Sorun tabiki eski sevgilim... Aslında çok uzun bi hikaye eğer sıkılırsanız yada kapat çeneni artık bacım derseniz anlarım..

İnsanlar o kadar sıkıldılarki artık beni dinlemeye alışkınım sorun olmaz...

Beni bi sevgilim vardı herşey yolunda gidiyordu o kadar iyi anlaşıyorduk ki.. Birgün hadi istanbula gidelim dedi.. Gittik.. Biz istanbul yolundayken onun bi arkadaşı aradı onu.. Bunun arkadaşı benim eski sevgilimle karşılaşmış.. Muhabbet birden bana gelmiş.. Ortak arkadaşlardan falan.. Daha sonra bu eski sevgilim benim hakkımda atıp tutmuş.. Bunun arkadaşı da hemen yetiştiriyor buna.. Daha sonra bu bana geldi dedi senin hakkında böyle böyle şeyler duydum var mı böyle bişey dedi.. Bende dedim ki yaa saçmalama beni tanıyorsun ben böyle bi insan olsam seninle de yaşardım bazı şeyleri dedim.. Bana doğruyu söyle dedi.. Önce doğrusu bu dedim.. Ama eski sevgilinizle olan bişeyi sevgilinizle nasıl anlatabilirsiniz ki rahat rahat.. Sonra da dedim ki bak hayatım bu konu böyleydi sana yanlış anlatmışlar dedim... Bana sen bana yalan söyledin diyip terk etti beni.. Yalvardım yakardım buna.. Ben sana yalan söylemek istesem zaten olayı anlatmazdım.. Sana yalan sölemek istemediğim için anlattım herşeyi dedim.. Dinlemedi.. Aradan iki ay geçti.. Bi gün bana ders çalışma bahanesiyle geldi.. Bende artık umrumda olmadığı için gel dedim.. O gün bana senden başkasının yanında kendimi huzurlu hissetmiyorum rahat hissetmiyorum bize ne oldu dedi.. Bende bize biz bişey yapmadık insanlar bizi kirletti sen onlara inandın bana değil.. İnsanlar bizim hakkımızda çok konuştu artık birlikte olamayız dedim.. Bu ağladı yalvardı sen bana evet de ben senin için herkesi silmeye hazırım dedi.. Ben olmaz dedim.. Neyse 3 buçuk saat konuştuk biz.. Sonra ateşle barut yanyana durmuyor.. Zaten adamı seviyorsun, deli gibi özlemissin sıcaklığını tenini kokusunu.. Ne kadar hakim olabilirsin ki kendine.. Neyse sonra olan oldu.. Ertesi gün bir sosyal paylaşım sitesine bi kızla resmini koydu.. Dedim bu kim? dedi sevgilim.. eee dedim dün gece biizim yaşadıklarımız bana söylediklerin neydi dedim.. Cevap vermedi.. Ben gene kaldım bi enkazın altında.. Kullanıldığıma mı yanayım böyle bi adamı sevdiğimemi yanayım söylediklerine inandığıma mı yanayım beni kandırdığına mı yanayım bilemedim.. Aradan 2 gün geçti.. Tabi bu süre içinde ben onu herşeyimden sildim.. Okulda yanıma geldi.. Sende herşeye inanıyorsun benim sevgilim yok şaka yaptım sana sazan gibi atladın dedi... Bende senin hayatında olan beni ilgilendirmiyor umurumda değil dedim.. Aradan bi kaç hafta geçti bu süre içinde benimle ilgileniyor tabi.. Arıyor soruyor msj atıyor falan.. Bi arkadaşına gittik bunun... Orada tekrar konuyu açtı biz ne olacağız böyle dedi... Bende dedim ki ben artık senin yaptığın bu kız muhabbetlerinden bıktım.. Eğer benimle bi ilişki istiyorsan alalım iki yüzük takalım arkadaşlarımızı da çağıralım eğlenelim dedim... Tamam dedi.. o gecede olan oldu.. sabah bana kimseye bişe söleme ben konuşayım herkesle dedi... Tamam dedim bende... Ondan sonra ses soluk yok.. Bir kaç gün sonra tekrar aradı beni paraya ihtiyacım var dedi cebimdeki son parayı verdim yemin ederim.. Sonra gene ses soluk yok.. sonra gene aradı para diye olur veririm dedim verdim.. En son artık yeter yaa dedim.. Sen benim istediğim hiç bişeyi yapmıyorsun amacın ne senin dedim.. Beni elinde tutup diğer kızlarla oynaşmak mı dedim.. Saçmalama dedi... Biz sevgili olmayalım yaza gelip seni isteyelim dedi.. Bu ne saçmalık dedim bende.. Gider ablana söylerim o zaman bu mutlu haberi dedim... Ablasıyla da görüşüyorum bizim barışmamızı çok istiyordu.. Tamam söle dedi... Ama ben sölemedim.. Hiç güven vermedi bu adamın sözü bana.. Bişeyleri tamir etmek yerine hep yıktı... Sonra gene kızlarla ilgili sorun yaşadık sosyal paylaşım sitelerinde kızlara şarkı yolluyor falan.. Bende isyana geldim.. Ben sana hareketlerine dikkat et demiyor muyum dedim.... Bana ben özgür bi insanım karışamazsın bana dedi.. Ya dedim senin özgürlüğüne bişe yok ama bu kızlar benimle dalga geçio senn bu davranışların yüzünden dedim... Aldığımız bir karar var bizim evlenmek gibi dimi dedim.. Yok öyle bir karar dedi.. Bizden bir biz olmaz bu saatten sonra dedi.. Bende sen bilirsin artık yazıklar olsun sana dedim.. Bundan sonra beni gördüğün yerde slm bile verme bana dedim.. Bu benim kredi kartımdan harcama yapmıştı parayı istedim.. Şerefsiz oldum... Suçlu hep ben oldum... Büyü yaptırmayı bile düşündüm yemin ederim... Bir yanım hala onu istiyor arada yaşanmışlıklar var.. Diğer yanım ondan nefret ediyor.. Bu insan neden bana böyle davranıyor bilemiyorum... Ne yapacağımı şaşırdım.. Sizce ben ne durumdayım...
kendimi göremiyorum artık uzaktan.. Tek bildiğim şey mutsuz olduğum... Hazmedemediğim...
Okuyan varsa bu yazıyı şimdiden teşekkür ederim bacılar..