- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
- 303
Kızlar merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben Central Hospital Cengizhan Bey'e gidiyorum. Hamile kalmadan önce de ona gidiyordum şu an 5 aylık oldum hala kendisinin takibindeyim. Ama ilgili bir doktor mu değil mi hala karar veremedim. Tamam işinde iyi olduğu belli ama çok yakınlık göstermiyor, sorularımı bile sanki rahatsız ediyormuş hissiyatıyla soruyorum. Cep telefonundan 1 en fazla 2 kez aramışımdır. Ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler var. Mesela 19 haftamda gittim, 1 ay boyunca bu kontrolü beklemiştim. Ama enerjisi düşüktü ve benim de keyfim kaçtı. Ultrasonda organlara baktı kısaca buna detaylı ultrason deniyor şu an için her şey iyi görünüyor dedi bitirdi. Bir ara renkli ultrasonu açtı benim bebiş arkasını döndü, bak arkasını döndü bir daha gelişinde bakarız dedi. Kapattı. Bir fotoğraf bile vermedi ya da ultrasonda bebeğimi bütün olarak göstermedi. Hatta içimi o kadar kararttı ki çıkışta eşime çattım, onunla tartıştım boşu boşuna. 1 ay beklediğim kontrol ve heyecan güme gitti. Ya haklıyım ya da hormonlardan dolayı abartıyorum. İşte bu sebeple aradayım. Bu saatten sonra doktor değiştirmek işime de gelmiyor :s Sizin doktorlarınız nasıl bana fikir verir misiniz anormal bir şey var mı anlattıklarımda? Üçlü test yapılmadı, dörtlü yapılacak mı bir bilgi vermiyor. Fazla kendinden emin ama ihmalden dolayı bebeğimde bir şey varsa ve gözden kaçarsa diye çok korkuyorum. Çooookkk teşekkürler şimdiden.