Içimdeki sıkınti

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.718
1.067
133
Merhaba kizlar , lutfen yadirgamadan kirmadan desteklerinize yorumlariniza ihtiyacim var. 5 yasinda ki cocugum gecen sali cok hastalandi bademcikleri sisdi baya iltaplanmis bir de asiri atesi cikdi baya kendinden gecdi atesden uykulamaya basladi cok cok korktum hemen dr a gittik hastanede kustu ve dudaklari bembeyaz oldu hemen atesini dusurduler filen gozlerini acamadi ama bilinci yerindeydi dr tansiyonu dusdu dedi ama o hali hic gozumun onunden gitmiyor icim cok sıkıliyor her hastalik farklidir dimi kizlar havale gecirmesinden cok korktum cunki kuzeni gecirdi ve sahit oldum acayip etkilendim kizlar

Çok geçmiş olsun. Havale olsa emin olun doktor farkederdi zaten. Hal ve hareketlerinde değişiklik var mi
Sizi paniğe sürükleyen ne birşey mi farkettiniz ki korkuyorsunuz

lütfen canınızı sıkmayın tabi ki her hastalık farklıdır, havale geçirmiş olsaydı doktor fark ederdi, çocuğunuzun tansiyonu düşmüş o da küçük bir insan ve böyle şeyler normal, sağlıklı günler nasip olsun sizlere, Allah bir daha hastalık yaşatmasın umarım

Böyle bir konuda sizi neden yadırgayıp yargılayalım ki? Havale olsaydı 1 hafta içinde başka durumlar da olurdu geçen salı diyorsunuz. Çocuk işte hasta ola ola büyüyecekler siz gene dikkatli olun tabi ama bağışıklık böyle güçleniyor soğukkanlı olmaya çalışmalısınız.

Allah razi olsun canim dr da soyledi tansiyonu dusdu diye cunki damar yolu acarken baya agladi anne aciyor diye beni duyuyordu herseyi de anlatiyor net net

Tesekur ederim tek temenim sag salim buyumesi ,

Çok geçmiş olsun. Havale olsa emin olun doktor farkederdi zaten. Hal ve hareketlerinde değişiklik var mi
Sizi paniğe sürükleyen ne birşey mi farkettiniz ki korkuyorsunuz
Suan gayet iyi bademcigide iglesdi , beni supeye sokan tek sey baya dudaklari beyazladi filen ondan yani yoksa bilinci baya acikdi anne yuregi iste halen icim boyle bi tuaf

Yok normal hasta olmadi zamanlardaki gibi suan kosduruyor evin icinde atesi sadce o gun surdu o gunun gecesini baya rahat gecirdi
Fark yoksa endişe etmeyin derim çünkü havale sonrası beyin zarar görüyor aynı işlevleri yapamazdi öyle olsaydı. Ateşli olduğu zamanlarda daha dikkatli olursanız birşey olacağını sanmıyorum. Rabbim sağlık versin kuzunuza

Geçmiş olsun ama soğukkanlı olmak zorundasınız. Bu şekilde panik yaparak ancak hata yaparsınız.

Ben küçükken anneme anne başım ağrıyor dedim
Annem elini alnıma koydu. Ateşimin olduğunu fark etti. Çok kısa bir süre kustum. Kustuktan sonrasıni kesik kesik hatırlıyorum. Muhtemelen bilincim kapandı o sira.

Hemen bir araba bulmuş. Beni kucağına aldığı gibi şehir merkezine götürmüş. Arabada da üstünü kusmusum. Önce özel bir muayenehaneye götürdü. Burdaki deri koyu kahverengi koltukları hatirliyorum. Orda bana bakmamislar.. bu çocuğu hemen hastane aciline götürün demişler.

Annem kusmuklu üstüyle beni kucağında o zamanki ssk nın aciline götürmüş. Beni kaptıkları gibi mudahale etmişler. Yaklaşık 10 gün yatmıştım. Hastane odasini ve yeşil pijama takimimi çok net hatırlıyorum.

Menenjitti geçirdiğim şey. Annem soğukkanlı olup hızlı davranmasaydi ya ölmüş olacaktim ya da engelli. Anneme bir hayat bir de sağlıklı hayat borçluyum.

Sadece bir kulağımda çok hafif bir işitme kaybım var hayatımi olumsuz anlamda etkileyecek kadar değil.

Soğukkanlı olup doğru karar vermek zorundasiniz.

Aradan 1 hafta geçmiş. Herhalde aksi bi şey olsaydi fark ederdiniz. Bu şekil panik yapmayın. Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım, burada yargılanacak ne var anlayamadım lütfen öyle bir şey düşünmeyin. Hastalık konusundada doktor bir şüphe duysaydı bunu size belirtildi ciddi bişeyi yoktur Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…