- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arkadasim agdaya gidecekmiş, bebegi birakacak biri yok beni de çagirdi.
Hamileyken gittim zaten.Eskiden surekli gidiyodum.Şimdi içimden gelmiyo.Cunku hep onun hayatini kpnusuyoruz.Erteledim calisiyorum dedim ama gene arar o"Tatlım işim var, senin programına ne derece uyar bilmiyorum. En olmadı müsait olduğumda haber ederim, bırakırsın bebeği bana. Yine de söz veremem."
Bunu deyin.
Bebeğine baktıracak ona da ayağa çağırmalar filan, haftada 1 temizliğe de gidin bari.
Ee gene aricakIsim çıktı diyin..
15senedir ben ayagina gidiyorum dusun.Disari cikcak olsak bile.önce onun evine gdiiyorum.sonra cikiyoruz.evide yarim saatlik yol dusunanneler hep haklidir :)
Ben gitsem bi gunum gitcek.İçimden hic gelmiyo:-( kusuyo sonra bana"Canım istemiyo sanırım" deyin sadece
Gitmeyin.
Hayat çok kıymetli, mümkün olduğu kadar mutlu olacağımız yerlerde harcamak gerek.
O bebek buyuyo gelmiyosun diyo.Kocasiyla baskalariyla disarda program yapiyo benle yapmiyoBence içinizdekileri oldugu gibi dokun..
Acik olun..
Boyle yapiyorsun, boyle hissediyorum uzgunum diyin..
Belki onunda size soylemek istedigi seyler vardir..
Hamileyken gittim zaten.Eskiden surekli gidiyodum.Şimdi içimden gelmiyo.Cunku hep onun hayatini kpnusuyoruz.Erteledim calisiyorum dedim ama gene arar o
Benim haftanin bes gunu evde oldugumu biliyo.Agdaya gidemedi o da.Bana sende gel bebege bak diyo.öyle desemde gene arar yazar.sinav olmasa giderim genede suan cidden canim istemuo.bi de evi uzak yaa.O annesine gelirken bile bana haber vermiyodu.Annesinin evi de yakin"Ben müsait olunca dönerim sana dedim ya, hadi işim var öptüm" deyip, onun konuşmasına fırsat vermeden kapatın telefonu. Koyun ağırlığınızı, kendi o hayatınızın akışına müdahale ettirmeyin.
Benim haftanin bes gunu evde oldugumu biliyo.Agdaya gidemedi o da.Bana sende gel bebege bak diyo.öyle desemde gene arar yazar.sinav olmasa giderim genede suan cidden canim istemuo.bi de evi uzak yaa.O annesine gelirken bile bana haber vermiyodu.Annesinin evi de yakin
Ben gitsem bi gunum gitcek.İçimden hic gelmiyo:-( kusuyo sonra bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?