Içime dert oldu.

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Günaydın kızlar.sabah sabah halen daha kendimi toparlayıp ise başlayamadım.aslinda bana yapılan bir hafta öncesine ait ama jeton yeni düştü.şöyle ki biri bana bisey dedimi günler sonra bu bana böyle demek istemiş ya diyorum ama is işten gecmis oluyor cvb hakkımı yitirmiş oluyorum.konuya geçeyim hemen.aslinda yumusak huyluyumdur ama üstüme cok gelindiğinde biriktirir biriktirir birden patlarim.o patlama da hayli kuvvetli olur.is yerinde mobbinge maruz kaldim.onceleri sakin davrandım ama onlar dozajı artırınca bende birike birike birike tozu dumana kattım.sinirli bir yapım var kabul ediyorum ama ilk aşamada esip gürlemem.son damlaya kadar beklerim.son aylarda is paylaşımında baya yuklenildi bana.diger birimde sinsilikle her isini halleden işten kaçan herkesin mezarim uzak dediği bir kız var.ona yaptiramadiklarini bile bana yüklediler.dile getirdik tabiki tatli dille.ama şefimiz onu ve diğer kizlari kayırip ben ve bazi arkadaslarimizi gore v dagiliminda ezmeye devam etti.yine boyle bir gün ben adet döneminde iken yine bana gore v yazildi bende amire arayıp bağırıp çağırdım yeter artik müdürler haksızlık yapiyor görüyor ve dur demiyorsunuz elinizi masaya vurun artik dedim.oda benlik bir durum yok.sefiniz talimat veriyor ben gorevlendiriyorum ama müdürle konuşacağım dedi konu kapandi.gecen gün karşı şahıs yine işten kacti şefte amirime bana yazilmasini söylemiş.oda korkmuş yardımcısına aratmis.hanzade bana bağırıyor sen söylesene diye.once güldüm ama sonra üzüldüm adim edepsize çıktı diye.neyse gore ve gittim orada bir erkek arkadaş ta vardi.bugun iyisin dedi.bende yorulunca geriliyorum elimde olan bisey degil dedim senin nisanlanlanma zamanın gelmis dedi.o an anlamadım karşıma adam gibi biri cikmadi dedim konu kapandi.megersem sırf evlenemedim diye bu cumleyi kullanmış.sabah birden dank etti.cok üzüldüm.asi olamami hakkimi aramak icin verdiğim tepkileri millet evlenememe bagliyormus megerse.sizinle paylasmak istedim.
33 yaşındayım evet evlenmedim ama bunu sorun etmiyirum ki ben.ama insanlar boyle dusunuyormus.cok üzüldüm

Off yaa basit,sığ insanlar işte..onların bütün derdinin,sinirinin sorumlusu apış araları demek ki,bakış açıları anca bu kadar olabiliyor..yoksa sizin mobbinge uğramanız,haddinden fazla sorumluluk yüklenmesi gibi sinirlendiğiniz şeyler olamaz..

Terbiyesize bak nasılda rahat diyor edepsiz. Birde erkek! Onun öfkelerini mutsuzluklarını da evliliğinde ki bir takım!!! başarısızlıklarına bağlayalım o zaman.

demek ki neymiş
biriktirip biriktirip patmalıyacakmışsın , anında ağzının payını vereceksin ki daha fazla havlamasınlar
sonuna kadar katılıyorum ne söylemeniz gerekiyorsa o anda söylediğinizde birikmiyor, yoksa sebepsiz yere atak yapılıp haklıyken haksız duruma bile düşebiliyorsunuz

densizler ya. alışmışlar pısırık kadınlara. hakkını arayan ses çıkaran görünce hemen başka şeylere bağlıyolar. boşver takma bence çünkü cahille uğraşılmaz.

Durup durup patlamak,hakkini zamaninda arayamadigi icin ses yukseltmek zorunda kalmak isyerinde yakisiksiz bir davranis. Diger arkadaslariniz basit olabilir,basitce konusabilir. Siz oyle olmayin olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…