• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içime dert oldu ?

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba arkadaşlar , ben evliyim bir bebeğim var ve mahalle arası bir yerde oturuyoruz. Sıkıntım ise yazları mahallede bazı bayanlar binanın kapısının önünde saatlerce oturup çoluk çocuk muhabbet ediyorlar. Çoğunu tanıyorum bayanların hemen hemen hepsiyle selamlaşırım da fakat onlarla birlikde oturan iki üç bayan var bunlar ile daha önce sorun yasadıgım ıcın hıc gorusmuyorum. bu sebebtende yazları ne zaman kapıdan cıksam sürekli hergün onlarla kapıda karsılasmaktan cok bunalmıs durumdayım. İçlerinde görüşmediğim insanlar oldugu ıcın dıgerlerınıde gormezden gelıyorum bakmadan evıme gırıyorum dırek. Bu zamana kadar bu sekılde gormezden geldım fakat sımdı canımı sıkan benımde bebegım sokakta oyun oynayacak yasa geldı ve bu yaz bende bebegımle dısarıda vakıt gecırmek ıstıyorum cocuklarla oyun oynasın sosyallessın ıstıyorum fakat o sevmedıgım bı kac kısıde kapının onunden hıc ayrılmadıkları ıcın nasıl cocugumla kapımın onunde vakıt gecırecegım bılmıyorum. Yanı onları gormek ıstemıyorum sankı arkamdan dedıkodumu yapıyorlarmıs gıbı gelıyor onların onlerınden gecerken dahi. sizce benmi abartıyorum onlar orda oturdugu halde grup halinde tanıdıgım ınsanlar ıclerınde olsada ben oglumla butun yaz evdemı oturayım yoksa tek basıma cocugumla kapının onunde onların bakıslarına maruz kalarak dısarımı cıkayım, onlar orda otururken camdan dahi bakasım gelmıyor. siz olsanız ne yapardınız ? . Sızce nasıl davranmalıyım? Ben abartıyorumuyuk bu durumu acaba ? SiZinde boyle yasadıgınız durumlar oluyormu yanı kapı onunde oturan bayan toplulugunun önünden gecerken bır benmı rahatsız oluyorum yoksa olanlar varmı ? Ben mi durduk yere kendımı üzüyorum acaba boyle basit bir konu yüzünden yorumlarınızı bekliyorum ?

Sorun da orda benim burda kimsem yok mahallede oturup muhabbet edebileceğim ama onlar yıllardır herkesle içli dışlı olmuşlar oturacak bır suru ınsanları var. Benım ıse selamlasdıgım bı kac kısı var sadece.

Keske sorununuz olmayan kisileri görmezden gelmeseydiniz ama olmus artık. Anladigim kadariyla bebeginiz yeni yeni yürüyor. Bu durumda sürekli onun başında durursunuz zaten komsularla yüzeysel konusacak vaktiniz olur. Görmek istemediklerinizi de hiç kafaya takmayın sokak onların mı? Dedikodunuzu yaparlarsa da onların vakit kaybı boşverin bebeğinizle güzel vakit geçirmeye odaklanın sadece.

Aslında kapının önü şart değil tabiyki park var yeğenlerim var bebeğimle oynayacak yanına gidebileceğim fakat kv sürekli cocugumuzu kapnın önünde oynatırsın yazın dıyor arkadasları olur dıyor. Zaten gorusmedıgım kısılerde kv nın akrabaları ne yazıkkı aynı sokaktayız. Onların sureklı kapı onunde oldugunu bıle bıle benım gorusmedıgımı bıle bıle cocugumuzı yazın oynatırsın sokakta dıyınce çıkarırım oynatırım tabı dıyorum ama nasıl cıkaracagımı dusunuyorum ıste. Kv cıkarırsın deyınce cıkarmazsam da eksiklikmiş gibi hissediyorum herkes cıkarıyor sen cıkarmıcanmı gıbısınden yorum yapar dıye bısey dıyemıyorum. Ama o ınsanlarla da gorusmedıgımı bılerek soyluyor bunu anlıcanız kv nın lafından da rahaysız oldugum ıcın dısarıda oturmak ıstıyorum

Hakkınizda dedikodu yaptıklarına tanık oldunuz mu hiç ?

Çözümler var çok....
1 cisi taşınma
2 cisi oyun parkında oynama
3 cüsü belki siz çok yanlış düşüncelerdesinizdir o insanlarla iyi arkadaş olur iyi anlaşırsınız

Önyargılı olmayın

Soğuk bi kış gecesi nerden aklınıza geldi yazın çocuğunuzu nasıl dışarı çıkarcağınız bilmiyorum ama
Bunun bissüsürü yolu var

En yakın parka götürüp kumda oturup oynatabilirsiniz
Avmlerde gezdirebilirsiz arada

Sokaklar tehlikeli zaten oynamasin dışarda
Arabalar,motorlar hızlı giriyor o daracık sokaklara benim bile aklım çıkıyor...

Back
X