Icimi dökmek istedim

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Yazip rahatlamak belkide paylasmak ufak bir sözde olsa duyup kendime gelmek belkide . Onu tanidigimda 16 yaşindaydim ilk görüste ask derler ya öyleydi yoldan gecen birine aşik olurmu insan yollarimiz kesisti sonra 5 yil bi iliskimiz oldu . Yillar yillari kovaladi annesi yoktu onun beni cok büyüttü olgunlastirdi . Annem annesi oldu . Kötu bi hayati vardi babasi bakmıyordu yurtta kaliyo birlikte büyüdük birlikte tutunduk hayata cok fedarliklar yaptim cok emek verdik seviyodum çocuktum istedim ki bi yuvası olsun evde sicak yemek hazirlayani tek hayalim bu olmustu nisanlandik sonra . Olmadi degisti ayrildik biz cok uzuldum hastalandim en yakin arkadasim çocukluğum da gitti evlendi onun la anilarim disardaki kotu dunyadan haberim yok tu hic o vardi cunku sonra tutundum bi sekilde asik olmaya hep korktun ve birini sevemem sandim . Sonra o geldi bi baskasi 2 sene sonra ben takrar aşik oldum sevgisiyle iyileştirdi beni iyi bi insan oldum mutlu bi insan hayatin bi anlami oldu yüzüm güldü ama hatalar yaptim oda yapti beceremedik kisaca gitti sonra herkes gibi gitti . Ugrastim ama olmadi cok agladim cok istedim ama olmadi yanimda olsaydi sıkı sıkı sarilirdim ona sevilmenin kiymetini bilirdim . Bir gün gelirmi bilmem ama hic umuudum yok ayni aciyi iki kez yasamam sanmistim ama yaşadım . Caresiz kalmak gibi artik seni sevmiyo olusu acitiyo insani .
 
sana ne desek acını dindirmeyecek bir an önce acını çek doyasıya ve kendini topla. bunları yaşayan atlatan bir insan geleceğe daha sağlam ve güzel adımlar atabilir, güçlü durabilir. yaşamam gerekiyormuş yaşadım ve bitti olarak düşün. omuzlarından bir yük gitmişçesine sevin. herkes aşkta hatalar yapabilir, bu da bir tecrübedir. belki yaptığın fedakarlıkların, emeklerin çöpe gitti diye üzülüyorsun, üzülme. tabiki takdir görmeyi her insan ister. sen yaşananlardan dersini aldıysan ne ala. karamsarlığa kapılma mutlaka karşına tekrar birileri çıkacak. hayatına tekrar alacağın insanı iyi seçersen önceki ilişkilerindeki hatalarını tekrarlamazsan bolca takdir göreceksin.
 
Drama bak.. Yok "o geldi iyi bi insan oldum" falan filan.. Seri katil filan mıydın ondan önce? Yapmayın Allah aşkına ya.. Herkes benzer ayrılıklar yaşamıştır hayatının bi döneminde. İlk aşık oldugunla evleneceksin diye bir kural yok. Denersin, olmazsa ayrılırsın. Bu kadar dramatize etmenin anlamı yok. Kendinize bu kötülüğü yapmayın. Toparlanın, sosyalleşin, yeni uğraşlar bulun kendinize.
 
20li yasların basındasınız belliki
Acı ama gercek bunları yasayıp tecrübe kazanıyorsunuz
İyi tarafından bakın o kadar sizin icin mükemmel o olsaydı gitmeyi tercih etmez savasır yanınızda olurdu
Demekki birbirinize göre değişmişsiniz
Önünüze bakın artık ve yeni gelene eski hatalarınızı yapmayın
 

Hayata tutunmaniz için illa birileri mi olması lazım? Sanki başka hiç hayatınız yokmuş gibi yazmışsınız. Aileniz İşiniz vardır hobileriniz ne bileyim eğitiminiz bir dünya şey var bu hayatta. Aşk meşk işleri dışında hayatınıza odaklanın o alanlarda ilerlemeye çalışının. Evet iki kişi ile sevgili oldunuz ikisi de olmadı ayrıldınız bitti bu kadar.
Odak noktanızı bu yaparsanız eziyet olur her şey ve ilerde olacağı olan şeyler de olmaz.
 
Baktım da 22 yaşındaymışsın.
Hepimiz iyi kötü geçtik bu yollardan. Emin ol hiç kimse üçüncü,dördüncü,beşinci sevgilisiyle evlenmiyor. Okul,iş,sosyal hayat derken insanın hayatına onlarca kişi giriyor,çıkıyor. Sonra geçmişin esamesi bile okunmadan bambaşka biri ile hayatını kuruyor insan. 22 yaş bunları bilemeyecek kadar küçük değil ama unuttun herhalde şu ayrılık bunalımından,hatırlatayım dedim.
Sen güzelce oku,iyi bir mesleğin olsun,ohooo daha hayatına kimler girer kimler çıkar. Kendin bile şaşarsın.
 
hayatını erkeğe bağlamak ve adamak.bunların için ağlayıp sızlanacağına bence ders çalışıp akademik alanda başarılı olursun daha mutlu olursun.
 
bi meslegim olmadığını nerden cikardiniz ki hemsireyim zaten
hayatını erkeğe bağlamak ve adamak.bunların için ağlayıp sızlanacağına bence ders çalışıp akademik alanda başarılı olursun daha mutlu olursun.
 
bi meslegim olmadığını nerden cikardiniz ki hemsireyim zaten
Eeeee daha iyi ya mesleğinde kendini geliştir,en verimli yaşların şimdi.
İnsan gençlikte ne güzel çalışır,şimdi bizler zorlanıyoruz,kariyer yapmakta mesela.

Bir yerden çıkarmadım,yaşın küçük ve düşüncelerin çocukça olduğu için henüz öğrencisin sandım,hani aşkların sadece okulda yaşandığını sananlardan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…