- 30 Mayıs 2013
- 353
- 140
- 323
Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum . 3 yıllık bir ilişkim vardı ta ki 4 gün öncesine kadar o çok değer verdiğim insan beni çok kırdı ve sebebini bilmiyorum söylenince basit geliyor ama insan kendini yerine koyarak düşünürse kabul edemiyor sanki. bu facebook denen illet bu duruma getirdi bizi. Bey efendi biz küsmüştük ben aramıyordum facede dolaşırken 2 eski sevgilisinin adını yazıp aratmış bulamamış bakmamış. amacı bize bakıyorlar mı varlar mı diyeymiş. kötü bir niyeti yokmuş ki gerkçekten iyi niyetli saf biridir. yaptığının yanlış olduğunu kabul ediyor. hatta ben gördüğümde korktuğundan başta inkar etti ben bakmadım diye sonradan söyledi. ağladı sızladı yalvarıyor. çiçek gönderiyor iş yerime hatta psikolojisi bozuldu ama ayrıldık. yani ben istemiyorum etmediğim hakaret söylemediğim laf kalmadı. sevmiyorum artık nefret ediyorum dediğim halde öylede kabul ederim diyor hep mutlu edeceğim hiç üzmeyeceğim deneyelim gör falan anlıcanız ne yapcağımı bilmiyorum yazarken bile utandım yaptığı şeyden sizce bi erkek ne kadar doğru söyler?
Son düzenleme: