İçimi döküp rahatlamak istedim. Birazda sizlerden gelen tavsiyelere ihtiyacım var...

ikimizde 22
ilkokul 1den arkadasız biz birde
ben yengecim
ne ayrılabilioruz nede yanyana durabiliyoruz
simdi telefonda konusuyoruz unut onları diyor. sinirden söylemiş canımı yakmak için.
öncesi olmasa öncesini bilmesem ben ona öyle bir posta koyardım ki nerden geldiğini şaşırırdı ama bana emeği hakkı çok geçti çok zor zamanlar geçirdim. hani antidepresan kullanmadım onun desteğiyle çok motive etmişti işini gücünü bırakıp.. ama dün çok kırıldım o yüzden ikilemde kaldım.

konuma yorum yapan herkese çok teşekkürederim kızlar iyiki varsınız...

daha yaşlarınız çok küçükmüş.neyse koç yengeç pek uyumlu olmaz ama hayırlsı ise senin için Allah daim etsin.ama 22 yaşındaki bir erkekten ben fazla bi sorumluluk beklemiyorum şahsen.kararlarında acele etme,oluruna bırak.eğer olursa olur olmazsa da daha çok genç oldğun için belki karşına seni daha iyi anlayacak insanlar çıkar.kim bilir..

yine sıkılıp vazgeçen erkek hikayesi sever canım bunlar sever böyle severler ancak erkek gibi severler adam gibi degil bırak salla gitsinn sesini çıkarma gelir yakında tıpış tıpışşş tekmeyi atarsan kazanırsın !

Özellikle onu sorguladığımda bir şey yok unut öyle dediğimi tamam mı dedi. Sinirle söyledim onları dedi.
Yani konuşmalarında tutarsızlık var.
Benimde güvenim sarsıldı :(
Kendisi koç burcu inat.

Arkana bakmadan kaç,daha fazla bağlanmadan sen..Bunları hep tekrarlayacak.Dengesiz,narsist,sadist biriyle berabersin büyük ihtimal.Zaman geçtikçe ağlarında çırpınır durursun..Yaşadım ben bunları..

Ayrıldık bugun kızlar olmadı yürütemedik...

Canım belki üzülüyorsun ama konuyu baştan sona okudum inan en hayırlısı olmuş üzülmene değmez , dengesiz biriymiş zaten bu tutarsızlar hep tekrarlanacaktı tecrübe ile sabit , sürekli üzülecektin tek seferde üzülürsün olur biter. İnan söyledikleri laflar bile hep bahane ya çok klasik başta üzüleceğine şimdi üzül , bilmediğin şeyler var vs. vb evet bencede sürekli üzüleceğine bir kere üzül. Daha yaşın çok genç hele ki o 22 erkek için çok daha genç çünkü gerçekten onlar geç olgunlaşıyor. Lisans mezunusun kimler çıkar daha karşına boşver

Ayrıldık bugun kızlar olmadı yürütemedik...

9 ay süresinde monotonluk başlamış, hep aynı şeyler, isteklerin karşılanmaması, bahaneler, başkalarına bakma durumu, bıkkınlık ve türlü bahanelerle "peşimde koş, üzül bi halt olduğumu düşünmemi sağla, bende başkalarına bakayım" düşüncesi. Ailenle mi gireceksin yatağa? Ne saçmalık. Aile sorunları 9 ay sonra mı aklına gelmiş? Ben adam olamadım adam gibi sevemem deseymiş keşke daha doğru!

Canım aileden biri mesela ağabeyi, babası cezaevinde olabilir mi? Öyle bir tanıdığımız vardı, çocuk kendince kompleks yapmış kurum mülakatlarına bile gitmiyordu benim abim cezaevinde beni almazlar diye. Liseden rehber öğretmeni akrabamdı, onların desteğiyle girdi şimdi banka müfettişi.. :40:

Diyeceğim o ki öyle bir sorunu olabilir belki erkek arkadaşının da.. Sana güveni yerleşene kadar anlatmayacaktır ailevi sorunları ne olursa olsun, ki doğrusu da bu, sevgiliye bile ailevi meseleleri başlarda fazla açmamak gerek bence. Eğer her şey yolundaysa, ben bu çocuğu bırakmam diyorsan bekle derim. Sabredersen kendiliğinden anlatacaktır bana kalırsa.

Canım aileden biri mesela ağabeyi, babası cezaevinde olabilir mi? Öyle bir tanıdığımız vardı, çocuk kendince kompleks yapmış kurum mülakatlarına bile gitmiyordu benim abim cezaevinde beni almazlar diye. Liseden rehber öğretmeni akrabamdı, onların desteğiyle girdi şimdi banka müfettişi.. :40:

Diyeceğim o ki öyle bir sorunu olabilir belki erkek arkadaşının da.. Sana güveni yerleşene kadar anlatmayacaktır ailevi sorunları ne olursa olsun, ki doğrusu da bu, sevgiliye bile ailevi meseleleri başlarda fazla açmamak gerek bence. Eğer her şey yolundaysa, ben bu çocuğu bırakmam diyorsan bekle derim. Sabredersen kendiliğinden anlatacaktır bana kalırsa.

Bilemiyorum Lorettina insansın derdın olabilir ama paylasması gerekirdi ki bende sefkatle yaklasan biriyim. ignelemem asla.
Bahanesi oldu bilemiyorum.
Annenle babanın arasında bir şeymi dedim. Lutfen üstüme gelme dedi.
Severse geri döner. Olmazsada olmaz ne yapayım. buda geçer... :(

Bana bahane gibi geldi çünkü artık herkes aynı şeyleri söylüyor.
Bilmediğin şeyler var, sonradan üzüleceğine şimdi üzül, ama unutma seni hep sevdimler!
2 dk sonrada seni sevmiyorum!
Çok ucuz bu numaralar..
Ama haklı, böyle 2 dk. içinde 180 derece dönen biri için sonra üzüleceğine şimdi üzülmen bana da mantıklı geldi.

aynen kesinlikle katılıyorum
ailesiyle senin ne alakan olablir..sorun varsa sana daha çok tutnması gerekir..
cidden çok ucuz bir numara..herkezden kaç kere duyduğumuz bahaneler..

Back
X