- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Dr a korktugumu soyledim ama tansiyonu dusdu dedi , havale geciren cocuk boyle olmaz dedi kizdi hatta bana saolunÇok geçmiş olsun. Havale olsa emin olun doktor farkederdi zaten. Hal ve hareketlerinde değişiklik var mi
Sizi paniğe sürükleyen ne birşey mi farkettiniz ki korkuyorsunuz
Allah razi olsun canim dr da soyledi tansiyonu dusdu diye cunki damar yolu acarken baya agladi anne aciyor diye beni duyuyordu herseyi de anlatiyor net netlütfen canınızı sıkmayın tabi ki her hastalık farklıdır, havale geçirmiş olsaydı doktor fark ederdi, çocuğunuzun tansiyonu düşmüş o da küçük bir insan ve böyle şeyler normal, sağlıklı günler nasip olsun sizlere, Allah bir daha hastalık yaşatmasın umarım
Tesekur ederim tek temenim sag salim buyumesi ,Böyle bir konuda sizi neden yadırgayıp yargılayalım ki? Havale olsaydı 1 hafta içinde başka durumlar da olurdu geçen salı diyorsunuz. Çocuk işte hasta ola ola büyüyecekler siz gene dikkatli olun tabi ama bağışıklık böyle güçleniyor soğukkanlı olmaya çalışmalısınız.
Aradan bir hafta geçmiş fark var mi çocuğunuzdaDr a korktugumu soyledim ama tansiyonu dusdu dedi , havale geciren cocuk boyle olmaz dedi kizdi hatta bana saolun
Suan gayet iyi bademcigide iglesdi , beni supeye sokan tek sey baya dudaklari beyazladi filen ondan yani yoksa bilinci baya acikdi anne yuregi iste halen icim boyle bi tuafÇok geçmiş olsun. Havale olsa emin olun doktor farkederdi zaten. Hal ve hareketlerinde değişiklik var mi
Sizi paniğe sürükleyen ne birşey mi farkettiniz ki korkuyorsunuz
Yok normal hasta olmadi zamanlardaki gibi suan kosduruyor evin icinde atesi sadce o gun surdu o gunun gecesini baya rahat gecirdiAradan bir hafta geçmiş fark var mi çocuğunuzda
Fark yoksa endişe etmeyin derim çünkü havale sonrası beyin zarar görüyor aynı işlevleri yapamazdi öyle olsaydı. Ateşli olduğu zamanlarda daha dikkatli olursanız birşey olacağını sanmıyorum. Rabbim sağlık versin kuzunuzaYok normal hasta olmadi zamanlardaki gibi suan kosduruyor evin icinde atesi sadce o gun surdu o gunun gecesini baya rahat gecirdi
Tesekur ederim Allah razi olsun Rabbim butun yavrulari korusunFark yoksa endişe etmeyin derim çünkü havale sonrası beyin zarar görüyor aynı işlevleri yapamazdi öyle olsaydı. Ateşli olduğu zamanlarda daha dikkatli olursanız birşey olacağını sanmıyorum. Rabbim sağlık versin kuzunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?