• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmek isterim sizlere ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Herkese iyi geceler hanımlar . Buraya yazacağım yazıyı kıymetli vaktinizin birazını ayırarak okursanız tecrübeli ablalarım olarak bana yol gösterirseniz ya da tek kelime de olsa teselli verirseniz sevinirim .

Hayatımda ters giden bazı şeyler var . Aslında buraya yazılan konuları görünce benimkiler devede kulak hükmünde kalır ama her insan kendine dışarıdakilerden daha çok maruz kalddığı için sorunları diğerlerininkinden daha geniş gözükür ya benimki de o misal .

Kimse benden hoşlanmıyor . Kimsenin dikkatini çekipte ilgi duyacağı bir kız gibi hissetmiyorum kendimi . Sevgili manasında değil , evlilik manasında . 21 yaşındayım üniversiteye gidiyorum hatırı sayılır da bir bölüm okuyorum . Hani şu an biri hadi evlenelim dese evlenebilecek değilim . Ama yaşıtlarıma hani benim gibi okuyanlara bile teklifler geliyor . Anneleri oğullarına beğeniyor ya da direk oğulları mevzuya giriyor . Onlar reddetse bile talipleri olmaya devam ediyor . Benim ise hayatım boyunca hiç böyle bir teklifle karşılatığım olmadı ima yoluyla bile olmadı :') ...

Bende ki sorun ne bilemiyorum . Şu an kabul edeceğimden değil ama işin başı gidişatını gösterir ya ondan soruyorum . Ya okulum bitincede beni kimse kayda değer bulmazsa ? Bilemiyorum ...

Bunu atıyorum bir kenara hadi bakalım ya iş bulamazsam korkusu sarıyor sonra beni . Mimarlık okuyorum . Mezun olunca ya kendimi sektöre kabul ettiremezsem naparım ben diye düşünüyorum . Çok kreatif bir insan değilim . Sizce kreativitemi arttırmak için neler yapabilirim ?

Takıntılı mıyım neyim anlamadım . İçime bi su döküverin :(

Düşüncelerin hayatın olur olumsuz düşünce olumsuzluğu çeker güzel şeyler düşle nasıl biriyle olmak istiyorsun hep onu düşün

Pek olumlu şey olmuyor gibi . Yapamıyorum artık yaşam enerjim bitti gibi

Herkese iyi geceler hanımlar . Buraya yazacağım yazıyı kıymetli vaktinizin birazını ayırarak okursanız tecrübeli ablalarım olarak bana yol gösterirseniz ya da tek kelime de olsa teselli verirseniz sevinirim .

Hayatımda ters giden bazı şeyler var . Aslında buraya yazılan konuları görünce benimkiler devede kulak hükmünde kalır ama her insan kendine dışarıdakilerden daha çok maruz kalddığı için sorunları diğerlerininkinden daha geniş gözükür ya benimki de o misal .

Kimse benden hoşlanmıyor . Kimsenin dikkatini çekipte ilgi duyacağı bir kız gibi hissetmiyorum kendimi . Sevgili manasında değil , evlilik manasında . 21 yaşındayım üniversiteye gidiyorum hatırı sayılır da bir bölüm okuyorum . Hani şu an biri hadi evlenelim dese evlenebilecek değilim . Ama yaşıtlarıma hani benim gibi okuyanlara bile teklifler geliyor . Anneleri oğullarına beğeniyor ya da direk oğulları mevzuya giriyor . Onlar reddetse bile talipleri olmaya devam ediyor . Benim ise hayatım boyunca hiç böyle bir teklifle karşılatığım olmadı ima yoluyla bile olmadı :') ...

Bende ki sorun ne bilemiyorum . Şu an kabul edeceğimden değil ama işin başı gidişatını gösterir ya ondan soruyorum . Ya okulum bitincede beni kimse kayda değer bulmazsa ? Bilemiyorum ...

Bunu atıyorum bir kenara hadi bakalım ya iş bulamazsam korkusu sarıyor sonra beni . Mimarlık okuyorum . Mezun olunca ya kendimi sektöre kabul ettiremezsem naparım ben diye düşünüyorum . Çok kreatif bir insan değilim . Sizce kreativitemi arttırmak için neler yapabilirim ?

Takıntılı mıyım neyim anlamadım . İçime bi su döküverin :KK43:
Guzel bir meslegin olsunda bak talipler nasil geliyor gorursun.

Evet takıntı yapmışsın kurtul bu takıntıdan
Şu anaların acelesi ne ya nasıl teklif ediyorlar 21 yaşında okuyan bir kızın yuva kurup çekip çevirmesi mükemmel eş ve gelin olması beklemiyorlardır heralde

Beni ben olduğum için değil ki o zaman itibar için sevmezler mi ?

Evet biraz takıntılısın galiba.

Korktukça korktuğun şeyleri kendine çekersin.

Bunları düşünmek için çok erken.Daha kimler gelirrrr, kimler giderrrr.

Mühim olan doğrusu gelsin.Az gelmiş çok gelmiş ne farkeder.

Şimdilik önceliğin okul olsun
Olur zamanla

İş bulamama korkum bastırıyor dediğim gibi bir yandan . Mimarlık okumak zaten zor hani okul bitince rahatlarım gibi bir durumda yok kızlar . Bu mesleğin getirisi götürüsü nedir çok ucu açık aşırı karamsarım çıldırıcam :(

Ohoo herseye bukadar erkenden endişe duyarsan uyku uyuyamazsin sen. Hersey olacagina varir. Bilmem kac sene sonrasini simdiden dusunmeye ne hacet

Rabbim neyi ne zaman karsına cıkarır bilemezsin universite yıllarında hayatında birinin olmaması sanslı oldugnu gosterir cunku bu yıllarda insanın kanı deli akar sadece okulun ve arkadaslarınla ilgilen gez dolas sacma sapan kıskanc sevgili tripleri cekme
Is konusunda da ilkokul mezunu insanlar bile bazen bir bakıyorsun cok guzel is sahibi hatta patron ama 2 3 universite bitirenler işsiz yani anlayacagın bu da kısmet herkes hemen is bulacak diye bir kural yok belki bölüm dısı bir isi sever yaparsın
Her zaman hayırlısnı dile 25 indede evlenebilirsin 35 inde de ama yeterki evlenecegin kisi iyi olsun.evlenmek icin evlenme sevgilim olsun diye sana asgım diyen ilk erkege de yuz verme :)

Öncelikle bu kadar çok endişelenmeyi bırak hayat uzun vadeli şeylerin kaygısını çekmek için çok kısa, anı yaşamak lazım. Kendinle olan sorununu çöz. Kimsenin beğenisi için yaşamıyoruz ama eğer bu talip mevzusunu kafaya çok takıyosan problemin ne olduğunu bul dış görünüş mü yoksa çekingen bi yapıya sahipsin bu yüzden mi insanların ilgisini çekmiyosun bunu anla buna göre çözümler getir görünüşünde sevmediğin şeyleri değiştir ya da sosyal ortamlarda daha aktif olmaya çalış. Ayrıca o her gün istenenlere de bakma sen daha çok eğitimsiz tabakanın işi okuyan kıza talip çıkmak belki senin çevren bu konuda daha seviyeli. Ve eminim seni sen olduğun için sevecek biri çıkacaktır karşına. günümüzdeki çoğu ilişki çıkarlar üstüne kurulu öyle bi ilişkin olacağına hiç olmasın dhaa iyi.

Herşeyde vardır bir hayır nasibin nerde ise seni gejir bulur sen hayırlısını dile

Kendime güvenmediğim için yaşıyorum belki de bunları . Ne sosyal hayatta ne de okulda istediğim başarıyı bulamadım . Dolayısıyla gelecek korkunç bir canavar gibi bekliyor sanki beni . En çok da anne babamı üzmekten onlar karşısında utanmaktan korkuyorum . Ya evlenemezsem de babama hep yük olursam . Ya iş bulamazsam da onlara destek olamazsam . Onlar herşeyin en iyisini hak ediyor ama ben iyi biri başarılı biri değilim

Kendime güvenmediğim için yaşıyorum belki de bunları . Ne sosyal hayatta ne de okulda istediğim başarıyı bulamadım . Dolayısıyla gelecek korkunç bir canavar gibi bekliyor sanki beni . En çok da anne babamı üzmekten onlar karşısında utanmaktan korkuyorum . Ya evlenemezsem de babama hep yük olursam . Ya iş bulamazsam da onlara destek olamazsam . Onlar herşeyin en iyisini hak ediyor ama ben iyi biri başarılı biri değilim
Canım benim yaşın daha o kadar gençki bunları düşünmek için.Bak sana güzel ve oldukça geçerli tavsiyelerim : öncelikle okulunu en iyi şekilde bitirmeye gayret et bu ilk önceliğin olsun ve hep başarılı olmak için gayret et mimarlık konusunda derslerinin dışındada hep araştırarak kendini geliştir. Seminerler,ücretsiz bile olsa stajların vs vs Okul sonrası biliosun zaten iş arama süreci sadece kendi alanında değil ilgini çeken alanlarda da başvurular yap ve mesleğine yakın olanlara yani bir noktaya takılıp kalma herşeye açık ol biyerden başla yani sonra paranı kazanmaya başlayınca kendine bir güvenin gelecek zaten gerek dış görünüşüne dikkat ederek bakımlı olarak gerek işinde başarılarınla zaten erkeklerin dikkatini çekeceksindir bak en çirkin kadın bile bakımla muhteşem görünebilyor ve sakın çirkin olduğunu düşünme şimdi herşeyin bi güzelleştirme tarafı var. Fakat asla şunu unutma ki bir erkek senin güzelliğinin yanı sıra ilk öncelik zekanla başarılarınla güçlülüğünle beğensin ozaman hayatının sonuna kadar hep önde gidersin ona karşı ve birgün ondan ayrılmak zorunda kalsan bile elinde en sağlam işin mesleğin paran olsun en büyük gücün bu olsun ve bunun için çabala herzaman evlililk Elbet olur biri gelir biri gider ama sen hep güçlü kal bu yaşlarında sadece buna odaklan asla evliliğe odaklanma benden sana yürekten tavsiye !! 30yaşında yeni evli biti olarak söylüyorum evlilikten önce başarılı bir iş hayatına atılmayı hedefle ;)

Back
X