İçimdeki sevginin bitmesi için neler vermezdim

cnm mutlu olmana çok sevindim bebeğiniz size daha çok mutluluk getirsin inş. darısı bana tek hayalim bir bebek sahibi olmak Allah o günleri gösterir mi bilmiyorum ama şu zor günleri atlatmayı mutlu olmayı çok istiyorumm artık bu acıdan çok sıkıldım...

amin inşallah:nazar: allah hepimize güzel günler göstersin inşallah... gösterir tabikide sen doğru adımlar at sevdiğin ilgilendiğin insanlara dikkat et doğru kararlar ver pişman olacağın şeyler yapma bak nasıl güzel olacak gelecek yılların şaşırırsın sen bile. zor günler geçer gider önemli olan senin onları nasıl karşıladığın bence. sen senden geçtikten sonra güzel günler boşa geçer gider. rahat ol. büyütme kafanda hiçbişeyi. hep duaa et hayırlısı neyse o olsun diye. :71:

amin inşallah:nazar: allah hepimize güzel günler göstersin inşallah... gösterir tabikide sen doğru adımlar at sevdiğin ilgilendiğin insanlara dikkat et doğru kararlar ver pişman olacağın şeyler yapma bak nasıl güzel olacak gelecek yılların şaşırırsın sen bile. zor günler geçer gider önemli olan senin onları nasıl karşıladığın bence. sen senden geçtikten sonra güzel günler boşa geçer gider. rahat ol. büyütme kafanda hiçbişeyi. hep duaa et hayırlısı neyse o olsun diye. :71:

aminn cnm inş. bende güzel günler görürüm dün bana bir müddet görüşmeyelim dedi tabiki zaman ayrılık demektir hepimiz biliyoruz hayatımda yeni bir sayfa açıcam başka çarem yok bende kabul ediyorum bitti şimdi alışmaya çalışıcam yokluğuna nasıl klatlanırım bilmiyorum ama bitecek bana dua edin çabucak bitsin unutayım....

kızlar bugün 4. gün hiç haberleşmeyeli sadece ilk gün ağladım ağlayamıyorum içim çok soğudu çok merak ediyorumm onu ama hayatımın içine almıcam artık ne olursa olsun beni yaralamsına izin vermicem çok yıpranmışız şimdi daha iyi anlıyorum çok kırgınım kızgınım beni anlmadığı için Allah yardm ediyor sanırım inş. her şey güzel olur...

Back
X