• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden yine birseyler kopup gitti

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Dokuz aydir evliyim her sey normalken en ufak bir sitemimde esim hemen isi cirkeflige vuruyor sorun su oruç tutuyor diye gun icinde pek iletisime gecmiyo benle aksam da yemekten sonra durum ayni dun gece ilgisiz davraniyorsun diye sitem ettim normalde vicik viciktir neyse ki bisey demedi. Sabah uyandık ise gidicez bir de konusmuyor niye hala boyle yapiyon dedim ne ilgisi ilgi bekleme dedi bir de siritiyo sonra araca bindik tartisiyoruz okulun önüne geldik hala ölümüne beni sinir ediyor tam incektim arabanim durmadigini fark etmeden adimimi attim araba oylece bacagimi surterek götürdu bu bagirmaya basladi boyle esseklik gormedim fln diyo ben de bana hakaret edemezsin dedim bir ben bir o bağırıyor okula girdim ve msj attim hala kendisi hakli bense edepsiz edebimle oturacakmisim sorun yokmus sorun uretiyormusum cok kötü oldum aklim allak bullak en ufak nazimi cekmez

durup dururken mi adam böyle 90 derece döndü
xenforo-smilies-kk45.gi
:KK51: oruç bahanemi teallam sevap alıcam diye kalp kırıp günaha giriyorlar bizim evdede var 1 tane babam oluyor kendisi :63:

ilgisiz davraniyorsun diye sitem ettim normalde vicik viciktir

bu kadar ilgi manyağı olmayın. ne gerek var ki, siz kendiniz söylüyosunuz normalde vıcık vıcıktır diye. ramazandan ötürüdür belki, idare edin.

kalan konularda eşiniz haksız ama.

siz de ilgisiz davranın ramazan geçince normale dönerse hatırlatır intikam alırsınız siz de ona yü zvermeyin kıymete bindirin kendinizi yokmuş gibi davranın ifrit olur

ramazanda sende kapat kendini madem öyle..ne adamı sık boğaz et nede kendin geril...

Bilmiyorum kizlar kendime cok kiziyorum onun gibi davranayim diyorum o da yine kavgaya dönüyor yalnizken hic mutlu degilim mutsuz bir aileden geldim iyice diplere vuruyom bu tür zamanlarda sanki gucum yok savasmaya mecalim kalmadi ite kakila buyudum simdi de mutluluk zor gibi

Yaşadıklarınıza değdi mi diye düşündünüz mü?
Her ne kadar kendine hakim olamayan oruç tutmasın diyoruz ama tutuyorlar yinede.
Bir kaç zaman ilgisizlikten kimse ölmez. Madem biliyorsunuz huyunu uzatıp huzursuz olmak niye anlamıyorum.
En ufak nazımı çekmez diyorsunuz. Neden doğru düzgün anlaşmak varken naz yapasınız?
Sonra kavga edince sıkıntı işte

Insaniz işte ne kdr yapmicam desem de bazen ister istemez naz etmek bile degil ufak bir sitem edince hemen cirkef oluyor ben anlamadim gitti nerdeyse pismanim evlendigime onda aradigim mutlulugu buldum sanmistim meğerse içinden canavar çıkıyo tartisinca

Insaniz işte ne kdr yapmicam desem de bazen ister istemez naz etmek bile degil ufak bir sitem edince hemen cirkef oluyor ben anlamadim gitti nerdeyse pismanim evlendigime onda aradigim mutlulugu buldum sanmistim meğerse içinden canavar çıkıyo tartisinca
Çok yeni evlisiniz, birşeyler oturacak.

Sanırım sen aileden gördüğün sevgisizliği eşine yansıtıyorsun. Adamın durgun hallerinde, bu da mı sevgisiz, bu da mı ilgisiz bırakacak beni diye, biraz dürtüyorsun.

Normalde "vıcık vıcık" dibinizde biten biriymiş zaten; ama kimsenin kimseye sürekli ilgi alakası olamaz. Siz onu sorguladıkça, o da hep benden aynı alakayı beklemeli, öğrenmeli diye inadına mesafeli oluyordur. Dün de öyle olmamış mı?

Boşver, düşme üzerine; herkese gördüğün kadar değer, ilgi ver; sen zorlamazsan daha doğal gelişecektir bazı şeyler.

Çok yeni evlisiniz, birşeyler oturacak.

Sanırım sen aileden gördüğün sevgisizliği eşine yansıtıyorsun. Adamın durgun hallerinde, bu da mı sevgisiz, bu da mı ilgisiz bırakacak beni diye, biraz dürtüyorsun.

Normalde "vıcık vıcık" dibinizde biten biriymiş zaten; ama kimsenin kimseye sürekli ilgi alakası olamaz. Siz onu sorguladıkça, o da hep benden aynı alakayı beklemeli, öğrenmeli diye inadına mesafeli oluyordur. Dün de öyle olmamış mı?

Boşver, düşme üzerine; herkese gördüğün kadar değer, ilgi ver; sen zorlamazsan daha doğal gelişecektir bazı şeyler.
Bilmiyorum cnm cok kederlendim bugün saygıyi bozmasi beni deli etti essek dedi bana resmen yani saygidan bahseden insan bu kde cabuk mu yitirir saygısını cok zoruma gitti ne umdum ne buldum ya da aracta bacagim oyle oldu insan durup bir ilgilenmez mi beni oylece in in diye bagirip birakip gitti biz kadınlar neden hep ezilen tarafiz neden bagrilan islerine gelmeyince kapi gosterileniz hep

Bilmiyorum cnm cok kederlendim bugün saygıyi bozmasi beni deli etti essek dedi bana resmen yani saygidan bahseden insan bu kde cabuk mu yitirir saygısını cok zoruma gitti ne umdum ne buldum ya da aracta bacagim oyle oldu insan durup bir ilgilenmez mi beni oylece in in diye bagirip birakip gitti biz kadınlar neden hep ezilen tarafiz neden bagrilan islerine gelmeyince kapi gosterileniz hep
ya %85 inin hammaddedi odun.
Tahminimce o bağırdı, siz bağırdınız. O anki siniri merhametinden ağır bastı, durup ilgilenmeyi gururuna yediremedi.
Emin ol merak etmiş, aklı kalmıştır. Sıkma canını.

Son Zaman'larda herkesin dilinden düşürmediği Bu ilgi beklentisi kadınları hayal kırıklığına uğratırken bunu sürekli erkeklere söylememiz onları bıktırıyor .sürekli ilgi sıkar insanı bence herşeyi oluruna bırakın sizin zorlamanızla gelen ilgi yapay olur zaten benim eşim sürekli bana neden ilgisizsin niye öyle değilsin böyle değilsin dese fenalık gelir rahat bırakın insanları .

Ilgi milgi felan bi konusunu acmayin.
Kafasina gore takilsin.
Bisey olmamis gibide davranmayin.
Soguk davranin.
Burda amac" benim susmami istiyosun, artik susuyorum, boyle bi kadinmi istersin?".
Sakalasip neseli mutlu gorunursenz " evet tamda boyle bi kadin istiyorum" olur cevabiniz.
Soguk kalmayi dogru uygulayin.

Bilmiyorum kizlar kendime cok kiziyorum onun gibi davranayim diyorum o da yine kavgaya dönüyor yalnizken hic mutlu degilim mutsuz bir aileden geldim iyice diplere vuruyom bu tür zamanlarda sanki gucum yok savasmaya mecalim kalmadi ite kakila buyudum simdi de mutluluk zor gibi
Ah ahhh ben de 4 aylik evliyim ama evlenmez olsaydım diyorum. Ben de mutsuz bir aileden geldiğim için evlenmesem de aynı mutsuzluk olacaktı diye düşünüyorum ve cok çaresiz hissediyorum. benim de mücadele etmeye gücüm yok, yaralarimi sarmaya kurginliklarimi onarmaya mecalim yok, evliliğimi iyi hale getirmeye takatim yoook.

Peki neden hemen hamile kaldınız? Eşiniz çocuğunuza da eşek desin diye mi?

Dokuz aydir evliyim her sey normalken en ufak bir sitemimde esim hemen isi cirkeflige vuruyor sorun su oruç tutuyor diye gun icinde pek iletisime gecmiyo benle aksam da yemekten sonra durum ayni dun gece ilgisiz davraniyorsun diye sitem ettim normalde vicik viciktir neyse ki bisey demedi. Sabah uyandık ise gidicez bir de konusmuyor niye hala boyle yapiyon dedim ne ilgisi ilgi bekleme dedi bir de siritiyo sonra araca bindik tartisiyoruz okulun önüne geldik hala ölümüne beni sinir ediyor tam incektim arabanim durmadigini fark etmeden adimimi attim araba oylece bacagimi surterek götürdu bu bagirmaya basladi boyle esseklik gormedim fln diyo ben de bana hakaret edemezsin dedim bir ben bir o bağırıyor okula girdim ve msj attim hala kendisi hakli bense edepsiz edebimle oturacakmisim sorun yokmus sorun uretiyormusum cok kötü oldum aklim allak bullak en ufak nazimi cekmez

Back
X