• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcimi dökmek istedim askin aci halini yasiyorum :(

esinn07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2
0
6
Antalya
Birkac ay once nisanlimdan ayrildim 3 yil emek verdigim bu birliktelige nokta koydum. Ancak bayram tatilinde Bir subaya vuruldum. Donanmada cekilmis resimlerinde beyazlar icinde cok asildi. Bir kac gunluk tatilimde bir subaya aşık olacağımı hiç düşünmemiştim. Hersey harikaydi cok eglendik cok guzel seyler paylastik ama konu ask olunca asik olma bana dikenlerim var benim demesi beni bitirdi. Arabama atladim ve memlekete döndüm ama hala her dakikam onu dusunmekle geciyor.ne yapacagimi bilemez gibiyim. Yedigim iciim hicbirsyden tat almiyorum. Sanki bir bosluktan kendimi asagiya birakmis gibi hissediyorum. Ölüyorum ilk gorüşte aşk bu olmalı. Onunla o birka gunu yeniden yasamayi cok istiyorum. Nisanlimdan ayrilmak canimi yakmadi ama bu subay benim canimi yakiyor aci cekiyorum napmaliyim bilmiyorum caresizce yasiyorum biri bana dur desin yada subayimi alip getirsin. :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım, öncelikle bu kadar üzülme, kendini yıpratma. Çünkü aslında aşık olduğun filan yok. Kendin farkında bile değilsin ama sendeki sadece nişanlından sonra yine sevebileceğini, sevilebileceğini kendine ispatlama çabası. Bilinçaltın "çivi çiviyi söker" modunda çalışıyor, sana bile fark ettirmeden.

Benim dikenlerim var bana aşık olma ne demektir? Ne dikeni olacak, ya sevgilisi vardır, ya bağlanıp kısmetini kapatmak istemiyordur. Erkeklerdeki bu ıssız adam triplerinin de hastasıyım. Bırak gitsin.

Senin karşına daha kimler kimler çıkacak? Bir kaç günde bu subayı bulmuşsun, bundan sonrasında daha neler bulacaksın kim bilir? :34:

Öncelikle biraz yalnızlığının tadını çıkar, sonra zaten karşına sevgine değer biri çıktığında o senin elini tutar, öyle dikenlerim var filan diye sen söylesen bile inatla o elini bırakmaz.

Misshavisham tesekkur ederim bu guzel yazin icin icime su serptin iyiki yazmissin tekrar tekrar tesekkurediyorum sanirim haklisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X