İçimi Yiyip Bitiren Bir Düşünce Var

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
İçimi yiyip bitiren bir düşünce var. Söylesem, rahatlasam diyorum olmuyor. Kimseye söyleyemiyorum, söylenemez ki bu.
Sinirlenince bağırıp, çağırdığım gibi ona da bağırmak istiyorum, babama küfretmek istiyorum. Elimde değil bu.
Ben, onun öz evladı ona küfür ediyorum içimden, hakaret ediyorum.
İşte, az önce küçük bir hatam yüzünden bana "sen salaksın, malsın" diyen adama benim için bazen iğrenç bir adam olup çıktığını haykırmak istiyorum.

Çok dolmuşum, gözyaşlarımı tutamıyorum artık. İçimi kavuran bu düşünceyle yaşamak çok zor. Bazen seviyorum, bazen nefret ediyorum ondan.
Hasta olduğunu düşünüyorum, hatta düşünmüyorum; gerçekten psikolojik olarak hasta.
Kendisi kendi babasından iyi söz etmezken, kendi çocukları da ileride ondan iyi söz edemeyecekler. Bundan haberi yok.
Çünkü 3 tane kendinden nefret eden çocuk yetiştiriyor o. En son ben kalmıştım, baktım ki ben de 'o duygular' var.

Şu an yazdıklarımı silmek istiyorum. Bu gerçeği kabullenemiyorum. Aynı evde yaşamak, yüz yüze bakmak ızdırap oldu artık.
Bugünkü hakaretini, aşağılayıcı bakışlarını hiç unutmayacağım. Çünkü ben bugün oruçluyum, başım feci ağrıyor. Akan gözyaşımın bedelini kim verecek?

Canım sakin ol,bak kendinde söylüyorsun.Oruçlusun ve babandan hakaret duymussun,şuan bunlarıda bi anlık sinirle yazıyorsun eminim.
Orucunu açtığında daha ılımlı düşüneceksin.Babanı bu kadar çok sevmesen o gözyaşların akarmıydı hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
içindekileri dökmen lazım... dökmezsen kendıne verırsın zararı.. bende annemle öyleyım.. bazen patlıyorum aglıyorum cok aglıyorum... sende oylesın emınım... bızı bu dunyaya getırdıklerı ıcın bır mınnetarlıgın var... ama sende bır bıreysın farkedemıyorlar... salakta oluyorsun gerızekalıda... kendı kısılıklerıne yapılmasını ıstemedıklerı hersey olabılırsın... burada anlat ve dok ıcını... yoksa cok yıpranırsın... bende annemle kavga ettıgımde yazmıstım ama kızmıslardı.. abartıyorsun annenın hakkını odıyemezsın dıye.. tamam ödıyemem ama oraya yazılanlar ıyıce dolduklarım ıyıce tastıklarım susup susup ıcıme attıklarım kımsenın haberı yok...

Canım sakin ol,bak kendinde söylüyorsun.Oruçlusun ve babandan hakaret duymussun,şuan bunlarıda bi anlık sinirle yazıyorsun eminim.
Orucunu açtığında daha ılımlı düşüneceksin.Babanı bu kadar çok sevmesen o gözyaşların akarmıydı hiç?

Sevmiyorum, aslında bunu farkedeli fazla olmadı. Sevmediğimi farketmem, sevmememden daha da kötüymüş. Kızkardeşim ve erkek kardeşim de bunları hissediyor biliyorum.
Ve ben onlara karşı kendimi sorumlu hissediyorum, öfkemi, sinirimi, ağlayışımı bile gizlemek zorundayım.

Sevmiyorum, aslında bunu farkedeli fazla olmadı. Sevmediğimi farketmem, sevmememden daha da kötüymüş. Kızkardeşim ve erkek kardeşim de bunları hissediyor biliyorum.
Ve ben onlara karşı kendimi sorumlu hissediyorum, öfkemi, sinirimi, ağlayışımı bile gizlemek zorundayım.

içindekileri dökmen lazım... dökmezsen kendıne verırsın zararı.. bende annemle öyleyım.. bazen patlıyorum aglıyorum cok aglıyorum... sende oylesın emınım... bızı bu dunyaya getırdıklerı ıcın bır mınnetarlıgın var... ama sende bır bıreysın farkedemıyorlar... salakta oluyorsun gerızekalıda... kendı kısılıklerıne yapılmasını ıstemedıklerı hersey olabılırsın... burada anlat ve dok ıcını... yoksa cok yıpranırsın... bende annemle kavga ettıgımde yazmıstım ama kızmıslardı.. abartıyorsun annenın hakkını odıyemezsın dıye.. tamam ödıyemem ama oraya yazılanlar ıyıce dolduklarım ıyıce tastıklarım susup susup ıcıme attıklarım kımsenın haberı yok...

iyice ağlattın beni:(

iyice ağlattın beni:(

ağla ama anlat.. sevmıyorum dıyosun ama sevıyorsun sadece sen bıle farkında degılsın. cunku o kadar soguksunuz.. senı benden ıyı kımse anlıyamaz.. baba evınde son 30 gunum.. evlenıp gıdıcem.. ama annem hıc bunu dusunmuyor.. hala aynı hala... hıcbırzaman oturup dertlesebılecegım bır annem olmadı..en özel sırlarımı bıle babama anlatırım.. ilk adet gordugumde bıle babama soylemıstım ben dusunebılıyormusun.. anneme degılde babama .. ama sen benden daha sanslısın bılıyormusun.. baba daha cok calısan ve para kazanan aksamdan aksama eve gelen..ama anne oyle degıl kı.. keske annem benı anlasaydıda babam aksamları canımı sıksaydı...

İçimi yiyip bitiren bir düşünce var. Söylesem, rahatlasam diyorum olmuyor. Kimseye söyleyemiyorum, söylenemez ki bu.
Sinirlenince bağırıp, çağırdığım gibi ona da bağırmak istiyorum, babama küfretmek istiyorum. Elimde değil bu.
Ben, onun öz evladı ona küfür ediyorum içimden, hakaret ediyorum.
İşte, az önce küçük bir hatam yüzünden bana "sen salaksın, malsın" diyen adama benim için bazen iğrenç bir adam olup çıktığını haykırmak istiyorum.

Çok dolmuşum, gözyaşlarımı tutamıyorum artık. İçimi kavuran bu düşünceyle yaşamak çok zor. Bazen seviyorum, bazen nefret ediyorum ondan.
Hasta olduğunu düşünüyorum, hatta düşünmüyorum; gerçekten psikolojik olarak hasta.
Kendisi kendi babasından iyi söz etmezken, kendi çocukları da ileride ondan iyi söz edemeyecekler. Bundan haberi yok.
Çünkü 3 tane kendinden nefret eden çocuk yetiştiriyor o. En son ben kalmıştım, baktım ki ben de 'o duygular' var.

Şu an yazdıklarımı silmek istiyorum. Bu gerçeği kabullenemiyorum. Aynı evde yaşamak, yüz yüze bakmak ızdırap oldu artık.
Bugünkü hakaretini, aşağılayıcı bakışlarını hiç unutmayacağım. Çünkü ben bugün oruçluyum, başım feci ağrıyor. Akan gözyaşımın bedelini kim verecek?

Bu 6 Senedir Bende Babamdan Neftret Ediyorum Aslında Nefret Değilde Öfkeliyim kızgınım Çünkü Hauyatımızı cehenneme Çevirdi Annemi aldatıyor Ve bu Kişiyi Tanıyoruz Ve Her Kadınlada kırıştırıyor Umrumdamı değil Çekip Gitsin defolsun Ama Annemi Dövüyor Hergün Aşşalıyor Para İstiyor 3 Maaş Alıyor 1 Kuruş Getirmiyor O Kadına Çocuklarına Harcıyor Sizce Nefret etmem Doğal mı ?

Bu 6 Senedir Bende Babamdan Neftret Ediyorum Aslında Nefret Değilde Öfkeliyim kızgınım Çünkü Hauyatımızı cehenneme Çevirdi Annemi aldatıyor Ve bu Kişiyi Tanıyoruz Ve Her Kadınlada kırıştırıyor Umrumdamı değil Çekip Gitsin defolsun Ama Annemi Dövüyor Hergün Aşşalıyor Para İstiyor 3 Maaş Alıyor 1 Kuruş Getirmiyor O Kadına Çocuklarına Harcıyor Sizce Nefret etmem Doğal mı ?

bunu babana sorman daha mantıklı tatlım. ama seın yerınde olsam evet ben nefret ederdım ..

Karşılarındakini aşağılayanlar, aslında kendileri aşağılık.
Bence nefretin haklı. Sana hiç kimsenin hiçbir sözü olamaz.

Karşılarındakini aşağılayanlar, aslında kendileri aşağılık.
Bence nefretin haklı. Sana hiç kimsenin hiçbir sözü olamaz.

Hep Beizi Annemi Aşağılıyor Ben Hiç O Yokmuş Gibi Yaşıyorum Duymazdan Geliyorum Kaileye Almıyorum Annem Boşancaktı Akrabalar Failan İzin Vermedi Annemle Ayrı Eve Çıkcaktık İnanın Öyle Hem Madi Hem Manavi Anlamda İyi Olcaktık Anneme Sesini Yükseltdiğinde Karşısına Dililip Beğenmeyen Çeker Gider D,yorum Benden Tırsıyor Allahtan

Hep Beizi Annemi Aşağılıyor Ben Hiç O Yokmuş Gibi Yaşıyorum Duymazdan Geliyorum Kaileye Almıyorum Annem Boşancaktı Akrabalar Failan İzin Vermedi Annemle Ayrı Eve Çıkcaktık İnanın Öyle Hem Madi Hem Manavi Anlamda İyi Olcaktık Anneme Sesini Yükseltdiğinde Karşısına Dililip Beğenmeyen Çeker Gider D,yorum Benden Tırsıyor Allahtan

Annene ve sana üzüldüm. Başka bir şey diyemiyorum.

Aslında şunu söylemek daha doğru.

Kız çocukları okutulmalı, onlar geleceğin kadınları çünkü. (Kadın dediğin çok önemli, çünkü erkeği de kızı da yetiştiren o.)
Sadece okutmakla kalınmamalı, meslek sahibi, iş sahibi olması desteklenmeli.

Ben 2 yıllık üniversite mezunuyum ama işsizim.
Şu an babamın tek kuruşunu istemiyorum.

Zaten üniversite yıllarımda da bazı hareketleri beni canımdan bezdirdi. Ailemin çocuk yetiştirme tarzını beğenmiyorum. Bana göre çocuk yetiştirmek böyle bir şey değil.
(benim ve kardeşlerimin yaşadığı gibi bir şey)

Neyse, orucumu açmak üzere yemeğe gitmem lazım:)
Hepinize moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Çok üzüldüm canım bu durumuna.Babanla bu konuyu konuşman mümkün değil mi ? Umarım düzelir ve kendini size affettirebilir.Allah , orucunu kabul etsin tatlım , dua et inş. baban yaptığı hatayı anlar.

zor bi durum. ben de babamla çok problem yaşamışımdır. hala olabiliyo. konu hep aynı. onun anneme saygısız davranması. haa aldatma, şiddet yok ve aslında sever bilirim. hem annemi hem bizi. babam çocukluk yaşayamamış, ondandır diyorum. ama sinirim geçince ve çevremde babasını kaybeden arkadaşlarımı falan görünce kötü oluyorum. ana-baba gibisi yok sanırım.

zor bi durum. ben de babamla çok problem yaşamışımdır. hala olabiliyo. konu hep aynı. onun anneme saygısız davranması. haa aldatma, şiddet yok ve aslında sever bilirim. hem annemi hem bizi. babam çocukluk yaşayamamış, ondandır diyorum. ama sinirim geçince ve çevremde babasını kaybeden arkadaşlarımı falan görünce kötü oluyorum. ana-baba gibisi yok sanırım.

Evet, öyle 'ana-baba gibisi yok'.
Ben de böyle derdim.
Ama artık demiyorum, diyemiyorum.
Çünkü bir çocuğu dünyaya getirmek marifet değil; onu yetiştirmek, mutlu etmek aslolan.
Bir evde mutluluk ve huzur yoksa...

hiçbir şey yok demektir, hiçbir şey yolunda gitmiyor demektir.

Evet, öyle 'ana-baba gibisi yok'.
Ben de böyle derdim.
Ama artık demiyorum, diyemiyorum.
Çünkü bir çocuğu dünyaya getirmek marifet değil; onu yetiştirmek, mutlu etmek aslolan.
Bir evde mutluluk ve huzur yoksa...

hiçbir şey yok demektir, hiçbir şey yolunda gitmiyor demektir.

Benim öyle bir yaramı deştin ki anlatamam. 20 yaşlarında bende babamdan nefret ediyordum...Bazı açıklamak istemediğim sebeblerden düşman olmuştuk babamla.. Ama ben ne yaptım onun her kötülüğüne iyilikle cevap verdim. Evden bile gittim ablamla beraber. Bir hafta kadar gelmedik ama dışarının daha kötü olduğunu gidince anladık. Çok şükür bir tanıdığın evine gitmiştikte başımıza bişey gelmemişti. Tek çarem akşamları eve geldiğimde odama çekilmek olmuştu. Sonra iyice duygusuzlaştım ve kendi ayaklarımın üzerinde daha sağlam durmaya karar verdim. İşyeri açtım kendime beş kuruş param yoktu tabi :))) kredi çektim. O gün bu gündür tavır ve davranışları değişti bana çünkü ben artık tam manasıyla kendine güvenen, büyümüş birisiydim.. Bundan sonra yapacağı ufacık bir hata ömür boyu beni kaybetmesine malolacaktı. Neyseki şimdi aramız iyi. yani zaman her şeyin ilacı. Takma kafana kendini yıpratırsın. Allaha sığın ve ya vedud zikrini çok çek. Hatta sana bağıracağını anladığında yüzüne karşı çek bu zikri... ÜZÜLME değmez ama saygınıda yitirme...

Back
X