- 29 Ekim 2015
- 548
- 461
- 33
Hayatım tam bir geçiş dönemin de. Her şey o kadar belirsiz ki. Aslında görünürde öyle bir problemim yok ama ben sıkılıyorum. Belirsizlik bu geçiş süreci hepsi beni çok yordu. Zaten uzun zamandır başa çıkmaya çalıştığım problemler var.Anneme problemlerinde destek olmaya çalışıyorum , üniversiteye başladığımdan beri daha da fazla hem maddi hem manevi. Bunun yanında bir de bu okul bitti iş yüksek lisans hayatını kurma durumları. Sevgilim de benimle mezun oldu önümüz de çok uzun bir yol var ama hep belirsiz... Ve bu beni bunaltıyor. Onunla hiçbir sorunum yok çok iyi bir ilişkimiz var istiyorum ki yuvamızı kuralım ama olmuyor hayat izin vermiyor. Bir yandan bunun üzüntüsü var bir yandan maddi sıkıntılar artık beni de tüketti annem gibi bir yandan da iş bulabilecek miyim yl ye kabul alacak mıyım nasıl bir hayat beni bekliyor kaygısı. Neredeyse 3-4 yıldır suya değdiremedim ayağımı tatil de yapamadım stajlar maddi durumlar sanırım patladım sonunda mezun oldum elimden geldiğince çabaladım mesleğimi elime aldım şükürler olsun ilişkim de iyi içimde bir gariplik var ama daha büyük sıkıntısı var insanların haksızlık etmek istemem ama içimi dökmek istedim bende yazmak iyi gelir diye..
EDIT : Kızlar merhaba nazar değdi herhalde dün akşam sevgilimle tartıştık biraz. Bu stres birikintim sonunda ona patladı. Bugün konuşmak için buluştuk aramızdaki sorunu hallettik ve birlikteyken normalde yarına açıklanacak diye ertelenmişti yüksek lisans sonuçları açıklanmış. İkimizde kabul almışız :)) Nasıl sevindim anlatamam. Allah'a şükür bir şeyin ne olacağı belli oldu sonunda işten haber yok daha ama olsun çok mutlu oldum :))
EDIT : Kızlar merhaba nazar değdi herhalde dün akşam sevgilimle tartıştık biraz. Bu stres birikintim sonunda ona patladı. Bugün konuşmak için buluştuk aramızdaki sorunu hallettik ve birlikteyken normalde yarına açıklanacak diye ertelenmişti yüksek lisans sonuçları açıklanmış. İkimizde kabul almışız :)) Nasıl sevindim anlatamam. Allah'a şükür bir şeyin ne olacağı belli oldu sonunda işten haber yok daha ama olsun çok mutlu oldum :))
Son düzenleme: