İçimi rahatlatin kizlar

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Arkadaslar tecrübeli anneler beni rahatlatin bugun doktora gittim 27+1 haftalik hamileyim bugun kü ultrasonda doktorum bebegimin bacak boyunun iki hafta önden geldigini karin cevresinin ise 1 haft geriden geldini söyledi

Korkulucak bisey yok kafana takmana gerek yok dedi ama korkuyorum bebegimde bir sikinti olurmu

benım arkadasıma da bebegının bacak boyu kısa demıslerdı ve kafası buyuk demıslerdı , sapasağlam cok guzel bır bebek suan da 9 aylık . hıc bısey olmaz dua edın ıcınızı ferah tutun.

Doktorun dedigi gecerlidir. İcin rahat etmezse baska doktora da gidebilirsin.

İçiniz rahat olsun..
Doktorunuzu dinleyin..
Önemli olsa zaten söylerdi..
Sağlıkla alın kucağınıza evladınızı inşaAllah..

Arkadaslar tecrübeli anneler beni rahatlatin bugun doktora gittim 27+1 haftalik hamileyim bugun kü ultrasonda doktorum bebegimin bacak boyunun iki hafta önden geldigini karin cevresinin ise 1 haft geriden geldini söyledi

Korkulucak bisey yok kafana takmana gerek yok dedi ama korkuyorum bebegimde bir sikinti olurmu
Korkulacak bişey Yok, doktor da söylemiş, o ölçümler zaten tahmini , ve standart ortalamaya göre yapılıyor, her Bebek de kendine göre ufak tefek farklılıklar olabilir

Hepinize tesekkür ederim arkadaslar aslinda cok rahattimda bu hamilelik beni acayip pimpirikli yapti saglikla bu dogsada rahatlasam:emir_bebek:

içiniz rahat etmiyorsa başka bir doktora görünün.
ama zaten bu doktorunuz da söylemiş sıkıntı yapmamanız gerektiğini..
sağlıcakla alın inşallah kucağınıza bebeğinizi.

doktor ne dediyse o. içinize sinmezse başka doktora gidin. stress yapmamanız çok önemli bebeğiniz açısından bunu unutmayın ve ne olur hiçbir hastalığınızı internetten araştırmayın.

Ne guzel işte uzun boylu bi bebegin olacak ultrason ölçümlerinde 2 3 haftalık farklılıklar normal arkadaşım hiccccc korkma aksine sevin fl değeri uzun ve önde olduğu için ayrıca stres yapıp da hamileliğini kendine zehir etme

30. Haftalara yakın ve 30. Haftadan sonra ultrason bebeği tam olarak ölçemediği için ölçülerde sapmalar olabiliyor. 32. Haftadan sonra bebeğimin bacak boyu 3 hafta gerideydi. Çok kafaya taktım 38. Hafta perinatoloğa bile gittim. Sorun yok sadece minyon bir bebek dedi. Raheatlattı biraz. 1 hafta sonra da sancılandım ve doğurdjm zaten. 48 cm 3200 doğdu. Çok da küçük değildi. Şu an 2 buçuk aylık 7 kilo 62 cm. Bebeklerin 6. Ayda doğum kilosunu ikiye katlaması beklenir benim sıpa 2. Ayında katladı. Sütüm yaradı. Bu haftalardan sonra sana denilen şeyleri önemseme. Önemli olan 17. Hafta detaylı taraman, bebeğinin ense ölçümü falan. O hafta bir şey çıkarsa riskli oluyor durum.

caddeye çıkın ve etrafınızdaki insanlara bi bakın kiminin boyu uzun kiminin kısa kiminin bacağı uzun kiminin gövdesi kiminin başı büyük kiminin ki küçük hiç birbirini tutan var mı her insan farklıdır o yüzden takmayın kafaya

Back
X