• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmeye geldim

rock_that_body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
281
95
48
Merhaba kk hanımları.
Ben buraya içimi dökmeye geldim.Varsa bir iki tesellinizi almaya geldim.

Üniversite ögrencisiyim.1.5 senemi verdiğim insan 3 ay önce terketti beni.Sebebi ise yok.Fazla ilgi bekliyormuşum,sadece baş ağrısı yapıyormuşum.Ugrasmak zorunda olduğu dertler varken ben üzerine gidiyormuşum.Ben hep aynıydım oysa.Ama geleceğe bu kadar söz verip bırakılmazdı.Hiç bir sorununu anlatmayıp bana anlamıyorsun deyip bırakılmazdı.
Çok üzüldüm çok adım attım.Oysa onun ilgisizliği,hakaretleri vardı.Kimseden duymadığım can acıtıcı sözleri vardı.Biliyorum doğru olan ayrılmaktı ama insan gönlüne söz geçiremiyor ki.O hakaret ettikçe hep Allah iyilerle karşılaştırsın seni dedim.Hep döner dediler.Pişman olur dediler görüyor okulda pişman olsa dayanamaz dönerdi.
Mutsuzum çünkü ahlaktan bihaber,sadık olmayan insanlar mutlular.Ben diyorum ki başımı kaldırıpta bakmadım kimseye.Ben neden mutlu olamadım?
Neden bitti demeye bile hakkım yoktu benim.Soruyordum neden? Diye.Bana sorgulama diyordu.Uzak dur dediğim kendine zarar veren kim varsa yanında şimdi.Görüyorum.Kendisine büyük yanlışlar yapmış adamla yanyana.Ben onun kılına zarar vermedim ama en kolay beni çıkardı gözünden.Simdi diyeceksiniz ki böyle bir çocuğa mı üzülüyorsun? Ben ona değil ben haketmediğime üzülüyorum.
Beni kırdığına pişman olsun istiyorum.Dönmesi için değil sadece yaptığı hataları görmesi için.
Biri hoşuma gitse vicdan azabı duyuyorum yada başkası olsa onda yaşadıklarımı nasıl yaşarım bi başkasında diyorum.Biliyorum ne büyük dertler var ama ben bir yolunu bulup devam edemiyorum.

1 haftadır gôrüyorum okulda.Aynı fakültedeyiz.Yoksaymaya çalışıyoruz gormemeye çalışıyoruz birbirimizi .Pişman olmadı ama.Onceden 5 dakika daha kal gitme diyen insan artık yokmuşum gibi davranıyor.
Sizce ne yapmam lazım.Tekrar olmaz.Ama ettiğinin ağırlığınü nasıl anlar?

Son düzenleme:
Elbet pişman olucak belki bir ay sonra belki bir yıl sonra ama olucak. Ben hic görmedim gidip de geri donmeyenini. Sen hayatına baktıkça mutlu olamiyosan bile mutlu gorundukce onu umursamadikca daha kıymetli olacaksın. Aglayamiyosan guluceksin. Yalniz jalmamaya çalış gez insanlarla vakit geçir, ama asla gucsuzmussun izlenimi verme aslaa

bir şekilde unutucaksın zaman herşeye çare olur,yaşanan herşey bir sonrasına deneyimdir burda hatalarını görürsün yada özverilerini bir daha daha temkinli olursun hayat yaşandıkça olgunluk kazandırır.o yüzden senin d dediğin gibibu adama üzülmeye degmez

siz de ona yokmuş gibi davranın
hiç yaşanmamış hiç tanınmamış gibi görmezden gelin.
inadına mutlu,inadına güzel,hayat dolu olun ya da öyle görünmeye çalışın.

Elbet pişman olucak belki bir ay sonra belki bir yıl sonra ama olucak. Ben hic görmedim gidip de geri donmeyenini. Sen hayatına baktıkça mutlu olamiyosan bile mutlu gorundukce onu umursamadikca daha kıymetli olacaksın. Aglayamiyosan guluceksin. Yalniz jalmamaya çalış gez insanlarla vakit geçir, ama asla gucsuzmussun izlenimi verme aslaa

Aslında hep gülüyorum insanlarla sohbet ediyorum.Görüyor biliyor.Hani yıkılmadım ayaktayım modundayım.Hatta daha çok dikkat ediyorum kendime.
Geri dönüş mü bilmem ama okullar açılmadan napiyosun diye yoklamıştı.Biliyorum sana haksizlik ettim ama zor gunlerimdi bir de sen ustume gelmistin felan dedi.Hellalik istedi bende helal olsun dedim.Ondan sonra da ben iyi kötü ne varsa unuttum bir daha merak etme ne yaptığımı dedim. Bir daha da yazmadı

bir şekilde unutucaksın zaman herşeye çare olur,yaşanan herşey bir sonrasına deneyimdir burda hatalarını görürsün yada özverilerini bir daha daha temkinli olursun hayat yaşandıkça olgunluk kazandırır.o yüzden senin d dediğin gibibu adama üzülmeye degmez
Çok sükür ilk günkü gibi değil yaşadıklarım.3 ay depresyondaydım.Değmiyor ama insanım hakim olamiyorum.Ve evet ne kadar agir olursa olsun cok guzel tecrubeler edindim.

Sevgi bitmiş, tutku bitmiş, hissedilenler bitmiş. Sizin yaptığınız fedakarlıklar, attığınız adımlar bir işe yaramaz bu konuda. Bir insan sırf bunlar için durmaz yanınızda.

Üzgünüm ama pişman olmayacak. Siz kendinizi üzdüğünüzle kalacaksınız.

Sevgi bitmiş, tutku bitmiş, hissedilenler bitmiş. Sizin yaptığınız fedakarlıklar, attığınız adımlar bir işe yaramaz bu konuda. Bir insan sırf bunlar için durmaz yanınızda.

Üzgünüm ama pişman olmayacak. Siz kendinizi üzdüğünüzle kalacaksınız.
Ben yanımda olmasını istemiyorum.Yaptığı haksızlıkların farkına varmasını istiyorum.Yoksa zaten bu saatten sonra olacak iş değil.Ben kuru kuru bir özür beklemiyorum.Ben ona emek verdim,sadık oldum karşılığı sebepsizce bitirmek değildi.Ben en azından bunun farkında olmasını istiyorum.Belki ego tatmini olacak benimki belkide boyle daha iyi hissedeceğim.Bunu da bilmiyorum.

İ
Ben yanımda olmasını istemiyorum.Yaptığı haksızlıkların farkına varmasını istiyorum.Yoksa zaten bu saatten sonra olacak iş değil.Ben kuru kuru bir özür beklemiyorum.Ben ona emek verdim,sadık oldum karşılığı sebepsizce bitirmek değildi.Ben en azından bunun farkında olmasını istiyorum.Belki ego tatmini olacak benimki belkide boyle daha iyi hissedeceğim.Bunu da bilmiyorum.
İşte ben de sana diyorum ki olmayacak böyle bir şey. Adam suçlu değil çünkü. Sebepsiz bitirmemiş, sıktığınızı söylemiş ki muhtemelen sevginin bittiğini ifade etmiş. Sadık olmak bişey ifade etmez. Başkalarını kötüleyip, öyle böyle insanlar haketmeyenler mutlu ben çok süperdim ama başıma bu geldi demek bir işe yaramaz.

En zor zamanları atlatmışsın okullar da açıldı sınavlar başlayınca birşeyin kalmaz. Kendini de kısıtlama kaldır kafanı bak etrafına bence. Yok o ne düşünür falan düşünme.

İ

İşte ben de sana diyorum ki olmayacak böyle bir şey. Adam suçlu değil çünkü. Sebepsiz bitirmemiş, sıktığınızı söylemiş ki muhtemelen sevginin bittiğini ifade etmiş. Sadık olmak bişey ifade etmez. Başkalarını kötüleyip, öyle böyle insanlar haketmeyenler mutlu ben çok süperdim ama başıma bu geldi demek bir işe yaramaz.
Ben süper bir insanım demedim.Ayrıntısıyla yazsam olanları bana hak vereceksiniz.Kimseyi kötülemiyorum burada.Allah biliyor kimin ne yaptığını.Onun bana ettiği hakaretleri ben biliyorum.Yaptığı yanlışları ben biliyorum.Ben sadece burada içimi döktüm.Yaptığının yanlıslarla dolu olduğunun oda farkında.Geldi ve helallik istedi ama benim beklentim bu şekilde değildi.Kuru kuru bir özürdense içten bir özürü bekledim.Umarım pişman olur ve başkalarında tekrarlamaz bunu.

En zor zamanları atlatmışsın okullar da açıldı sınavlar başlayınca birşeyin kalmaz. Kendini de kısıtlama kaldır kafanı bak etrafına bence. Yok o ne düşünür falan düşünme.
İnşallah.Doğru olan bu galiba ama.Ben bak hemen bulmuş birini denmesini istemiyorum.Ona bu lafı söylettirmek istemiyorum.Yada arkadaş çevresinde boyle bir muhabbet olmasını istemiyorum.Ne kadar ayrılsakta sanki birşeylerin sorumluluğunu hissediyorum hala.

O pişman olucaktır mutlaka ama sen sakın geri dönme bir kere hata yapan ikinci kez yapar. Barışıp hergün ağlayıp üzülüceğine 1-2 ay ağlarsın unutursun :KK20:

O pişman olucak mutlaka ama sen sakın geri dönme bir kere hata yapan ikinci kez yapar. Barışıp hergün ağlayıp üzülüceğine 1-2 ay ağlarsın unutursun :KK20:
Teşekkür ederim.Dedigim gibii ilk gunku gibi degil tabi atlattım çogu seyi.Ama haksızlıklarını farketsin buna pişman olsun istiyorum.Evet bir kere bozulduysa tamiri olmuyor bazı şeylerin.

Back
X