İçimi kemirip duruyor :(

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhaba arkadaşlar.Benim sorunum,küçükken cinsel tacize uğramam.Bunu aslında unutmuştum ama bu aralar sürekli aklımdan çıkmaz oldu.Ben o zaman 8-9 yaşındaydım.Ve bir akrabamızdı.Sadece cinsel organını görmüştüm.Birşey yaptığını hatırlamıyorum.Sadece bana birkaç birşey söylemişti.Bende onu anneme söylemişim.İşte anneme arada bir soruyorum hani bende o zamanlar birşey fark ettin mi diye.O da yok bir şey fark etmedim.Heralde olsa fark ederdim demişti.Ve şimdi aklımdan çıkmayan soru.Evlendiğim zaman gerçekten bir sorun olur mu bu durum benim için.Acaba birşey oldu mu olmadı mı bunun endişesi var şu an.Beynimi kemirip duruyor.Heralde evleneceğim kişiye de söyleyemem gibi.Açıkcası biraz evham yapıyorum.Doktora gitmeyi düşündüm ama korkuyorum bu muayenelerden.Canım çok sıkılıyor bu duruma bu yüzden yazmak istedim.Muayene dışında anlamam mümkün değil galiba.Bu durumu bu endişeleri nasıl atlatabilirim,nasıl aklımdan çıkarıp normale dönebilirim :(

Cnim öncelikle o hayvan kimse allahindan bulsun. . Ama eger tacizle kalmayip birseyler yapsaydi unutman imkansizdi cunku 9 yasda o kdr kucuk degil.. icin rahat olsun evliliginde seni utandircak birsey olmamis bence...

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Cnim öncelikle o hayvan kimse allahindan bulsun. . Ama eger tacizle kalmayip birseyler yapsaydi unutman imkansizdi cunku 9 yasda o kdr kucuk degil.. icin rahat olsun evliliginde seni utandircak birsey olmamis bence...

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Sağol canım yorumun için içimi rahatlattın.
O kişi akli dengesi yerinde olmayan biriydi.

Sağol canım yorumun için içimi rahatlattın.
O kişi akli dengesi yerinde olmayan biriydi.

bir şey olmamıştır gibime geldi. olsaydı o kadar küçük bir kızda mutlaka farkedilirdi. belki bağırdıysan falan korkup bırakmıştır. bir şey olsaydı hatırlardın sanırım..

bir şey olmamıştır gibime geldi. olsaydı o kadar küçük bir kızda mutlaka farkedilirdi. belki bağırdıysan falan korkup bırakmıştır. bir şey olsaydı hatırlardın sanırım..

İnşallah dediğiniz gibidir kızlar.Yorumlarınız bi nebze olsun içimi ferahlatıyor.

Ve bunu misafir gittiğimizde yapmıştı sanırsam.Çünkü ev kalabalıktı.Beni bi odaya götürmüştü.Sadece organını gördüm dediğim gibi.Çok fazla odada durduğumu hatırlamıyorum.Dediğiniz gibi belki de birşey olsa evdekiler farkederdi.

Back
X