• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki kırgınlık :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
herkese merhaba 1 yıldır devam eden bir ilişkim var 4 ay çok acılar yaşattı bana ne aradı ne sorardı aynı şehirde oturmamıza rağmen 2 ay görmediğim oldu onu buluşalım dediğimde hep bir bahane bulurdu başksının olduğundan şüphelendim ama yakalayamamıştım bişey zaten yakalamama imkan yoktu face şifresini bile yanlış veriyodu aldatılma düşüncesini nasıl yedirdin kendine diyebilirsiniz ama o kadar seviyodum ki onu bidaha görememekten dokunamamaktan özlemekten korkuyodum yakalamadım ama tahmin ediyodum piskolojim bozulmuştu resmen her gece ağlardım dua ederdim Allah ıma lütfen acımasın artık canım o düzelsin diye belkide dualarım kabul oldu bilmiyorum ama şu 2 aydır hiç üzmedi kırmadı ve üzerime titriyo mutluyum ama geçmişteki acılarım aklıma gelince kahroluyorum gurursuz gibi hissediyorum kendimi ondan nefret ediyorum bazende düşününce oda farkında çok özür diledi geçmişteki yaşattıklarından dolayı sürekli diyo seni çok üzdüm beni affet diye ama ben unutamıyorum geçmişteki yaşattıklrını gözyaşlarımı acılarımı. onu hala delice seviyorum ama içimdeki bu kırgınlığı yenemiyorum

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

cnm benim. Sürekli eskiye bağlı kalma. Eski eskide kalsın. Sen sevdiğinle şimdiki ana odaklan. Geçmişte hepimizin hataları var. Boşver unu o hataları emi?

cnm benim. Sürekli eskiye bağlı kalma. Eski eskide kalsın. Sen sevdiğinle şimdiki ana odaklan. Geçmişte hepimizin hataları var. Boşver unu o hataları emi?

haklısın canım içimi rahatlattın eskiye artık bir çizgi çekmem gerekiyor mutlu olmam için

Bu yaşananlardan dolayı kırgınlığın olması gayet doğal bence..
Ama sürekli eskiyi düşünmek seni çok yıpratır,bence biraz zaman ver kendine ve ona.. Tabi birde fırsat ver ikinize..
Eğer hala kırgın hissedersen oturup konuşmayı deneyin..

Bu yaşananlardan dolayı kırgınlığın olması gayet doğal bence..
Ama sürekli eskiyi düşünmek seni çok yıpratır,bence biraz zaman ver kendine ve ona.. Tabi birde fırsat ver ikinize..
Eğer hala kırgın hissedersen oturup konuşmayı deneyin..

düşündükçe yıpranıyorum zaten ne kadar güçlüymüşüm diyorum bu kadar şeye katlanmışım düşünmemeye çalışcam artık teşekkür ederim cevabınız için

Sizi yıpratan bir ilişkide nereye kadar gidebilirsiniz ki?
Çok sevseniz bile olanları unutacakmışsınız gibi görünmüyor.
Diğer arkadaşlar zaman ver ona demişler ama iyi düşünün, aklınızdan atamayacağınızı düşünüyorsanız son verin buna.
ne kadar erken o kadar iyi. Malesef böyle :44:

Sizi yıpratan bir ilişkide nereye kadar gidebilirsiniz ki?
Çok sevseniz bile olanları unutacakmışsınız gibi görünmüyor.
Diğer arkadaşlar zaman ver ona demişler ama iyi düşünün, aklınızdan atamayacağınızı düşünüyorsanız son verin buna.
ne kadar erken o kadar iyi. Malesef böyle :44:

haklısınız ama bu kadar emek verdikten sonra vazgeçemem ki ondan şimdi bi sorun yok Allah ıma şükür ama işte bazen aklıma geliyor acı çektiğim günler. aklıma elbette ki hep gelcek o günler önemli olan yenden o günlerimi yaşamamam içimdeki kırgınlığım da zamanla yok olur inş teşekkür ederim cevabınız için

Bence önce onunla konuş, eskiden sana çok kırıldım, gururum çok incindi, şimdi tekrar sana şans veriyorsam bunları sineye çektiğim için değil, sevgime saygımdan de ve bu şansın ikinci bir tekrarının asla olmayacağını belirt. Böylece kendini gururu kırılmış ama önemsememiş gibi hissetmezsin canım. Bu hem onun gözünde sana olan saygısını artırır, hem de bi daha aynı yanlışa düşmesine engel olur diye düşünüyorum.

Bence önce onunla konuş, eskiden sana çok kırıldım, gururum çok incindi, şimdi tekrar sana şans veriyorsam bunları sineye çektiğim için değil, sevgime saygımdan de ve bu şansın ikinci bir tekrarının asla olmayacağını belirt. Böylece kendini gururu kırılmış ama önemsememiş gibi hissetmezsin canım. Bu hem onun gözünde sana olan saygısını artırır, hem de bi daha aynı yanlışa düşmesine engel olur diye düşünüyorum.

tavsiyen için çok sağol canım dediğin gibi onla konuşmalıyım anlatmalıyım gururumun çok incindiğini bidaha böyle bişeyi kaldıramıcağımı cevabın için teşekkür ederim

Back
X