- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
herkese merhaba 1 yıldır devam eden bir ilişkim var 4 ay çok acılar yaşattı bana ne aradı ne sorardı aynı şehirde oturmamıza rağmen 2 ay görmediğim oldu onu buluşalım dediğimde hep bir bahane bulurdu başksının olduğundan şüphelendim ama yakalayamamıştım bişey zaten yakalamama imkan yoktu face şifresini bile yanlış veriyodu aldatılma düşüncesini nasıl yedirdin kendine diyebilirsiniz ama o kadar seviyodum ki onu bidaha görememekten dokunamamaktan özlemekten korkuyodum yakalamadım ama tahmin ediyodum piskolojim bozulmuştu resmen her gece ağlardım dua ederdim Allah ıma lütfen acımasın artık canım o düzelsin diye belkide dualarım kabul oldu bilmiyorum ama şu 2 aydır hiç üzmedi kırmadı ve üzerime titriyo mutluyum ama geçmişteki acılarım aklıma gelince kahroluyorum gurursuz gibi hissediyorum kendimi ondan nefret ediyorum bazende düşününce oda farkında çok özür diledi geçmişteki yaşattıklarından dolayı sürekli diyo seni çok üzdüm beni affet diye ama ben unutamıyorum geçmişteki yaşattıklrını gözyaşlarımı acılarımı. onu hala delice seviyorum ama içimdeki bu kırgınlığı yenemiyorum