İçimi dökmek istiyorum

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.566
426
73
26
Hayırlı bayramlar. Hanımlar öncelikle burası hastane değil biliyorum ama dertleşmek içimi dökmek istiyorum. Benim 2.5 yıldır lenf bezlerim şiş sayısız doktor usg herşey yapıldı. En son ağustos ayında biyopsi oldum temiz çıktı. Fakat sürekli koltuk altım şişiyor birkaç ay önce yine gittim doktor bey senin vucudun üretip duruyor kontrole gelmene gerek yok takma dedi ama olmuyor. Çok üzülüyorum sürekli şişiyor lar. Eşim de artık doktor takma dedi gitmemize gerek yok hastaneye diyor. Belim 2 aydır ağrıyor hiç geçmiyor. Doktora gittim. Oturarak iş yapmaktan çukurlaşma olmuş dedi ama ben Allah korusun da kanser mişim oraya sıçramış diye düşünüyorum. Çok yoruldum. Daha 24 yaşındayım eşimle cinsel hayatımz yok dedincek kadar az. Herşeyden bıktım usandım

Hayırlı bayramlar. Hanımlar öncelikle burası hastane değil biliyorum ama dertleşmek içimi dökmek istiyorum. Benim 2.5 yıldır lenf bezlerim şiş sayısız doktor usg herşey yapıldı. En son ağustos ayında biyopsi oldum temiz çıktı. Fakat sürekli koltuk altım şişiyor birkaç ay önce yine gittim doktor bey senin vucudun üretip duruyor kontrole gelmene gerek yok takma dedi ama olmuyor. Çok üzülüyorum sürekli şişiyor lar. Eşim de artık doktor takma dedi gitmemize gerek yok hastaneye diyor. Belim 2 aydır ağrıyor hiç geçmiyor. Doktora gittim. Oturarak iş yapmaktan çukurlaşma olmuş dedi ama ben Allah korusun da kanser mişim oraya sıçramış diye düşünüyorum. Çok yoruldum. Daha 24 yaşındayım eşimle cinsel hayatımz yok dedincek kadar az. Herşeyden bıktım usandım

Psikolog ya da psikiyatriye gidiyor musunuz? Hastalık hastası gibi olmuşsunuz, gibi değil öyle de olmuş olabilirsiniz. Böyle strestende kendi kendinizi hasta edersiniz.

Allah acil şifa versin içiniz rahat etmesi için başka bir doktora gözükün eğer doktor olumsuz bir şey görseydi sanırım bu şekilde konuşmazdı siz önce moralinizi düzeltin her şeyin sebebi stres 🌺

Hastalık ismini ağzıniza almayın bakın beyin sandığımızdan daha kuvvetli hayatınızda neyi yoğunlaştirirsaniz onu yaşarsiniz benim de boğazımda sayısız nodül var artık elimle tutacak büyüklüğe geldiler 6 aya bir baktıriyorm iyi huylu diyor doktor kafaya takmıyorum sizde tedbirinizi alın taktir Allah'tan iyi düşünün iyi olsun . Olumsuz negatif düşünce büyük sıkıntılara yol açabilir

Allah acil şifa versin içiniz rahat etmesi için başka bir doktora gözükün eğer doktor olumsuz bir şey görseydi sanırım bu şekilde konuşmazdı siz önce moralinizi düzeltin her şeyin sebebi stres 🌺
Biyopsimi prof yaptı daha sonra tekrar ona kontrole gittim 3sy önce de başka bir doktor yaptı usg mi. İyi huylu şişeler bunlar dedi ama sürekli şişiyor bilmiyorum bende artık

Iyi bayramlar , Kayinvalidemin de sürekli olarak koltuk altında lenf bezleri şişiyor ve yıllardır var bu yaşına kadar ölmemiş hala da yaşıyor maşallah, yani boşuna telaş etmeyin, sağlıklı ve mutlu yaşamaya bakın, ne kadar az kaygı o kadar çok sağlık demektir, bel konsunda da benim de belim çok ağrıyor ve fıtık var egzersiz çok iyi geliyor bir de plates , size tavsiyem pilatese yazılın tüm ağrılarınız hafiflediği gibi omurganız da düzelecek 🙃 Çok geçmiş olsun, hayatı kendinize zehir etmeden yaşamaya bakın, insanı ölümden ancak eceli korur ...

Geçmiş olsun. İyi bi hastanede iyi bi doktora git bence hiç bi sorun yoksa psikoloğa git bırakma kendini

Back
X