şimdi herşeye razıyım dersin ama zaman geçtikçe kendini çevrendekilerle kıyaslamaya başlarsın benim şundan neyi eksik diye...o kadar çok örneği v arki çevremizde..maddiyat tabiki herşey değil ama inan bi o kadarda önemli...ben öğretmenim eşimde aslında öğretmen ama 2 sene çalıştı sadece öğretmen olarak şimdi işadamı çok iyi bir fırsat çıkmıştı karşısına bizde biraz riske girdik ve mesleğini bıraktı şimdi geçmişle günümü kıyaslıyorum,o zamanda 2 maaşımız vardı ama inanki türkiye şartlarında geçiniyorduk lüksümüz yoktu ne bileyim tatil falan birbirimizi severek evlendik,şimdi ise maddi olarak çok daha iyiz yaz tatili,bayram tatilleri hatta kafa tatili :)dinlenme adına şehir dışını bırakın yurtdışına gidiyoruz,bebğimiz var 3yaşında onun herşeyini dörtdötlük yapıyoruz en azından kendi maşımı gönlümce harcıyorum...ama bunun karşılığı şu ki eşim deliler gibi çalışıyor ben ona destek oluyorum elimden geldiğince sevgimizde değişiklik yok tabi..ama babanız gerçekten haklı,sevdiğin biri olmalı elbette evlendiğin ama sorumluluğunu erkek alsın başta .ne bileyim o seninle evlenmek için desin ben çok sorumluluk sahibi değilim elektrik -su vb..unuturum ama onunla evlendiğimde asla unutmycam herşeyi göze alırım yeterki benimle olsun diye....hep fedakarlık yapan taraf olmayın,sizin sorumluluğunuz evlendikten sonra zaten dahada artacak hem çalışıyosunuz hemde eve gelip yemek ,temizlik,ütü,birde çocuk olunca dahada artacak..bırakın evin gelir-giderini de bir zahmat o düşünsün...maddiyata çok takılmıyorum ama 900tl ile ev geçindiremeyeceğni sizde biliyorsunuz...sizi kaybetmemek için daha fazlasını yapmalı