İçimdeki kızgınlığın geçmesini istiyorum :(

nalaaan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
353
140
323
Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum . 3 yıllık bir ilişkim vardı ta ki 4 gün öncesine kadar o çok değer verdiğim insan beni çok kırdı ve sebebini bilmiyorum söylenince basit geliyor ama insan kendini yerine koyarak düşünürse kabul edemiyor sanki. bu facebook denen illet bu duruma getirdi bizi. Bey efendi biz küsmüştük ben aramıyordum facede dolaşırken 2 eski sevgilisinin adını yazıp aratmış bulamamış bakmamış. amacı bize bakıyorlar mı varlar mı diyeymiş. kötü bir niyeti yokmuş ki gerkçekten iyi niyetli saf biridir. yaptığının yanlış olduğunu kabul ediyor. hatta ben gördüğümde korktuğundan başta inkar etti ben bakmadım diye sonradan söyledi. ağladı sızladı yalvarıyor. çiçek gönderiyor iş yerime hatta psikolojisi bozuldu ama ayrıldık. yani ben istemiyorum etmediğim hakaret söylemediğim laf kalmadı. sevmiyorum artık nefret ediyorum dediğim halde öylede kabul ederim diyor hep mutlu edeceğim hiç üzmeyeceğim deneyelim gör falan anlıcanız ne yapcağımı bilmiyorum yazarken bile utandım yaptığı şeyden sizce bi erkek ne kadar doğru söyler?

Son düzenleme:
Sanki bu kadar büyütmesen daha iyi olur kendin söylüyorsun saftır diye..
İnanmalısın bence ona tabi seviyorsan..

sanki blöf yapmışsın gibi geldi.. bence barışacaksınız ama bu ayrılıp barışmalar ilişkiyi çok yıpratıyor, bunu unutma. o şimdi sana pervane olan adam bilmem kaçıncı ayrılığınızda artık eeeeh yeter bee yordun beni diyecek çekip gidecek. o zaman pat diye kalırsın. tecrübeyle sabit:43:

Tek bir kişiyi aratmış olsa unutamamıştır büyük ihtimalle diyeceğim ama 2 kişiyi arattığına göre merak etmiş sanırım.
Tabii ben merak etmesinide kabul etmem orası ayrı.

Geçen yıl sevgilimle aramızda bir mevzu geçmişti. Eski sevgili mevzusu.
Sözde kadın demiş ki ben istesem onu yine elde ederim. Kadının gerçekten söyleyip söylemediğini bilemiyoruz tabi. Onu tanıyan biri söyledi bunu bize.
Ben bunu duyunca kıyameti kopardım tabi.
Git bul o kadını gerçekten söylemiş mi, söylediysede nasıl söyler böyle birşeyi hesabını sor demiştim.
Onunla mı uğraşacağım dedi sevgilim bana. Belkide kendince dikkat çekmek istemiştir, eğer yanına gidip sen böyle böyle demişsin kendini ne zannediyorsun dersem onu ciddiye almış olurum ne hali varsa görsün dedi.
Şimdi düşünüyorumda benim tavrımda yanlış tabi.

Sen bayağı bir üstüne gitmişsin o da yalvarmış. Bu yüzden sen yine devam edeceksin gibime geliyor.
Sadece kızgınlığının geçmesini bekliyorsun dediğin gibi.

Yanlız şunu söyleyeyim sadece.
Eğer bu konuyu takacaksan, unutamam diyorsan devam etme.
En büyük kötülüğü kendine yapmış olursun.

Sevgilini yeterince sevdiğine eminmsn? Ayrıldıgına göre.. Guveniyorum diyorun 3 yıl diyorsun cocuk 2 kişiyi aratmış die yaptıgına bak..saf diyosun birde demekki merak etti ilk defa yaptıysa böle bir şey bence gayet affedilir. Ben olsam 2-3 gn sürrterdm burnunu tamam yeter yanii.. Valla 2 gn snra barışalmdesen o kabul etmezse görürsün hiç uğruna ayrıldıgını..biraz parmagındaa oynattıgını düşünüorm sevgilini yani iş yerine çiçek göndermiş bilmem ne..cok basit olmş ayrılıgınız

Son düzenleme:
Biz ilişkimize başlarken facebook denen illeti kapadık kafamız rahat gönlümüz rahat...Hangi erkek böyle basit hatalar yapmıyo ki ? Bence dönüşü olmayan affedilmicek şeyler yapmasınlar sen orda bi kızla yazışmasını görseydn belki su kaldırırdı ama tepkin azcık fazla olmuş ya da o an sinirlendin kendini kontrol edemedin bende bi an fazla tepki veririm ama sonra biraz kendimi dinlerim...Sen kendini düşün eski sevgiline baktın diyelim sana böyle aldattı gibi yaklaşsa kötü olmazmıydın ?
Bu kadar özüre çiçeğe falan bence sen ciddi anlamda sevmiosun hani aldatma mevzusu olsa geri adım atma ama çocuk daha napsın kapında falan mı yatsın iki gün sonra başlarım sana da der geçer gider ömrü billah yalvarcak hali yok ...Ama bu kadar uzatmışsn çocuk sana geri adım atmazsada senin bu tepkilerine bence üzülme ...

Son düzenleme:
Cümleler birbirinden kopuk olmuş ben şunu anladım siz bir sebepten ötürü küsmüştünüz ve o esnada sevgilin eski 2 kız arkadaşının profiline bakmış sen de buna kızdın öyle mi?

çok fenasın uzatma bence =)

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evet affettim ne kadar eskisi gibi olabiliriz bilmiyorum ve sadece 3 yılda bu olmadı aramızda elbette sorunlar çıktı ben bu yüzden kabul edemedim biraz ama çok uğraştı bir kere daha deneyelim dedi bakalım ne kadar sağlıklı olacak...

ben senı anlıyorum ya benm de başıma böyle bir şey geldi eskisi evlenmş gtms ama bakmasını hazmedemedım.benm de eskıye baktgm olmustr faceten cunku cok ortak arkadas var yanda cıkıyor.ama onun tek ortak arkadası bıle yok.ve ailesi yüzünden btmş bi ilişki unutmak daha zor olur dıye duusnuyorum.belkı unutamadı belkı ben buyuttum ama canımı sıkıyor