• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi dökmem lazım ...

adam markete başı önünde gönderiyor çalışmasına nasıl izin verecek yada dik durabilirmi kurtuluşu olur ama sanmıyorum
Valla bende sanmıyorum ama yazdım bi umut

Şu anlattıgınız hikayede resmen kuzenimin hayatını gördüm. Allah sabır versin canim benim.
Bence eşiniz henüz evli oldugunu sorumluluklarıni idrak edemiyor. Bekarliginda yaptigi gibi gezip tozup sana hic haber vermeden bu saatlere kadar bekletebilcegini. Senin bunu onemsemeyecegini dusunuyor.
Önemse. Sakın ha sabah olunca unutuyum deme. Sabahlari bunu unutmayacagini hayati ona zindan edecegini bilsin. Gerekirse kavga et gerekirse araya buyukleri sok. Düzeltmeye calis. Aman iyi oluyum kul köle oluyum deme. Sen ona iyi oldukca o dahada beter olur.
Sana adım attirmayan adam gece 1e kadar gezer. Nerde burda adalet. Resmen kendine eş degil hizmetci almis adam.
Şimdi sana iş bul diyecegim ama bu adamın seni çalıştırmayacagini biliyorum. O yuzden ortaligi birbirine kat. Gerekirse dedigim gibi ailelere yansisin. Onlar ögüt versin.

Tabi once sen karsina al sabah. Artik bekar olmadigini seni bu gec saatlere kadar yalniz birakmamasi gerektigini korktugunu. Uzuldugunu aksama kadar onu bekledigini. O boyle yaptikca ne kadar yiprandigini anlat. Baktin duzelmiyor duzelecek gibi degil. Bu adamdan bi fok olmaz. Bas tekmeyi gitsin.

Modern kölelik bu olsa gerek.
Neden başka yere çıkmak için izin alıyosunuz? Üstelik eşiniz her yere gidiyomuş "izinsiz"..
Neden bu kadar üstüne düşüyosunuz?
Sizin hayatınız, bireyselliğiniz neden yok?

Back
X