icimdeki kotu his..

feflnta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
105
1
26
Diyarbakır
Hanimlar ben evliyim ve esimde ben de dogu gorevindeyiz ailem istanbul da yasiyor..Babannem benim her seyim hatta anne derim ona..ailemi ozledim diye mi bilmiyorum ama babanneme bisey olacakmis gibi hissediyorum.esime gidelim desem bilmiyorum ne diyecegini..ve bu yuzden icim sıklıyor

Babannenizi arayın içim sıkıldı özledim filan diyin tabi bunu zaten yapmışsınızdır.Abdest alıp dua okuyun içiniz rahatlar belki:44:

sizi bi özlem sarmış benim de öyle hislerim oluyordu zaman zaman maddi durumunuz müsaitse uçak falan da varsa hafta sonu gidebilirsiniz çok özledim bu özlem benim psikolojimi etkiliyor dersiniz anlar herhalde eşiniz

aynı durumdayım.sukur hersey rayına gırıyo dıyorum sıkıntı yok ama bu seferde benım ıcım sıkılıyo ortada bıseyde yok.lohusalık depresyonunu zor atlattım.kurtuldum dıye sevınırken gene gırecem galıba.halsızlık, sıkkınlık,mutsuzluk.hayırlara cıkar yarabbi.dert olmayınca dertmı arıyoruz ne.en kısa surede kafamızdan atarız ınş

Biraz daha duruyum egerki bu hissiyatim gecmezse soyleyecegim..erkekler pek anlamaz bu duygulardan mesela esim universiteden beri hep ayri ailesinden o yuzden alismistir..insallah biraz uzulurde kabul eder

Ben de hamileyim o yuzden de olabilir belki...inanir misiniz durup annemin evinin girisini yattigm odayi dusunuyorum..evin icini hatrlamaya calisyrum yani..simdi mutfakta tv izliyrlardir dedemde cekirdek citliyordur diyorum..e ara napiyorlarmis sor diyor :) ben onu istemiyorumki gitmek istiyorum

Merhaba öncelikle, ben de 1 yıla yakın bir zamandır yurtdışındayım ve geldiğimden beri aynı hisler benim de içimi dolduruyor. Sürekli ailemden birilerine bir şeyler olacakmış gibi geliyor, ruhum daralıyor.Telefonda biraz sesleri durgun gelse hemen kötüye yoruyorum; ama şükür ki herkes iyi.
Bence özlemekten, uzakta olmaktan kaynaklı olabilir. Ben atlayıp gidemiyorum, ama siz Türkiye'deymişsiniz fırsatınız olursa gidin görün bence içiniz rahatlar.
Eğer gidemezseniz ben özlediğimde kardeşime söylüyorum alıyor bilgisayarını anneanneme, babaanneme gidiyor skype'ta da olsa görmek, seslerini duymak içimi ferahlatıyor. Sizin de böyle bir imkanınız varsa, gidemezseniz bunu deneyin isterseniz.

Son düzenleme:

korkma bendede bi ara annem ölücek hissi geliyordu allah gecinden verir inş. Hiç annemin yanından ayrılmıyodum psikolojik. hatta gözlerim dolar dolar gelırdım. Bence korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…