İçimi dökmek istedim sadece....

Derdini paylaşan bir insanı nasıl bu şekilde tiye alırsın? Sen ne zannediyorsun kendini? Ayıp ya ayıp. Sırf kendini göstermek için yaptığın şey çok ayıp.

böyle erkeklerle daha ısrarla bırlıkte olan kızlara hayret edıyorum bıraz gururlu olmalı ınsan daha ne sevıyorumu evlenmem senınle demiş bı de üstüne senınle nıkah masasına oturmak dırı diri mezara gırmek demiş kız da daha gelınbası hayalı kuruyo üzgünüm ama haklı bu gidişatla ancak kendı kendıne gelınbası yaptırır kuafore ve hevesını bolelıkle almış olur çünkü ben solemıyorum kendı sölüyo sevıyorum dedıgı adam onunla EVLENMEYECEKMİŞ.....

Benimle evlenmek istemediğini söyledi. Beni nikah masasına oturtmak canlı canlı mezara gömmek gibi bir şey dedi.. Neden o zaman hala devam ediyorsun benimle dediğimde seviyorum seni dedi. Kaldım öyle bir şey diyemedim. Bayan kuaförü yanına gittiğimde gelinleri gördüğümde imrenerek bakıyorum kendimi hayal ediyorum kendimi onların yerine koyuyorum o heyecanını hissediyorum o kadar güzel bir duygu ki onun hayalini bile kurmak...Sanırım hep imrenerek bakacağım. Ne vazgeçebiliyorum ne de bir adım bile ileri gidebiliyoruz. Ümidimi sabrımı heyecanımı yavaş yavaş yitiriyorum. Ondan sonra ağzında kuş da tutsan umurunda olmayacak........Yazık ettin bize...

bazi iliskiler bitmeye mecbur, kendinde o gücü buluyorsan bitir, yoksa o seni bitirir, seneler gecer bi bakmissin bi arpa boyu yol gidememissin öyle yerinde sayiyormussun.... sonrasi pismanlik göz yasi... seni engelleyen bitek sensin.

Back
X