içime şüphe düştü

tweest

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
1.332
-20
316
Denizli
sevgilim üniden bu yıl mezun oldu ben hala okuyorum memleketlerimz aynı ben gittikçe hep görştkk ama o ankarada kpss kursuna gidiyor ve bi yurtta kalıyor geçen yıl hergün beraberdik 7 24 hep benmleydi şimdi ise çok sık görüşemiyrz doğal olarak daha 2 gün önce yanımdaydı 2 gün kaldı benle sanırım biraz yabancılaşyrz artık çok fazla telefonlada görşmyrz o uyanık olduğnda ben uyuyrum ben uyannca o kursta oluyo kursu bitincede ders çalışıyo ve bana çok az zaman ayırıyo bu bizim geleceğimiz çok çalşmalıyım diyo bende sürekli şikayetlenmek istemiyrum ama kendimi çok yalnz hissetmeye başladım bi iyi geceler bile demeden uyudu bugün sadece 3 dk konştuk..beni sevmiyomu artık eskisi gibi aklında başka birisimi var bilemiyrum içime şüphe düştü bugün..neden bukadar ilgisizleşti acaba?ona sıkıntı yaratmak istemiyorum susarakda ilişkimizi tehlikeye atıcam sanırım böyle ilgisizliğe alışamam ben tüm bi yıl bu durumada katlanamam okadar sabırlı değilim..naplamıyım sizce

canım bu kadar üzme kendini gerçekten yoğun olabilir ben evliyim inan derslerden bazen kitapların üstünde uyuyup kalıyorum eşim kendi kendine çayını demleyip bir köşede içiyor zavallım sabah bir uyanıyorum çayımı doldurmuş öylece kalakalmış bardağım bu seferde çok üzülüyorum yorgunluktan uyandıramıyor adam.Ama ben eşimi çok seviyorum sevgilindede böyle olabilir.O yüzden bu kadar takılma ama aranızıda soğutmayın sevmeyen insan 2 gün yanına gelirmiydi.Olur böyle şeyler arada sıkma tatlı canını:)

gerçekten yoğun olduğunu çok ders çalştğını sosyal hayatının şuan hiç olmadığını çok iyi bilsemde çok bi vaktini almaz bi iyi geceler demek bilmiyorum bikaç defa daha yapmştı çok kızmıştım şimdi yine olunca çok zoruma gitti bu beni artık düşünmedği anlamına geliyo sanki

Canımmm neden böyle yapıyor acaba sen açıkça konuş bence bir iyi geceleri neden çok görmeye başladın diye sor bakalım vardır bir cevabı eğer böyle yapmaya devam ederse bir zaman onun yaptığı gibi sende arama bak gör sen aramadıkça o aramaya başlayacaktır herşeyi kendine döndürebilirsin kaçan kovalanır unutma:)

ben anlayış gösterdikçe umursamaz olmaya başladı önceden hep trip atardım herşeye ozaman sürekli ilgileniyodu sorun ona sorun çıkartmamak ders çalışmasına engel olmamak için anlayş göstermem sanırım ama bunu kullandığını hissedyrum artık 2 yıldır ilk defa bukadar anlayşlı oldum sırf onun bizim geleceğimz için ama anlayşlı olmamak lazımmış

Bir iyi geceler dememesi insanın sevdiğine ilgisinin azaldığının, ondan soğudunun işareti demek. Bir yaşıma daha girdim. Kusura bakmayın ama fazla abartıyorsunuz. Erkek arkadaşınızın çok yoğun ve geleceğiniz için çalışıyor ki bunu kendisi de dile getirmiş. Bu kadar şüpheci davranırsanız ileride evlendiğiniz takdirde hayatı zindan edersiniz. Sanmayın ki evlenince yapışık ikiz gibi dolaşacaksınız veya her an ilgi göreceksiniz. Bu kadar ince detaylara takılmayın ve hayattan tat almaya bakın.

İki mesaj atmadı diye kuruntu etmekle abartmıssınız..Size bunu dusunduruyorsa altında baska bı sebep vardır herhalde.

O tiripler bir çekilir iki çekilir, kendi elinizle ediyorsunuz...
Madem sevgiliniz, madem ilişkiniz sağlam; yoğunum diyorsa yoğundur tuz biber ekmeyin siz de...
Tepkinizi de dırdır yaparak değil tepkisizlikle gösterin...
Sİz de aramayın o sizi merak etsin...
Aklında başka biri olsa geleceğimiz için demez, size açıklama yapmaya uğraşmazdı, sürekli tersler ve kaba davranırdı...
Sizi kendiniz diyorsunuz ben tahammül edemem diye...
Siz etmezseniz o da tahammül etmez

çokmu anlayışsız biriyim acaba bilemiyrum kontrü bitmiş msj atamamş faceten msj atmş uyanınca.tamam yoğun ama koskoca bir yıl bu şekldemi geçicek bi arkadaş sanmaynki yapışık ikiz gibi gezeceksinz evlennce demiş bununda bilincindeyim tabiki ama işi olması yoğun olması bukadar az ilgilenmesinimi gerektirir ben onca iş arasnda ona zaman ayryorsam ondanda bunu istemek çokmu bencilce

benden sana tavsiye bir müddet oralı olma. eğer gerçekten çalışıyorsa dersine çalışsın bırak. ama bir iyi geceler demek 1 dk sürer. ben işe gidiyorum evle uğraşıyorum okula gidiyorum ama iyi gecelerde diyorum. hatta daha fazla imkan yaratıyorum daha fazla telefonda internette görüşüyorum. BA HA NE. ama yanlış anlama seni sevmiyor demek değil. bu erkekler zaman zaman böyle havalara girer. bırak sende deme sende başka işlere yoğunlaş. hayat erkeklerin etrafında dönmüyor. dönmeyecek.

çok teşekkr ederim bende sizin gibi düşünüyorum aynen söylediğinz gbi davranmaya başladım kendisi bilir benden kıymetli değil sonçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…