İçimi döküp rahatlamak istiyorum..

jad seni çok iyi anlıyorum.bu ailenin doktora götüreceğim olayını bende yaşadım.başıma bir kaç sene önce geldi.bildiğim kadarıyla profilimede bakmışsın.az çok yaşadıklarımıda biliyorsun.ne kadar bunaldığını gayet iyi anlıyorum bunu bilmen için bunlarıda söyledim.hayatımda hep kontrolü oldum.kan kustuğum zamanlarda bile kimseye zor bir dönem atlattığımı belli etmedim.yalnız seninki gibi bir olayı yaşadığımda kontrolumu kaybettim.gerçekten gidecek miyiz doktora diye sabaha kadar uyuyamadım.kendimi çok aciz hissettim.bende senin gibi yaptım.bana iftira atıyor dedim.başka ne yapabilirdim.çok zor biliyorum ama bu yalanı sürdüreceksin.bizimkilere göre bu konuda rahat davranmam yani dr a gitme konusunda vs öyle bir şeyin gerçekten iftira olduğunun kanıtıydı.mmkün olduğu kadar rahat olmaya çalış.

dinsizin hakkından imansız gelirmiş.sakın tedirgin olduğunu o seni rahatsız eden sevgiline belli etme.hatta git ona de ki bana bak beni bir daha rahatsız edersen bu senin üzerine atarım de.ispatlıyamazsın falan deme.sürekli beni rahatsız ediyordu.bir kerede tam yaptı bu işi.yani bekaratimi sayesinde kaybettim.bunu ailene söyliyeceğim diye beni tehdit etti.bende söyle dedim.baktı bu yaptıyla işten sıyrılamayacak böyle bir yalan uydurdu ve zavalı eski sevgilimide bu yalanına alet etti vs vs şeklinde konuşacağını söyle.

dr a da götürecek olsalar şimdiye kadar giderdin.o zihniyette olan bir anne şimdiye bin kere götürmüştü.sinir krizi geçirdiğinden kadıncağız böyle demiştir.okuluna falan gidebiliyorsun da zaten anladığım kadarıyla.RAHAT OLMAYA ÇALIŞ.

ayrıca cinselliği yaşadın diye kötü ve basit bir insan olmazsın.ister bir ister milyonlarca kişiyle yaşa bunu.erkek yaşadığında gayet normal kadın yaşadığında basit.yok böyle bir şey.

ilişkiniz çok cirkin bi boyutta yazık...
gencecik insanların böyle şeylerle zaman kaybetmesi çok kötü...
lütfen artık ona inanma ve güvenme daha fazla muhattap olma...
ne hali varsa görsün...
bişeyler yaşmışsın zamanında tamam olabilir...
bu kadar kendini hırpalamana ve gururunu hiçe saymana değmez...
kendine yazık etme...

Sorun tabiki eski sevgilim... Aslında çok uzun bi hikaye eğer sıkılırsanız yada kapat çeneni artık bacım derseniz anlarım.. :D İnsanlar o kadar sıkıldılarki artık beni dinlemeye alışkınım sorun olmaz... :D Beni bi sevgilim vardı herşey yolunda gidiyordu o kadar iyi anlaşıyorduk ki.. Birgün hadi istanbula gidelim dedi.. Gittik.. Biz istanbul yolundayken onun bi arkadaşı aradı onu.. Bunun arkadaşı benim eski sevgilimle karşılaşmış.. Muhabbet birden bana gelmiş.. Ortak arkadaşlardan falan.. Daha sonra bu eski sevgilim benim hakkımda atıp tutmuş.. Bunun arkadaşı da hemen yetiştiriyor buna.. Daha sonra bu bana geldi dedi senin hakkında böyle böyle şeyler duydum var mı böyle bişey dedi.. Bende dedim ki yaa saçmalama beni tanıyorsun ben böyle bi insan olsam seninle de yaşardım bazı şeyleri dedim.. Bana doğruyu söyle dedi.. Önce doğrusu bu dedim.. Ama eski sevgilinizle olan bişeyi sevgilinizle nasıl anlatabilirsiniz ki rahat rahat.. Sonra da dedim ki bak hayatım bu konu böyleydi sana yanlış anlatmışlar dedim... Bana sen bana yalan söyledin diyip terk etti beni.. Yalvardım yakardım buna.. Ben sana yalan söylemek istesem zaten olayı anlatmazdım.. Sana yalan sölemek istemediğim için anlattım herşeyi dedim.. Dinlemedi.. Aradan iki ay geçti.. Bi gün bana ders çalışma bahanesiyle geldi.. Bende artık umrumda olmadığı için gel dedim.. O gün bana senden başkasının yanında kendimi huzurlu hissetmiyorum rahat hissetmiyorum bize ne oldu dedi.. Bende bize biz bişey yapmadık insanlar bizi kirletti sen onlara inandın bana değil.. İnsanlar bizim hakkımızda çok konuştu artık birlikte olamayız dedim.. Bu ağladı yalvardı sen bana evet de ben senin için herkesi silmeye hazırım dedi.. Ben olmaz dedim.. Neyse 3 buçuk saat konuştuk biz.. Sonra ateşle barut yanyana durmuyor.. Zaten adamı seviyorsun, deli gibi özlemissin sıcaklığını tenini kokusunu.. Ne kadar hakim olabilirsin ki kendine.. Neyse sonra olan oldu.. Ertesi gün bir sosyal paylaşım sitesine bi kızla resmini koydu.. Dedim bu kim? dedi sevgilim.. eee dedim dün gece biizim yaşadıklarımız bana söylediklerin neydi dedim.. Cevap vermedi.. Ben gene kaldım bi enkazın altında.. Kullanıldığıma mı yanayım böyle bi adamı sevdiğimemi yanayım söylediklerine inandığıma mı yanayım beni kandırdığına mı yanayım bilemedim.. Aradan 2 gün geçti.. Tabi bu süre içinde ben onu herşeyimden sildim.. Okulda yanıma geldi.. Sende herşeye inanıyorsun benim sevgilim yok şaka yaptım sana sazan gibi atladın dedi... Bende senin hayatında olan beni ilgilendirmiyor umurumda değil dedim.. Aradan bi kaç hafta geçti bu süre içinde benimle ilgileniyor tabi.. Arıyor soruyor msj atıyor falan.. Bi arkadaşına gittik bunun... Orada tekrar konuyu açtı biz ne olacağız böyle dedi... Bende dedim ki ben artık senin yaptığın bu kız muhabbetlerinden bıktım.. Eğer benimle bi ilişki istiyorsan alalım iki yüzük takalım arkadaşlarımızı da çağıralım eğlenelim dedim... Tamam dedi.. o gecede olan oldu.. sabah bana kimseye bişe söleme ben konuşayım herkesle dedi... Tamam dedim bende... Ondan sonra ses soluk yok.. Bir kaç gün sonra tekrar aradı beni paraya ihtiyacım var dedi cebimdeki son parayı verdim yemin ederim.. Sonra gene ses soluk yok.. sonra gene aradı para diye olur veririm dedim verdim.. En son artık yeter yaa dedim.. Sen benim istediğim hiç bişeyi yapmıyorsun amacın ne senin dedim.. Beni elinde tutup diğer kızlarla oynaşmak mı dedim.. Saçmalama dedi... Biz sevgili olmayalım yaza gelip seni isteyelim dedi.. Bu ne saçmalık dedim bende.. Gider ablana söylerim o zaman bu mutlu haberi dedim... Ablasıyla da görüşüyorum bizim barışmamızı çok istiyordu.. Tamam söle dedi... Ama ben sölemedim.. Hiç güven vermedi bu adamın sözü bana.. Bişeyleri tamir etmek yerine hep yıktı... Sonra gene kızlarla ilgili sorun yaşadık sosyal paylaşım sitelerinde kızlara şarkı yolluyor falan.. Bende isyana geldim.. Ben sana hareketlerine dikkat et demiyor muyum dedim.... Bana ben özgür bi insanım karışamazsın bana dedi.. Ya dedim senin özgürlüğüne bişe yok ama bu kızlar benimle dalga geçio senn bu davranışların yüzünden dedim... Aldığımız bir karar var bizim evlenmek gibi dimi dedim.. Yok öyle bir karar dedi.. Bizden bir biz olmaz bu saatten sonra dedi.. Bende sen bilirsin artık yazıklar olsun sana dedim.. Bundan sonra beni gördüğün yerde slm bile verme bana dedim.. Bu benim kredi kartımdan harcama yapmıştı parayı istedim.. Şerefsiz oldum... Suçlu hep ben oldum... Büyü yaptırmayı bile düşündüm yemin ederim... Bir yanım hala onu istiyor arada yaşanmışlıklar var.. Diğer yanım ondan nefret ediyor.. Bu insan neden bana böyle davranıyor bilemiyorum... Ne yapacağımı şaşırdım.. Sizce ben ne durumdayım...

kendimi göremiyorum artık uzaktan.. Tek bildiğim şey mutsuz olduğum... Hazmedemediğim...

Okuyan varsa bu yazıyı şimdiden teşekkür ederim bacılar.. :D

adam her ihtiyaç duyduğunda gelmiş seninle birlikte olmuş, bedenini kullandığı yetmemiş maddi yönden çökertmiş, sevgili olmayalım ama evlenelim falan diye senin ağzına bi parmak bal çalmış, sen buraya konu açarak hala bu adama prim veriyosun, çok hatan var, sana inanmayan bi adamdan ayrılıyosun sonra adamı ders çalışma bahanesiyle eve alıp birlikte oluyosun, her erkeğin arayıp bulamadığı ilişki, neyse...

Yaşadıkların çok kötü ve üzücü.Umarım bir an önce hayırlısıyla kurtulursun.Bu çocuk seni resmen kullanıyor bunun hala farkında değilmisin.Maddi olarak ve senin bedenini kullanıyor.Sonra bir mendil gibi atıyor.Maddi olarak yardım etmseydin.Biz kadınız erkek bizi korumalı ileride evlenince erkek bizim sorumluluğumuzu alıcak biz onun değil.Sen şimdiden ona bakıosn tabi sevgilin yardıma ihtiyacı olduğunda yardım edeceksin ama kendini kullandırmayacaksın erkek milletine yoksa daha fazlasını istiyorlar tepene çıkıyorlar işte böyle.Bir an önce kurtulman dileğiyle.Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın.Umarım sende bir an önce kurtulursun bu iğrenç insandan.Cinsellik yaşamışsın bu çok normal bir şey.Ama gerçek bir adamla yaşamamışsın.Toplumumuz bekarete çok önem veriyor bu bilinen bir gerçek.Ama annenin seni doktora götüreceğini sanmıorum.Anneler kızlarının üzülmesine kıyamazlar.Onu inandırmaya ikna etmeye çalış başarabilirsin.Bir an önce kurtulmaya bak büyü falan yaptırma.Boş yere günaha gireceksn değmeyecek bir insan için.

Annesi kahvaltıya gelmeden önce size bu konuda bazı şeyler yazmıştım özelden.
Herneyse gelmemesi gerekiyordu ama geldi gitti v.s

Ama artık silkelemelisiniz kendinizi..Bırakamıyorum, ayrılamıyorum diyorsunuz; bunu söylemeyin artık.

O ''olmaz'' deyince yine bir şekilde hayatıma giriyor diyorsunuz.

Hayatınız onun elinde mi ? Kendinizi kukla olarak mı kullandırıyorsunuz o adama ?

Hani herkesin bir çemberi vardır ya sadece kendine özel; siz onu kazanmadığınız sürece, tekrar kendi hakimiyetinize almadığınız sürece hep hata yapacaksınız.

Ailenizi dahi işin içine katacak kadar hadsiz bu adama haddini bildirmemeniz neden ?

Adam seni resmen parmağında oynatmış ve anlattıkların çok sinir bozucu.
Ne kadar karaktersiz biri ya bu insan...
Anlıyorum ona karşı zaafın var ama seni 'insan' olarak bile görmediğini düşünüyorum...
Seni resmen egosunu tatmin etmek için arıyor. Dahası lütfen darılma kızma ama cinsel ihtiyaçları için arıyor...
Kesinlikle görüşme artık onla...

Hepinize benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle... Haklısınız beni kullanıyor.. Hala da msj atıyor.. Ara beni konuşalım diyor msjlarına geç cevap veriyorum kızıyor.. Saçmalıyor yaa.. Madem sen benimle evlenmek istiyorsun anneme bunu nasıl söylersin yaa.. Bana hiç saygısı yokmuş.. İçimde zerre kadar bişey kalmadı ona dair yaa.. Resmen tiksindim yaa tiksindim.. Ben onunla bir çok şeyin ilkini yaşadım ama o bunu haketmiyormuş.. Annemin kararı çok net zaten senin namusuna laf söyleyen bir insanla aşkından sevgisinden ölsende evlenemezsin dedi.. Haklı kadın hiç bir şekilde karşı çıkamam ona.. İş bakmaya başladım.. En kısa zaman da şu işi halledip şu zarı diktirip hakkından gelcem o elemanın.. Şimdilik gene suscam..Ama konuşacağım zaman gelecek... Sinirli bile değilim ona karşı yaa biran da soğumak böyle bişeymiş sanırım.. Bir garip hissediyorum kendimi.. Hani böyle hiç bişey düşünemez kalırsın yaa.. Tependen aşağı kaynar sular dökülür de hiç bişey hissetmezsin.. Sanki herşey şaka gibi geliyor yaa rüya gibi geliyor... Onun bunları söylediklerine hala inanamıyorum... :43:

Back
X