedim sırf annemler gittigi için gitmek istemiyorsun onlarin sana bi kötülüğü olmadı böyle yapma dedim o da sakin bi şekilde bir şekilde bir iyilikleri de olmadi ama dedi iyiliktan kastin ne dedim sustu şaka maksatlı söyledim dedi hiç tartismadim ama üzüldüm üzerine de kendimce karar aldim tabu sebep bu olay deil ama bu da bana göre eşimin kötü niyet göstergesi
pekı siizn dibinizden ayrılmayan anasının size ne iyiliği dokundu ?

Senin sebeplerin ne bilmiyorum ama bendeki his bişey alirsinda içine bi türlü sinmez ya tam olarak öyle. Çabalıyorum ama tek taraflı
Tek tarafli.caba diyimce konuya gelesim geldi,kendinizi toparlaayin esknizle.ciddi.bir.sekilde ve acikca konusun anlamazsa tekrar tekrar anlatin ne istediginizi ama.aslinda ne oldugunu onada.dusunmesi icin firsat verin ve uygulayin sonuca gore baska.ne yapilabilir

Tek tarafli.caba diyimce konuya gelesim geldi,kendinizi toparlaayin esknizle.ciddi.bir.sekilde ve acikca konusun anlamazsa tekrar tekrar anlatin ne istediginizi ama.aslinda ne oldugunu onada.dusunmesi icin firsat verin ve uygulayin sonuca gore baska.ne yapilabilir
Aslında bu konuşma geçti aramizda ve ben ayrılılam dedim makul yaklaştı ama esasen öyle bi isteği yok

İnsan evliliğe alışınca inanın tek yaşamak çok zor helede bir çocuk varsa.Eşim iki aydır yok askerde gelin bana sorun yalnızlığı.Bizimde kavgalarımız oldu beni bunalttığı oldu ama şimdi anladımki hepsi boş üzüntülermiş.Benim eşimde ailesine çok düşkün.Eşinizin ailesini sevmeye çalışın sevmiyorsanız sevemiyorsanız seviyormuş gibi yapın. Ona karşılık vermeyin sesinizi yükseltmeyin. Dua edin yalvarın. Ya vedud zikrini inanarak okuyun netten bakabilirsiniz Ya Vedud isminin ne için okunduğuna.Allah kimsenin düzenini bozmasın kadınlar yapıcıdır biraz daha düşünün

Aslında bu konuşma geçti aramizda ve ben ayrılılam dedim makul yaklaştı ama esasen öyle bi isteği yok
Ayrilik son caredir madem istegi yok cabalasin biraz sizde neler yapmasi gerektigini anlayacagi sekilde anlatin derim yol gosterin bekleyin ayrilmayin taamm yoruldunuz ama biraz daha bekleyin baska ben olsam boyle yapardim

İnsan evliliğe alışınca inanın tek yaşamak çok zor helede bir çocuk varsa.Eşim iki aydır yok askerde gelin bana sorun yalnızlığı.Bizimde kavgalarımız oldu beni bunalttığı oldu ama şimdi anladımki hepsi boş üzüntülermiş.Benim eşimde ailesine çok düşkün.Eşinizin ailesini sevmeye çalışın sevmiyorsanız sevemiyorsanız seviyormuş gibi yapın. Ona karşılık vermeyin sesinizi yükseltmeyin. Dua edin yalvarın. Ya vedud zikrini inanarak okuyun netten bakabilirsiniz Ya Vedud isminin ne için okunduğuna.Allah kimsenin düzenini bozmasın kadınlar yapıcıdır biraz daha düşünün
Sagolun iyi niyetli yorumunuz için ya vedud un anlamina bakacağım Teşekkürler.
Ayrılık zor çocuğumuz yok ama bu karar kesin olursa ikimizde zorlanacagiz.bunu da konuştuk zaten.ben artik hakkımda hayirlisini istiyorum Allah a hayırlısı için dua ediyorum

Sagolun iyi niyetli yorumunuz için ya vedud un anlamina bakacağım Teşekkürler.
Ayrılık zor çocuğumuz yok ama bu karar kesin olursa ikimizde zorlanacagiz.bunu da konuştuk zaten.ben artik hakkımda hayirlisini istiyorum Allah a hayırlısı için dua ediyorum
Ayrilik son caredir madem istegi yok cabalasin biraz sizde neler yapmasi gerektigini anlayacagi sekilde anlatin derim yol gosterin bekleyin ayrilmayin taamm yoruldunuz ama biraz daha bekleyin baska ben olsam boyle yapardim
Evet son çare olmalı ama tek kişilik çaba ile olmuyor bazi şeyler ben eşimin değişeceğini düşünmüyorum.
Şu an aynı evdeyiz bu durum konuşuldu ve ben kendi annemle de konuştum annem bana destek belki de uzatmadan halletmek lazim

Evet son çare olmalı ama tek kişilik çaba ile olmuyor bazi şeyler ben eşimin değişeceğini düşünmüyorum.
Şu an aynı evdeyiz bu durum konuşuldu ve ben kendi annemle de konuştum annem bana destek belki de uzatmadan halletmek lazim
Biliyormusunuz tek tarafli cabanin ne kadar kirici oldugunu biliyorum +sevginin ama hernedense bu cabayi gosteren kisi yani siz eger bitirdiginide hala seviyorsaniz uzulende oluyorsunuz ayni zamanda bazen anlamayinca anlamiyorlar herseyi tek tek aciklamak gerekiyor hayret ediyorsun nasil anlamaz ?elbetteki yorucu oldugunu soylemek yersiz ama insan diyorya biraz zaman versek kafamiz netlesse ne istedigimizi bilsek en azindan emin olsak... onemli olan siz uzulmeyin su saatten sonra cunku ilk baslarda ben yapacagimi yaptim daha ne yapayim diyorsunuz ama zamanlada alismakta zor iste Allah(cellecelaluhu)halkinizda hayirlisini nasip etsin size bir yol gostersin amin

Eşiniz durumu kabullendi mi ben o kısmı anlamadım yani konuşmayı merak ediyorum nasıl açınız konuyu ?Şaşırdı mi mesela ?Belkide seni bezdirip kaçırmak istiyordu ?Yani ben anlamıyorum bu kadar vefalı üzülmesin diye herseyi çeken kadına nedir bu eziyet göz göre göre
.... Sen bilirsin canim kimse vazgeçilmez degildir yeniden sever ,sevilir ,değer görürsün.Boşuna zaman kaybetme bu adamla

Baslik duygularima tercuman olmusne denilir bilmiyorum.

Eşiniz durumu kabullendi mi ben o kısmı anlamadım yani konuşmayı merak ediyorum nasıl açınız konuyu ?Şaşırdı mi mesela ?Belkide seni bezdirip kaçırmak istiyordu ?Yani ben anlamıyorum bu kadar vefalı üzülmesin diye herseyi çeken kadına nedir bu eziyet göz göre göre
.... Sen bilirsin canim kimse vazgeçilmez degildir yeniden sever ,sevilir ,değer görürsün.Boşuna zaman kaybetme bu adamla
Aslına bakarsaniz ben bu konuyu açtıktan iki gün sonra tartıştık onun siniri ve boş mevzuları yüzünden. ben onunla konuşmayi kestim o konuşmak için yanıma geldi.ayriligi da kabullenmiyor.
Ama düzelme eğilimi de yok açıkçası

Ara ara açtığınız, farklı başlıklı ama aynı içerikli konulardan birisi
evliliğiniz zamanla düzelmesi gerektiği yerde daha da kötüye gidiyor
Aynı insanlardan farklı tepkiler bekleyerek farkında olmadığınız bir şeyi kaçırıyorsunuz
giden zaman sizden gidiyor.
Her geçen gün hayatınıza sıfırdan başlama fırsatını erteliyorsunuz
İhtiyacınız olan tek şey biraz cesaret
Bakın bakalım, eşiniz ve annesi hayatınızdan çıktığında hayatınız ve ruhunuz nasıl düzelecek.
Buna fırsat verin ve daha fazla zamanınızı boşa harcamayın
İleride çok pişman olacaksınız

Back
X