içimden kan geldi :(

kuzey2706

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
83
28
288
kızlar merhaba 21 haftalık hamileyim ilk bebeğimi kaybettğim için birz tedirgin hamilelik yaşıyorum .. dün akşam midem bulandı ve özür dileyerek söylüyorum kustuğumda içimdekiler kanlı geldi baya korktum dr u aradım tahriş olmuştur korkma dinlen dedi bütün gece midem kulaklarım boğazım yandı .. bu sabah tekrar midem bulandı gene aynısı oldu bu kan boğazımdan mı midemden mi bilemiyorum ve dün akşamdan beri bebeğin haraketlerini hissetmedim psikolojikmi bilemiyorum artık çok huzursuz oldum böyle bişey yaşayan yada bilgisi olan varmı ?

Hemen acile gidin riske aatmayın en azından içiniz rahatlamış olur.Benimde bu aralar tansiyonum çok yüksek akşam bebeğin hareketlerinde azalma hissedince hemen acile gittim için rahat etti.

Hemen acile gidin riske aatmayın en azından içiniz rahatlamış olur.Benimde bu aralar tansiyonum çok yüksek akşam bebeğin hareketlerinde azalma hissedince hemen acile gittim için rahat etti.

dr.a msj attım gel derse hemen gidicem haber bekliyorum :/

Daima kusuyor musunuz?
Doktorunuz tahris dedigine gore hala kusma sorununuz var sanirim.
Bu haldeyseniz normaldir.

Bogazdan gelen kanla bebegin bir alakasi yoktur galiba ya, endiselenmeyin.
Doktor cagirirsa gidecegim demissiniz.
Insallah iciniz rahatlar.

Merak etme canim 16-17 haftalikken oldu ogle bikac kez cok oguyordum ve midem tahris olmustu

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim dün dr.um gel bakalım dedi ve gittm bebekle ilgili bi durum yok gayet keyfi yernde dedi :) içim rahatladı zorlama olmuş dedi gaviscon şurup verdi o da baya iyi geldi bana .. bebekde gece oynamaya başladı :) Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat ve doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…