Arkadaslar merhaba, iki üç gündür 212 li bi numara arıyordu dün en sonunda açtım. Tivibu için arıyorlarmış banttan müşteri temsilcisine aktarıldım, tivibu bağlatmak istiyordum zaten bahane oldu. Kayıt için adres isim soyisim ve tc verdim. Sonra içime kurt düştü, tc vermem bi sorun oluşturur mu acaba benim adıma ?? Üç gün içinde gelecekler kurmaya, bi gün geçti bugün..
evet bu şekilde satışlar var, başvurmasanızda .
anne kızlık soyadının ilk ve son harfine gelmeden neden uyanamıyoruz.
sizi endişelendirmek istemem ama, t.c nizi keşke vermeseydiniz.
haberlerde neler izliyoruz.
umarım korktuğunuz başınıza gelmez..
t.c yi almalari saçma değil mi?
bu kadar güvensizlik varken bu olaylara halen telden bu şekilde aramalarida saçma.
tabi malesef güvenip kandirilanlarin devam etmeside üzücü..
umarım sizinki öyle bir durum degildir.
numrayi bir araştırın..
ben direk kapatıyorum bu durumlarda kafam karışmasın diye.
yoksa ne konuştuğunuzu kapatınca idrak edebiliyorsunuz ancak..
İnternetten baktıgımda, tivibu vs satışı yapan şahıs firmaları diyor, tivibu satıyorlar diyor. AMa aradıkları numarayı aramaya calıstım azönce hat düşmüyor..
İnternetten baktıgımda, tivibu vs satışı yapan şahıs firmaları diyor, tivibu satıyorlar diyor. AMa aradıkları numarayı aramaya calıstım azönce hat düşmüyor..
Hat düşmeme sorunu yaşanıyor bazen. Müşteri Hizmetleri numarasına bak internetten bir ara böyle birsey var mi yok mu bir ögren. Eger dolandiriciysa onlemini ona gore alirsin.
Son zamanlarda 444 nolu bir numaradan arayip, sesimi alabiliyor musunuz? diye sorup, Evet cevabini aldiktan sonra işlem onayı varsayip hattiniza borç yukluyorlarmis.Umarim sizin için sorun olmaz. Telefonda özel bilgiler verilmemeli.
Arkadaslar merhaba, iki üç gündür 212 li bi numara arıyordu dün en sonunda açtım. Tivibu için arıyorlarmış banttan müşteri temsilcisine aktarıldım, tivibu bağlatmak istiyordum zaten bahane oldu. Kayıt için adres isim soyisim ve tc verdim. Sonra içime kurt düştü, tc vermem bi sorun oluşturur mu acaba benim adıma ?? Üç gün içinde gelecekler kurmaya, bi gün geçti bugün..
Ya arıyorum aynı numarayı hiç çalmıyor bile, sadece tc ile ne yapılabilir diyorum ama o zaman niye böyle çalmıyo hat düşmüyo, birde tc mizi bazı yerlerde acık acık söylemek durumunda kalıyoruz, öyle okadar tehlikeli bişeyse daha sıkıntı olöaz mıydı