Zaman tanı sevdiğine canım. En azından hatasının farkında. Bu a bir şey değil mi??[/QUOT
evet canım zaman la inşallah içimdeki o kötü hislerde kaybolur teşekkür ederim canım cevabın için
cnm benim. Sürekli eskiye bağlı kalma. Eski eskide kalsın. Sen sevdiğinle şimdiki ana odaklan. Geçmişte hepimizin hataları var. Boşver unu o hataları emi?
Bu yaşananlardan dolayı kırgınlığın olması gayet doğal bence..
Ama sürekli eskiyi düşünmek seni çok yıpratır,bence biraz zaman ver kendine ve ona.. Tabi birde fırsat ver ikinize..
Eğer hala kırgın hissedersen oturup konuşmayı deneyin..
Sizi yıpratan bir ilişkide nereye kadar gidebilirsiniz ki?
Çok sevseniz bile olanları unutacakmışsınız gibi görünmüyor.
Diğer arkadaşlar zaman ver ona demişler ama iyi düşünün, aklınızdan atamayacağınızı düşünüyorsanız son verin buna.
ne kadar erken o kadar iyi. Malesef böyle :44:
Bence önce onunla konuş, eskiden sana çok kırıldım, gururum çok incindi, şimdi tekrar sana şans veriyorsam bunları sineye çektiğim için değil, sevgime saygımdan de ve bu şansın ikinci bir tekrarının asla olmayacağını belirt. Böylece kendini gururu kırılmış ama önemsememiş gibi hissetmezsin canım. Bu hem onun gözünde sana olan saygısını artırır, hem de bi daha aynı yanlışa düşmesine engel olur diye düşünüyorum.
tavsiyen için çok sağol canım dediğin gibi onla konuşmalıyım anlatmalıyım gururumun çok incindiğini bidaha böyle bişeyi kaldıramıcağımı cevabın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?