İçimin acısı geçmiyor...ne olur bir çaresi olsun!!

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
113
36
Artık nasıl mücadele edeceğimi bilemiyorum..Özetle terkedildim, çok sevildiğime inanmışken defalarca bana benimle yaşlanmak ömrünü geçirmek istediğini söyleyen adam çekti gitti..Korkuyormuş evlilikten..bir anda oldu herşey sanki kabus gibiydi. Bugün ayrılığın 8. günü ve ben beş buçuk kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum :(
Başkasına gittiğini biliyorum bir şekilde anladım kanıtlayamadım ama farkındayım olanların..İlk defa 7 gün sonra dayanamadım ve yazdım bunu da yüzüne vurdum, bu kadarmı yalandı herşey nasıl koşup gittin başkasının kollarına diye..Okudu ve tek bir kelime dahi yazmadı, bana cevap vermeye bile değer görmedi :((
Heryerden sildim engelledim,hediyelerini eşyalarını attım fotoğrafları yaktım..Ona ait herşeyi yok ettim etrafımda.Sanki böyle olunca daha hızlı geçecekmiş gibi..Ama geçmiyor arkadaşlar bu kahrolasıca acı kalbimi delip geçiyor sanki..Ben nasıl kör oldum nasıl yanıldım bu kadar bilemiyorum..Hayatım sanki alt üst oldu, herşey bitti gibi.Sanki dünyam oymuş beni ayakta tutan tek güç tek dayanak oymuş..Çok karmaşık kötü giden bir dönemimde çıkmıştı karşıma ve sanki o gidişattan çekip kurtardı hayata bağladı beni, ama şimdi bir anda yok olması hele ki bir başkasına bir şeyler hissetmesi hatta belki de aşık olması..Dayanamıyorum buna, bir gün pişman olup dönmesini diliyorum ama başlamak umuduyla değil sadece bana yaşattıklarını bir nebze olsun çeksin diye.. Geçer mi arkadaşlar söyleyin biter mi bu acı bir gün....

Artık nasıl mücadele edeceğimi bilemiyorum..Özetle terkedildim, çok sevildiğime inanmışken defalarca bana benimle yaşlanmak ömrünü geçirmek istediğini söyleyen adam çekti gitti..Korkuyormuş evlilikten..bir anda oldu herşey sanki kabus gibiydi. Bugün ayrılığın 8. günü ve ben beş buçuk kilo verdim hala da vermeye devam ediyorum :KK43:
Başkasına gittiğini biliyorum bir şekilde anladım kanıtlayamadım ama farkındayım olanların..İlk defa 7 gün sonra dayanamadım ve yazdım bunu da yüzüne vurdum, bu kadarmı yalandı herşey nasıl koşup gittin başkasının kollarına diye..Okudu ve tek bir kelime dahi yazmadı, bana cevap vermeye bile değer görmedi :KK43:(
Heryerden sildim engelledim,hediyelerini eşyalarını attım fotoğrafları yaktım..Ona ait herşeyi yok ettim etrafımda.Sanki böyle olunca daha hızlı geçecekmiş gibi..Ama geçmiyor arkadaşlar bu kahrolasıca acı kalbimi delip geçiyor sanki..Ben nasıl kör oldum nasıl yanıldım bu kadar bilemiyorum..Hayatım sanki alt üst oldu, herşey bitti gibi.Sanki dünyam oymuş beni ayakta tutan tek güç tek dayanak oymuş..Çok karmaşık kötü giden bir dönemimde çıkmıştı karşıma ve sanki o gidişattan çekip kurtardı hayata bağladı beni, ama şimdi bir anda yok olması hele ki bir başkasına bir şeyler hissetmesi hatta belki de aşık olması..Dayanamıyorum buna, bir gün pişman olup dönmesini diliyorum ama başlamak umuduyla değil sadece bana yaşattıklarını bir nebze olsun çeksin diye.. Geçer mi arkadaşlar söyleyin biter mi bu acı bir gün....

keşke başkasına gittiğini size söyleyecek kadar dürüst olsaydı ..bence umursamamak ve kendi yolunuza bakmak en mantıklısı olacaktır şu saatten sonra. ilişkiniz ne kadar sürmüştü ?

keşke başkasına gittiğini size söyleyecek kadar dürüst olsaydı ..bence umursamamak ve kendi yolunuza bakmak en mantıklısı olacaktır şu saatten sonra. ilişkiniz ne kadar sürmüştü ?
6 ay sürdü ama her anı her dk sı neredeyse beraberdik. Çok kısa sürede çok uyumlu ve güzel zaman geçirmeye başladık, birbirimizi görmeden yapamıyorduk, evleneceğimiz tarih için resmen gün sayıyorduk..
Tarihi o daha da öne almaya çalışıyordu hatta.. Anlayamıyorum bir hafta içinde insan bu kadar sevip 6 ay prensesler gibi yaşatıp gözünün içine bakarken bir anda nasıl başka birine kapılıp gidebilir..aklım almıyor kalbim kabullenemiyor :(((

6 ay sürdü ama her anı her dk sı neredeyse beraberdik. Çok kısa sürede çok uyumlu ve güzel zaman geçirmeye başladık, birbirimizi görmeden yapamıyorduk, evleneceğimiz tarih için resmen gün sayıyorduk..
Tarihi o daha da öne almaya çalışıyordu hatta.. Anlayamıyorum bir hafta içinde insan bu kadar sevip 6 ay prensesler gibi yaşatıp gözünün içine bakarken bir anda nasıl başka birine kapılıp gidebilir..aklım almıyor kalbim kabullenemiyor :KK43:((

kime gittiğini biliyormusunuz yani eski sevgilisi falanmı ? çünkü aklıma eski alışkanlıklarına dönmek istemesinden başka bir seçenek gelmiyor eski sevgilinizin ... :(

kime gittiğini biliyormusunuz yani eski sevgilisi falanmı ? çünkü aklıma eski alışkanlıklarına dönmek istemesinden başka bir seçenek gelmiyor eski sevgilinizin ... :KK43:
Hayır bilmiyorum ama evliydi zaten daha önce, eski eşi ile barışma olasılığı yok çok eminim. Büyük ihtimalle yeni biri.
Evlilik sürecinden kurtuldu rahatladı ve özgürce yeni bir ilişkiye başladı.. Başka türlü yorumlayamıyorum ama işin enteresan tarafı ben bu korkuları ikinci evliliği olacağı için yaşadığını ve birlikte aşabileceğimizi dahi söyleyip destek olmaya çalıştım oysa o benden vazgeçmiş.. Gelip geçici bir şey mi yoksa aşık falan mı oldu bilemiyorum hiç yorumlayamıyorum, böylesi bir şeyi ömrümde yaşamadım yakınımda yaşayan birine de rastlamadım..Adeta hayatımın şokunu yaşatıp sözler vaatler ile ortada öylece bırakıldım...

Sürekli ayrılık hikayelerini okuyorum.. İnsanların acılarıyla ya da düzelen tekrar barışan çiftlerin hikayeleri ile tuhaf bir şekilde teselli bulmaya çalışıyorum. Bazen benden ne kadar zor durumda olanlar var ,eşi aldatan,çocuğu ile ortada kalan, her şeyini kaybeden ekonomik özgürlüğü olmayan.. Bunları görünce hakkım yok diyorum böyle yaşamaya kendine gelmelisin insanlar nelerin üstesinden geliyor, bu kadar zayıf olmamalısın diyorum.
Mücadele etmeye başlıyorum, tertemiz yeni bir sayfa.. Dua ediyorum, iyi enerjiler gönderiyorum, hep sevgi duymaya şükretmeye çalışıyorum, ama sonra bir anda ona dair bir işaret bir anı yaşanmış bir durum pat diye karşıma çıkıveriyor :(( sanki her şey başa sarıyor. Bir anda nefret,düşmanlık,lanetleme duyguları, beddualar, yakarışlar...Nasıl kurtulabilirim nasıl yok edebilirim bilmiyorum bu savaşta yenilen olmak istemiyorum. İçimdeki bu acının geçmesi için en hızlı yol yöntem nedir bilmek uygulamak istiyorum.. İnanın şurada şu cümleleri yazabilmek sizlerin okuduğunu bilmek bir nebze de olsa içimi rahatlatırken iyi dilek ve duygularınızla bana vereceğiniz mesajlar eminim daha da ilaç olacaktır yarama.. ...Şimdiden her birinize gönülden teşekkürler.
Ve her gece duamdaki gibi tekrarlarım ki.. ben ve benim gibi bu acıları yaşayanlar, rabbim yar ve yardımcımız olsun :(
(

Bende bir ayrılık süreci yaşadım,Gerçekten çok üzüldüm.ne yemek yedim ne gezdiğimden birsey anladım.Ama şükür ki geçti acı bitti sadece ona dair özlem kaldı içimde,severek ayrıldım hatta terkedildim.
Çok gezdim,kendimi mutlu ettim...
ve anladım ki bu süreç Allahtan gelen bir imtihan,ve Allah bana kaldırmayacağımı vermezdi,bunları yaşamadan olgunlaşmıyor insan ha birde bende ayrılığı 35 yaşımda yaşadım buda ayrı zor gelmişti...
Olsun Rabbimiz bizimle sabret için acısa da yansa da sabret ve dua et...İnsallah bu sınavını geç

Bende bir ayrılık süreci yaşadım,Gerçekten çok üzüldüm.ne yemek yedim ne gezdiğimden birsey anladım.Ama şükür ki geçti acı bitti sadece ona dair özlem kaldı içimde,severek ayrıldım hatta terkedildim.
Çok gezdim,kendimi mutlu ettim...
ve anladım ki bu süreç Allahtan gelen bir imtihan,ve Allah bana kaldırmayacağımı vermezdi,bunları yaşamadan olgunlaşmıyor insan ha birde bende ayrılığı 35 yaşımda yaşadım buda ayrı zor gelmişti...
Olsun Rabbimiz bizimle sabret için acısa da yansa da sabret ve dua et...İnsallah bu sınavını geç

Çok teşekkür ederim; bunları duymak bilmek rahatlatıyor insanı
Dilerim ki aşabilirim, içimin acısı hafifler..Şu dakikadan sonra içimde sevgisi kaldı mı inan bilemiyorum farkında değilim bu acı hayal kırıklığı mı, hazmedememek mi yoksa severken ayrı olmak mı belki de hepsi.. yığınla soru işareti içinden sıyrılmaya çalışıyorum sadece dua ediyorum ve rabbime sığınıyorum. Umarım ben de atlatır ve hayata kaldığım yerden devam edebilirim.

Ayni benim yasadiklarim. Zaman acimi dindirdimi hayir. Aksine daha ktu oluyordum. Takii gururumu incitene kadar . Gururum kirildi ve bende bitti. Sonrasinda geldi yalvardi konustuk ama hlc bisey hissetmedim. Bunu anladı ve sessizce uzaklasti hayatimdan. Demek istedigim sizi birakip birine gittiyse bunu gurursuzluk düşünün ve bitirin

Ayni benim yasadiklarim. Zaman acimi dindirdimi hayir. Aksine daha ktu oluyordum. Takii gururumu incitene kadar . Gururum kirildi ve bende bitti. Sonrasinda geldi yalvardi konustuk ama hlc bisey hissetmedim. Bunu anladı ve sessizce uzaklasti hayatimdan. Demek istedigim sizi birakip birine gittiyse bunu gurursuzluk düşünün ve bitirin

Tabi ki öyle, gururum çok incindi. Dönüşü yok asla, ama sizin ki gibi bir gün pişman olup döner yalvarır mı onu da merak ediyorum aslında.. size ne kadar zaman sonra döndü? uzun bir ilişki miydi?

Ben sizi oldukça güçlü hissediyorum yazdıklarınızdan.gayette aklı başında birisiniz.Insallah iyi olacak hersey dua ya devam edin

Çok çok teşekkür ederim, saolun, Şükredecek çok şey var hayatta bunun farkındayım. Herşeyden önce iyi bir işim kariyerim var, maddi açıdan kimseye muhtaç değilim yalnız başıma yaşıyor ayakta duruyorum. Ama bu kadar güçlü bu kadar başarılı olabilmişken bir aşkı bir ilişkiyi nasıl bu noktaya getirebildim diyorum bazen çok mu kördüm acaba diye hayıflanıyorum :((

Acini icimde hissettim okurken. Ben de gecmiste canimi cok yakan bir ayrilik yasamistim. Ben ayrilmistim gerci ama cok fazla sebep vardi. Unutmak bikac senemi aldi. Hep donsun diye dua ettim ama donse bile kisiliksiz yalanci ve ihanete cok meyilli bir insandi. Yani aslinda bastan beri yanlisti iliski. Ama cok sevdim hep oteledim bunlari.sure uzadikca unutmam o yuzden zorlasti. Sizinki ani bir darbe olmus. Hersey guzel giderken bitmesi cok buyuk yikim yasatir. Ama soyle dusun ki bu adam guvenilir degilmis. Senin icin dogru insan degilmis.Ya evlendikten sonra baskasina gonul verseydi? O zaman yasayacagin travmayi dusun. En azindan boyle avut kendini. Zamanla azaliyor inan bana. Daha cok yeni..

Acini icimde hissettim okurken. Ben de gecmiste canimi cok yakan bir ayrilik yasamistim. Ben ayrilmistim gerci ama cok fazla sebep vardi. Unutmak bikac senemi aldi. Hep donsun diye dua ettim ama donse bile kisiliksiz yalanci ve ihanete cok meyilli bir insandi. Yani aslinda bastan beri yanlisti iliski. Ama cok sevdim hep oteledim bunlari.sure uzadikca unutmam o yuzden zorlasti. Sizinki ani bir darbe olmus. Hersey guzel giderken bitmesi cok buyuk yikim yasatir. Ama soyle dusun ki bu adam guvenilir degilmis. Senin icin dogru insan degilmis.Ya evlendikten sonra baskasina gonul verseydi? O zaman yasayacagin travmayi dusun. En azindan boyle avut kendini. Zamanla azaliyor inan bana. Daha cok yeni..
Haklısın inan bende böyle düşünüp teselli buluyorum; senin adınada üzüldüm umarım geçmiştir acın ve şimdi mutlusundur; Zaman herşeyin ilacı inanıyorum

Haklısın inan bende böyle düşünüp teselli buluyorum; senin adınada üzüldüm umarım geçmiştir acın ve şimdi mutlusundur; Zaman herşeyin ilacı inanıyorum

acım geçti çoktan , hatta şimdi başka acı çekiyorum :))) dılerim hakkımızda hayırlısı olsun..

acım geçti çoktan , hatta şimdi başka acı çekiyorum :))) dılerim hakkımızda hayırlısı olsun..

Öyleyse beni okuduğumda rahatlatan bir ufak Mevlana kesidi paylaşmak isterim.. belki iyi gelir, yaralarımıza biraz merhem olur..

ÜzüIme! GörebiIiyorsan, dokunabiIiyorsan, nefes aIabiIiyorsan, ne mutIu sana! EIinde oImayanIarı söyIeme bana. EIinde oIanIardan bahset can! GeceIer hep kimsesiz mi geçecek? GidenIer dönmeyecek mi? Yitirdiğin; bir bakarsın yağmurIu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış. BiI ki güzeIIikIer de var bu hayatta. GeI Git’Ierin oImadığı bir hayat düşünebiIir misin? Hüzün oIgunIaştırır, Kaybetmek sabrı öğretir

Öyleyse beni okuduğumda rahatlatan bir ufak Mevlana kesidi paylaşmak isterim.. belki iyi gelir, yaralarımıza biraz merhem olur..

ÜzüIme! GörebiIiyorsan, dokunabiIiyorsan, nefes aIabiIiyorsan, ne mutIu sana! EIinde oImayanIarı söyIeme bana. EIinde oIanIardan bahset can! GeceIer hep kimsesiz mi geçecek? GidenIer dönmeyecek mi? Yitirdiğin; bir bakarsın yağmurIu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış. BiI ki güzeIIikIer de var bu hayatta. GeI Git’Ierin oImadığı bir hayat düşünebiIir misin? Hüzün oIgunIaştırır, Kaybetmek sabrı öğretir

çok güzelmiş, teşekkür ederim paylaştığın için:KK68: umuyorum ki bizim için de umut var. sevgi dolu güvenilir huzurlu bir birliktelik için hala umut var..

Back
X