- 2 Nisan 2023
- 67
- 35
- 3
- 39
- Konu Sahibi eyluleylulxs
-
Bu konuda kişi kitap video öneriniz varsa çok sevinirimGeçecek. Narsist ancak karşısında baginli kişiliği görünce yeşerir. Sizinki de bağımlılık. O baskıyı özlüyorsunuz. Ozguveni arttırıcı egzersiz, okuma yapın.
Var ikili ilişkilerde manipulasyon. Eski bir kitap. Yeni basımı var mı bilmiyorum ama türkçe çevirisinin internette pdfi vardı.Bu konuda kişi kitap video öneriniz varsa çok sevinirim
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Kizimin burada okulu var ama gerekirse değiştiririm bir çocuğumda onunla kalıyor yanıma alsam çok zor bir çocuk başa çıkamam onu tamamen arkada bırakır nasıl giderimİnan ne diyeceğimi bilemedim. Bu süreçlerde yalnız olmak çok zor şey. Şehir değiştirebilsen keşke, en azından yoklar dersin. Psikolojik destek almaya çalış. Hayat devam ediyor da geçmiş bırakmıyor insanın zihnini, durup durup hatırlıyor. Senin yaşadığın türlü değil ama ben de bu yıl çok zor zamanlar yaşıyorum, uyurken bile dönüyorlar zihnimde, geçmiyor. Samimi arkadaşlarınla görüşmeye çalış, komşu edinmeye çalış, halk eğitim kurslarına falan bak, belki kafanı dağıtır. Allah yardımcın olsun.
Ya size kıyamam, üzülmeyin. O içinizde duyduğunuz his yanlış insana güvenmiş olduğunuzdan dolayı yaşadığınız hayal kırıklığından kaynaklı. İnsanlara güvenememek, kimseyi sevememek bunlar çok normal ama kalıcı değil hiç bi his. Mutlaka bi psikolog desteği alın. Enerjinizi kendinize harcayın. Artık sizi üzecek kimse yok hayatınızda, kendinize bi tatil ayarlayın bütçenize göre. Tatil bütçeniz yoksa bi gün yaşadığınız şehirde iyi bi otelde spaya gidin. Masaj, hamam, sauna, havuz falan bi gün kendinizi şımartın. Evinize yemek söyleyip bir şeyler yiyip içip güzel bi film izleyin. Kendinize yeni kıyafetler, yeni bakım malzemeleri alın. Yapın hayatta en boşa gitmeyen yatırım insanın kendine yaptığı yatırım.Daha öncede konu açmıştım .Boşanma arefesindeyim.Narsist ruh hastası eski es adayım beni sürekli aldatirdi yapmayacagim der ama yine yapardı .Bana yapmadigi eziyet kalmazdı ama bir taraftanda saplantılı bir sevgi adı altında tavrı vardı.Benim ailem sevmeyi hiç bilmez gostermezde sorumluluk bilinci sıfır .O yüzden mıdır bilmem sanırım onları görünce belkide eşimin bana gösterdigi o sevgi adı altındaki saplantıyi ben bir şey sandim .Davamiz kim bilir ne kadar sürecek bilmiyorum ama bu sırada bile bir sürü hakaret tehdit vs de bulundu.Hala da bulunuyor.Uzaklastirmam var sorum şu ki 6 ay oldu ayrı olalı bu adamın bana yaptığıni düşman yapamzdı ama niyeyse zaman zaman içinde tarifini yapamadıgim bir yaş tutuyorum.İnsanin üzüntuden akciğerleri sızlar ağrır mı benim ağrıyor nefes alamayacak kadar içimde adını koyamadıgim koca bir boşluk var aptalmiyim ben .Bu adam resmen bosansakta bana dirlik vermez beni tapulu malı gibi görüyor.Birde ten uyumu yoktu ama bazen işkence halini alsada öyle yada boyle bir cinsel yaşamım vardı onunda bir boşluğu var . Ailem hiç destek olmuyor ev tutali evden ayrılalı kaç ay oldu babam daha kapımı açıp bir eksiğin var mı diye bakmadı annem az bı borç verdi geri ona ne zaman ödeyecem diye bakıyor.Erkek kardeşime öylesine para verir bana borç .Çok yoruldum yüreğimdeki bu hayal kırıklıkliklariyla dolu koca yükleri taşımaktan ve içimdeki bu hüzün yumagindan kurtulalamaktan sürekli ağlama krizleri yaşıyorum nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?