İçime sinmeyen bir şeyler var:( Doktor sorunu..

Valla ben olsam icime sinmeyen bi doktorla devam etmezdim. Hastanelerimizde cok iyi kadin dogum doktorlari var. Cok gec kalmis da degilsiniz. Ben 3. Doktorumda karar kilmistim. Hatta son gittigim doktora 32. Haftamda basladim ama super bi insandi. Dogumda doktorunuz yaninizda olcak ve onun desteginden guc alcaksiniz. Memnun degilseniz degistirin bence

Buyuk sehirde yasayanlar cok sansli.
Is tek basina doktorla da olmuyor.
Donanimli bir hastanenin doktoru olmasi lazim, yoksa rastgele bir yere doguma gidersiniz. Bebek yeni dogan, yogun bakim unitesi var mi bu onemli.
Ben disardan doguma doktor getrmeye de karsym. Sonc da dogum da bir operasyon, ve operasyonu yuruten ekibin birbirini hastaneyi techizati tanimasi lazim.
Isin derinini bildgm icn ben cok didikliyorum.
Su anki doktorum benmm de icime sinmiyor, sadece steril calisiyor diye ve evime yakin diye devam ediyorm. 100lerce lira sacmaya bile hazrm is ki disime gore doktor bulaym. Ama cevre hastanelern doktorlari hep biseylere bulasmis

Beni düşündüren de bu :KK43:
burda senin psikolojin çok önemli sonuçta önce Allaha emanet ediyoruz kendimizi sonra doktorlara bu kadar ilgisiz biri ise sana yanlış yönlendirmelerde yapabilir Allah korusun o yüzden sen farklı bir doktora bakıl daha geç kalmış sayılmazsın bunu yapmak için

Back
X