İçimden gitmek gelmiyo

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Çocukluk arkadaşim var.Şuan evli ve bebegi var.Bugüne kadar hep ben ayağına gittim.Ortak yerde bile zor buluşmusuzdur.Beni sürekli aramaz.Sadece ne zaman gelcen diye arar.Kpssye hazirlaniyorum ve sinava iki gun kaldi.Haftada iki gun ise gidiyorum sadece.Arkadasim agdaya gidecekmiş, bebegi birakacak biri yok beni de çagirdi.İsteyim dedim.İçimden gitmek gelmiyo.Kendimi kullaniliyo gibi hissediyorum.Zaten sinav stresi yaşiyorum.O da hep gel diyo.Napayim sizce?Bu arada annem diyo ki sen evlensrn dugunune bile gelmez diyo

Arkadasim agdaya gidecekmiş, bebegi birakacak biri yok beni de çagirdi.

"Tatlım işim var, senin programına ne derece uyar bilmiyorum. En olmadı müsait olduğumda haber ederim, bırakırsın bebeği bana. Yine de söz veremem."

Bunu deyin.
Bebeğine baktıracak ona da ayağa çağırmalar filan, haftada 1 temizliğe de gidin bari.

Hamileyken gittim zaten.Eskiden surekli gidiyodum.Şimdi içimden gelmiyo.Cunku hep onun hayatini kpnusuyoruz.Erteledim calisiyorum dedim ama gene arar o

Hamileyken gittim zaten.Eskiden surekli gidiyodum.Şimdi içimden gelmiyo.Cunku hep onun hayatini kpnusuyoruz.Erteledim calisiyorum dedim ama gene arar o

"Ben müsait olunca dönerim sana dedim ya, hadi işim var öptüm" deyip, onun konuşmasına fırsat vermeden kapatın telefonu. Koyun ağırlığınızı, kendi hayatınızın akışına müdahale ettirmeyin.

Benim haftanin bes gunu evde oldugumu biliyo.Agdaya gidemedi o da.Bana sende gel bebege bak diyo.öyle desemde gene arar yazar.sinav olmasa giderim genede suan cidden canim istemuo.bi de evi uzak yaa.O annesine gelirken bile bana haber vermiyodu.Annesinin evi de yakin

Şu konu içinde diğer yazdıklarınızı da okudum, sizin bu arkadaş, arkadaş değil yalnız.
Bildiğiniz uşağısınız onun. Küserek, surat asarak, ısrar ederek sizi yönetiyor, "Aman kırılmasın, arkadaşım neticede" fikrine tasmalanmışsınız kusura bakmayın.

İlerleyen zamanlarda daha büyük canınız sıkılır, yalnız kaldıkça, davet edilmedikçe, belki bir kötü anınızda sizi umursamayınca, zamanlarınız çöp olmaya devam ettikçe... Madem bu derece sıkboğaz laftan da anlamaz, açık açık konuşun, içinizde biriken ne varsa dökün saçın, 15 yıllık yükünüzü salın gitsin. Hafifleyin.

Sizi sıkan birini tutmayın hayatınızda.

Ayrica insanlarla mesafeli olmak gerekli ki hadlerini aşıp olur olmadık şeyler talep etmesinler.Canım balım geçmiyor hayat.Yok öyle birsey.Herkes menfaatinin derdine düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…