İçimi kemiriyor yardimmmmm

Kimse dört dörtlük değil, hayat sizin hayatiniz. Kimsenin burda sizi yargılamaya hakkı yok. Normal hayatınızda da kimsenin yargılamaya hakkı yok. Kimsenin bunu yapmasına izin vermeyin birincisi bu.

İkincisi gidip bir kan testi yaptırın içiniz rahat etsin, ama kendi kendinizi yiyip bitirecekseniz evlenmeden bu şekilde ilişkiden uzak durun derim. Boş yere kendinizi yıpratmayin nefsinize hakim olun.

Arkadasim kendini bu kadar yipratma hamile kalmak oyle kolaymi?7 aydir ugrasiyorum belimin altina yastikmi koymadim iliskiden sonra kipirdamadanmi yatmadim?ee korunmussunuz ustune adetde gormussun.takilma bu kadar.sen korktugun icin psikolojikdir o bas donmesi
Doğru söylüyorsunuz Rabbim en kısa zaman da isteyen herkese nasip etsin inşallah ama korunmadik geri çekme yöntemi ile birliktelik oldu bir çok insana danistim zevk suyu ilede kalinabilir dedi herkes stresim bundan kaynakliydi :(

Kimse dört dörtlük değil, hayat sizin hayatiniz. Kimsenin burda sizi yargılamaya hakkı yok. Normal hayatınızda da kimsenin yargılamaya hakkı yok. Kimsenin bunu yapmasına izin vermeyin birincisi bu.

İkincisi gidip bir kan testi yaptırın içiniz rahat etsin, ama kendi kendinizi yiyip bitirecekseniz evlenmeden bu şekilde ilişkiden uzak durun derim. Boş yere kendinizi yıpratmayin nefsinize hakim olun.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Evlenmeden önce yaparken nedense o aşamada sadece zevk oluyor kimsede stres oşuor sonra ah vah ...
Hayır yani insanların yorumu biseyler bitince mi değerli olacak ya da gebeliği önleyecek.

Doğru söylüyorsunuz gidemedim bu dönem içerisinde fakat hamileysem bile suan 8 9 haftalık olacaktı idrar da çikmazmiydi
Idrar testinde cikmamasi kucuk bir ihtimal. Ustune gorme de cok kucuk bir ihtimal. Annem abime hamile oldugunu uc ay anlamamis. Hem de ikinci cocugu! Bu bende bir pimpirik yapti. :) O yuzden doktordan baska bir seye guvenmiyorum. Sizi de biraz stresli ve pimpirikli gordum. Gidin rahatlayin.

Idrar testinde cikmamasi kucuk bir ihtimal. Ustune gorme de cok kucuk bir ihtimal. Annem abime hamile oldugunu uc ay anlamamis. Hem de ikinci cocugu! Bu bende bir pimpirik yapti. :) O yuzden doktordan baska bir seye guvenmiyorum. Sizi de biraz stresli ve pimpirikli gordum. Gidin rahatlayin.
Hemde o kadar pimpirikliyim ki anlatamam fakat yakinimda özel hastane olmadığı için bu kadar zaman gidemedim hep idrar testi yaptim. 2. Adetimden 5 gün sonra yaptim en son testimi yine negatifti suan ilişki sonrası 3. Adetime 13 gün kadar var inşallah değilimdir :(

Hemde o kadar pimpirikliyim ki anlatamam fakat yakinimda özel hastane olmadığı için bu kadar zaman gidemedim hep idrar testi yaptim. 2. Adetimden 5 gün sonra yaptim en son testimi yine negatifti suan ilişki sonrası 3. Adetime 13 gün kadar var inşallah değilimdir :KK43:

Evet, sizin de kafaniz rahat etmeyecek. Pasa pasa vakit ayirip gidin o hastaneye. Hatta yillik gitmisken muayenenizi olursunuz, konusursunuz doktorla. Uygun bir korunma yontemi onerir ilerisi icin. Sonra kahvenizi icip biraz kk okurken testin sonucu cikar bile. Ki buyuk ihtimalle negatif cikacak. :)

Evet, sizin de kafaniz rahat etmeyecek. Pasa pasa vakit ayirip gidin o hastaneye. Hatta yillik gitmisken muayenenizi olursunuz, konusursunuz doktorla. Uygun bir korunma yontemi onerir ilerisi icin. Sonra kahvenizi icip biraz kk okurken testin sonucu cikar bile. Ki buyuk ihtimalle negatif cikacak. :)

Çok teşekkür ederim rahatlattınız inanin sağolun yorumunuz için

Back
X