İcimi dokmek istedim

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
b.kizim sen sıkıntılı misin.
kasim 2014.
//bu laf siradan gozukebilir. sıkıntılı nin anlamıni bilmek gerekir. Sıkıntılı bakire olmamak demektir. Pesimde olan bi psikopat in o zaman bana attigi iftiradir. Ve babam bu lafi etmisti.

a.hic bir zaman x(yakin bir kiz arkadasim,yeni evlendi ve hic sevgilisi olmadan evlendi) gibi olamicaksin.
birsuru adamla konustun Allah senin onunu acmaz. halan gibi cakilip kalican.
inşaallah sende benim gibi aldatilirsun.
//sebep sigara . sigara icmeme kizip neler diyor.
1 temmuz 2016

b. ehliyet 5 yil olunca işe yarıyormus baba.erkek kardeşim icin.s simdi alsin diye ugrasiyordum. Mesela ben alali tam 5 yil oldu baba. Kardesim de simdi alsin.
Ha oyle mi sen naptin peki ehliyet bari ise yarasa
başvuruyorum.
e noldu.
aramadilar.
6 temmuz 2016
b. oglum okusan da olmuyor artık
. iyi bi yer okumadiktan sonra bi önemi yok. bes sene gider gider gelirsin.
6 temmuz 2016

#bazen diyorum keske dovseler en azindan vucudum acır kalbim degil. kucuklugumden beri ayni sey oldu. bes yıldır unutmusum evin halini. yazlari geldigim 3 ayda pohpohlaniyordum ilerde is sahibi olcam okuyorum diyeymis herhalde simdi ise daha yeni kpss hazirlik surecinden cikmisim ve yeni yeni is basvurulari yapıyorum ve duydugum laf a bak. zaten surekli boyle buyuttu babam. "senden bi b.k olmaz". Su anda hakli çıkmasın gururunu yasiyor herhalde. Annemse evde kalmisim muamelesi yapıyor her kizdigi seyde. normal zamaninda insanlarin yaninda 30unda evlenir diyen kadin kavga aninda evde kaldigimi evlenemiyecegimi or...u oldugum muamelesini yapiyor. olayin ustunden bi kac gun gectikten sonra da kardesim kizin kalbini acitmissin dediğinde. "derim ben" diyor. KKardesim de diyo ki madem diceksin biriktirme icinde oldugu an söyle. biriktiririm ben patlarim diyor.(bu muhabbeet tebessümlu bi şekilde geçiyor ve evin icinde is yaparkenki esnada gerçekleşiyor.)yani kadinin gercek dusunceleriymis. ben daha yeni issiz kaldim. daha yeni mezun oldum. daha yeni kpss ye girdim. siz karı koca ne biriktirmissiniz icinizde. veya hic mi sabriniz yok daha 1 ay oldu sinav biteli 1ay. ben mi alinganim diye dusunuyorum. ama insanlar neden bu kadar acimasiz bunu da anlamiyorum. Sizin kiziniz sadece ise girince ve evlenince mi adamdan sayılacak. Kucukten beri ayniydiniz zaten nasi anlamamisim ki. oku oku oku. baska bi muhabbet yoktu. Beni sevmeleri okumamdan başarılı olmamdan geçiyor sandim. yapabileceğmjn en iyisinu yaptim. ama yetmiyor iste sizi mutlu etmeme yetmiyor..
sanki ben istemiyorum hemen bi ise girrmek ve sevdigim insanla evlenmek. geceleri uyuyamiyorum bunlari düşünmekten. sabır ne guzel şeydir fakat bizimkilerde hic yok. hic. Allahim sen yardim et bana lütfen.

b.kizim sen sıkıntılı misin.
kasim 2014.
//bu laf siradan gozukebilir. sıkıntılı nin anlamıni bilmek gerekir. Sıkıntılı bakire olmamak demektir. Pesimde olan bi psikopat in o zaman bana attigi iftiradir. Ve babam bu lafi etmisti.

a.hic bir zaman x(yakin bir kiz arkadasim,yeni evlendi ve hic sevgilisi olmadan evlendi) gibi olamicaksin.
birsuru adamla konustun Allah senin onunu acmaz. halan gibi cakilip kalican.
inşaallah sende benim gibi aldatilirsun.
//sebep sigara . sigara icmeme kizip neler diyor.
1 temmuz 2016

b. ehliyet 5 yil olunca işe yarıyormus baba.erkek kardeşim icin.s simdi alsin diye ugrasiyordum. Mesela ben alali tam 5 yil oldu baba. Kardesim de simdi alsin.
Ha oyle mi sen naptin peki ehliyet bari ise yarasa
başvuruyorum.
e noldu.
aramadilar.
6 temmuz 2016
b. oglum okusan da olmuyor artık
. iyi bi yer okumadiktan sonra bi önemi yok. bes sene gider gider gelirsin.
6 temmuz 2016

#bazen diyorum keske dovseler en azindan vucudum acır kalbim degil. kucuklugumden beri ayni sey oldu. bes yıldır unutmusum evin halini. yazlari geldigim 3 ayda pohpohlaniyordum ilerde is sahibi olcam okuyorum diyeymis herhalde simdi ise daha yeni kpss hazirlik surecinden cikmisim ve yeni yeni is basvurulari yapıyorum ve duydugum laf a bak. zaten surekli boyle buyuttu babam. "senden bi b.k olmaz". Su anda hakli çıkmasın gururunu yasiyor herhalde. Annemse evde kalmisim muamelesi yapıyor her kizdigi seyde. normal zamaninda insanlarin yaninda 30unda evlenir diyen kadin kavga aninda evde kaldigimi evlenemiyecegimi or...u oldugum muamelesini yapiyor. olayin ustunden bi kac gun gectikten sonra da kardesim kizin kalbini acitmissin dediğinde. "derim ben" diyor. KKardesim de diyo ki madem diceksin biriktirme icinde oldugu an söyle. biriktiririm ben patlarim diyor.(bu muhabbeet tebessümlu bi şekilde geçiyor ve evin icinde is yaparkenki esnada gerçekleşiyor.)yani kadinin gercek dusunceleriymis. ben daha yeni issiz kaldim. daha yeni mezun oldum. daha yeni kpss ye girdim. siz karı koca ne biriktirmissiniz icinizde. veya hic mi sabriniz yok daha 1 ay oldu sinav biteli 1ay. ben mi alinganim diye dusunuyorum. ama insanlar neden bu kadar acimasiz bunu da anlamiyorum. Sizin kiziniz sadece ise girince ve evlenince mi adamdan sayılacak. Kucukten beri ayniydiniz zaten nasi anlamamisim ki. oku oku oku. baska bi muhabbet yoktu. Beni sevmeleri okumamdan başarılı olmamdan geçiyor sandim. yapabileceğmjn en iyisinu yaptim. ama yetmiyor iste sizi mutlu etmeme yetmiyor..
sanki ben istemiyorum hemen bi ise girrmek ve sevdigim insanla evlenmek. geceleri uyuyamiyorum bunlari düşünmekten. sabır ne guzel şeydir fakat bizimkilerde hic yok. hic. Allahim sen yardim et bana lütfen.

Anlamadım deyince kızılıyor da arkadaş mesaj yazdıktan sonra gönder tuşuna basmadan önce dönüp bir kere okusanız yazdıklarınızı...

Aile tabiki önemli kavram ama onları değiştiremeyiz..İmakanın varsa kendine ev bul ...Unutma onlar ailelerinden ne görüyorsa bize onu yaşatıyotlar bir nevi cahillik ..Allah herseyi gönlüne göre versin..sabret onları duymamazlıktan gel..

Aile tabiki önemli kavram ama onları değiştiremeyiz..İmakanın varsa kendine ev bul ...Unutma onlar ailelerinden ne görüyorsa bize onu yaşatıyotlar bir nevi cahillik ..Allah herseyi gönlüne göre versin..sabret onları duymamazlıktan gel..
Ev bulmam falan imkansiz evlenmeden bh evden cikamam. Sehir dışına falan atansam ancak.

Sanırım günlük tutuyosun word den falan alıntı yaptın ama başkasının başlığını okuyor gibi oku lütfen, b ler A lar tarihler bide x ler var bulmaca gibi
B baba a anne x ismini yazmak istemedigim insan parantez icinde açıklanıyor

Anne babanın tavrı , evlatların ömrünü sekillendiriyor. :(
Oysa onca emek verip buyuttukleri evlatlarına kiymamalari gerekir.

Her zaman mi böyleler ? Size iyi davrandiklari, fikrinizi önemsedikleri anlar yok mu ? Üzüldüm yazdiklariniza.

Sabredin. Bitirmissiniz okulunuzu. Az kaldı vuslata insaallah

Anne babanın tavrı , evlatların ömrünü sekillendiriyor. :KK43:
Oysa onca emek verip buyuttukleri evlatlarına kiymamalari gerekir.

Her zaman mi böyleler ? Size iyi davrandiklari, fikrinizi önemsedikleri anlar yok mu ? Üzüldüm yazdiklariniza.

Sabredin. Bitirmissiniz okulunuzu. Az kaldı vuslata insaallah
Her zaman böyleler diyemem. Ama arada iste bi laf ediyorlar ben cok üzülüyorum

Bi tanıdığımızn kizi var lise bile okumadi hep evdeydi ve 30una kadar evlenmedi. Babası ve annesi ona ne niye çalışmıyosun dedi ne de niye kimseyi beğenmiyor Sun evlenmiyirsun dedi

Mezun olduğunuz için sizi tebrik ediyorum;okumuş,duyarlı ve ince düşünceli bir insan karakterine sahipsiniz,ailenizin karakter profillerinin tersine.farklı frekanslarda olduğunuzu düşünüyorum ve ailenizin size sevgisi hoyrat kalıyor.ama buradaki dertli hanımların aksine sizi kısmen daha şanslı görüyorum;eğitim aldınız ve bekarsınız,çoluk çocuğunuz yok.iş hayatınıza atılmanız sizi birçok yönden ileri taşıyacaktır.ekonomik,ruhsal,sosyal yönden kendinize güveninizi getirecektir.

Back
X