Herkese iyi geceler hanımlar . Buraya yazacağım yazıyı kıymetli vaktinizin birazını ayırarak okursanız tecrübeli ablalarım olarak bana yol gösterirseniz ya da tek kelime de olsa teselli verirseniz sevinirim .
Hayatımda ters giden bazı şeyler var . Aslında buraya yazılan konuları görünce benimkiler devede kulak hükmünde kalır ama her insan kendine dışarıdakilerden daha çok maruz kalddığı için sorunları diğerlerininkinden daha geniş gözükür ya benimki de o misal .
Kimse benden hoşlanmıyor . Kimsenin dikkatini çekipte ilgi duyacağı bir kız gibi hissetmiyorum kendimi . Sevgili manasında değil , evlilik manasında . 21 yaşındayım üniversiteye gidiyorum hatırı sayılır da bir bölüm okuyorum . Hani şu an biri hadi evlenelim dese evlenebilecek değilim . Ama yaşıtlarıma hani benim gibi okuyanlara bile teklifler geliyor . Anneleri oğullarına beğeniyor ya da direk oğulları mevzuya giriyor . Onlar reddetse bile talipleri olmaya devam ediyor . Benim ise hayatım boyunca hiç böyle bir teklifle karşılatığım olmadı ima yoluyla bile olmadı :') ...
Bende ki sorun ne bilemiyorum . Şu an kabul edeceğimden değil ama işin başı gidişatını gösterir ya ondan soruyorum . Ya okulum bitincede beni kimse kayda değer bulmazsa ? Bilemiyorum ...
Bunu atıyorum bir kenara hadi bakalım ya iş bulamazsam korkusu sarıyor sonra beni . Mimarlık okuyorum . Mezun olunca ya kendimi sektöre kabul ettiremezsem naparım ben diye düşünüyorum . Çok kreatif bir insan değilim . Sizce kreativitemi arttırmak için neler yapabilirim ?
Takıntılı mıyım neyim anlamadım . İçime bi su döküverin