Kızlar merhabalar.. Son 2-3 aydır bana bişe oldu. içimden hiçbir şey yapmak için istek gelmiyor. 20 yaşındayım okul basladı ama ben hiç sevmedim. Resmen zorla gidiyorum ve giyim kuşam saç vs hiçbirine özenmiyorum sadece düzenli ve temizim ama onun dışında her gün aynı model neredeyse..çok sevdiğim ama okula giymediğim kıyafetlerim var çünkü içimden gelmiyor. tek okula da değil dışarı için de öyle.. Ki zaten dışarı hayatımda yok denecek kadar az..
Aslında zaten normalde de oyle süsleneyim püsleneyim tarzı biri değilim hiç makyaj yapmam mesela saçlarımı da eskiden düzleştririrdüm çok ama artık yıpranıyo dıye bıraktım onu da..
Gelip deseler ki gidelim hep beraber oturcaz bi kafede cevabım hayır olur.İStemiyorum içimden gelmiyo çünkü. Ne yapmalıyım kızlar ders bile çalışamıyorum resmen vizelerim berbat geçti
yavas hareketlerim var annemler milletin çocugu at gibi bi de sana bak diyolar. acaba hareketsizlikten mi isteğim kaçtı her şeye. hantallaştım mı ne oldu alamadım
nolur bi çözüm söyleyin yardımcı olun benim enerjim nasıl geri gelecek ..
Aslında zaten normalde de oyle süsleneyim püsleneyim tarzı biri değilim hiç makyaj yapmam mesela saçlarımı da eskiden düzleştririrdüm çok ama artık yıpranıyo dıye bıraktım onu da..
Gelip deseler ki gidelim hep beraber oturcaz bi kafede cevabım hayır olur.İStemiyorum içimden gelmiyo çünkü. Ne yapmalıyım kızlar ders bile çalışamıyorum resmen vizelerim berbat geçti