İçime sıkıntı geliyor bir çare :(

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Arkadaşlar içime çok büyük sıkntı geliyor .. gece uyuyamıyrum salak gbi oldum bir abla yıldız nameme baktı musallat olmuşlar bana :(((( öle dedi . Hiç böyle olan varmı ?? Bildiginiz okunacak dua var mı ??? Napablrm yardımcı olur musunuz ? Kimisi büyü var kimisi musallat olmuşlar sana diolar çok korkuyorum

Panık ataktır belkı ayetel kursı oku canım bol bol ıyı gelıyr

Arkadaşlar içime çok büyük sıkntı geliyor .. gece uyuyamıyrum salak gbi oldum bir abla yıldız nameme baktı musallat olmuşlar bana :KK43:((( öle dedi . Hiç böyle olan varmı ?? Bildiginiz okunacak dua var mı ??? Napablrm yardımcı olur musunuz ? Kimisi büyü var kimisi musallat olmuşlar sana diolar çok korkuyorum
Dua oku bol bol her denilene inanma içini rahat tut şimdi öyle dedikleri için hiç uyuyamazsın bozma psikolojini durduk yere gözünü seveyim

Arkadaşlar içime çok büyük sıkntı geliyor .. gece uyuyamıyrum salak gbi oldum bir abla yıldız nameme baktı musallat olmuşlar bana :KK43:((( öle dedi . Hiç böyle olan varmı ?? Bildiginiz okunacak dua var mı ??? Napablrm yardımcı olur musunuz ? Kimisi büyü var kimisi musallat olmuşlar sana diolar çok korkuyorum
Ayy inanmayın böyle şeylerle kandırıyorlar çoğu zaman bırakın unutun bunları

Back
X