- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ısınamadın,soğuk hissediyorsun 9 ay niye devam ediyorsun. Hadi ettin son iki güne kadar gelecekle ilgili şeylerden neden bahsediyorsun. Neresinden tutsam elimde kalıyor.Isinamadim demesi gercekten kirici olmus.
Belki canini yakmak icin soylemistir.
Dengesiz insanlarla birlikte olmak cok zor ne zaman hangi ruh halinde olacaklarini kestiremiyorsun cunku kendileri bile kestiremiyor.
Bende dengesizimdir hemde oyle boyle degil.
Cok zor oluyor.
Teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı böyledir. Zararın neresinden dönsem kârdır.Askerde olması gerçek yüzünü görememene neden olmuş..
Askerden dönüncede kalitesiz biri olduğunu anlamış oldun ve niyetini..
Arkadaşımında dediği gibi seni askerlik boyunca kullanmış...
Bunlar tecrübe canım üzülme geçen zamana bir daha aynı hataları yapma yeter...
Önüne bak gençsin işin var kimseye muhtaç değilsin..
Hayırlısı olmuş boşver
niye üzülüyosun ki dengesiz bi adam diye sen diyosun kendine yakışanı yapmış işteBeni üzen giderken senin davranışlarından diyip beni suçlu çıkarması. Ben de gönül eğlendirdiğini düşünmeye başladım. Ama son zamanlarda evlilikten bahseden yanıma geleceğini söyleyen de bu insan.
Olabilir belki de. Askerliği boyunca ben çok üstüne gittim. Beni sıkma daralıyorum dedi hep. Kızdım sildim engelledim. Hiçbirinde kırıcı bir laf etmedi. Sustu genelde. Tekrar konuşmaya başladığımızda kötü bir şey söyleyip seni kırmamak için sustum dedi.Tahminimce ikiniz de birbirinizi yıpratmış, ilişkiyi yormuşsunuz. Okuduğum kadarıyla, seni son ana kadar oyalaması, hislerinden henüz emin değilken sana hayaller kurdurması, bu can acıtan bir şey. Anlayabiliyorum.
Sizi tenzih ederek söylemek istiyorum, lütfen alınmayın (örnek olması için)
Sevdiğiniz insana, askerliği boyunca mümkün olduğunca güzel davranmaya çalışın asker yolu bekleyen hanımlar.
Yeri geliyor, eziliyorlar ve gurur yaparak bunu size söylemiyorlar. Bir de siz üzerine gidiyorsunuz, ellerinin altında silah bile var, lütfen. Askerlik psikolojisi apayrı bir şey. Bağırsa bağıramaz, bir yeri tekmeleyemez, çıkıp saatlerce dışarılarda gezemez.
O sinir harbini yaşatmayın basit şeyler için, ağır şartlar altında vatani görevini yapan sevdiğinize.
(Bunu sizler de biliyorsunuz ama tekrar etme ihtiyacı hissettim)Sinirlendiğinizde aklınıza hep bunu getirin.
Bu çok yıpratıcı bir şey...
Benim vardığım kanı, askerlikten itibaren onun kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamış.
Belki üstü kapalı sizden intikam bile almış olabilir kendince, sizi tabiri caizse oyalayarak.
Bilmiyorum. Sonuç itibariyle, en azından evlenip, birbirinizi daha farklı şekillerde yıpratmaya devam etmeden, kurtulmuşsunuz.
Sağlık olsun...
Aynen öyle canımTeşekkür ederim. İnşallah hayırlısı böyledir. Zararın neresinden dönsem kârdır.
Haklısın üzülmemem gerek de işte.niye üzülüyosun ki dengesiz bi adam diye sen diyosun kendine yakışanı yapmış işte
üzülme canım değmeyecek insanlar yüzünden imtihan de geçHaklısın üzülmemem gerek de işte.
Fazla sabretmis ve sabrini suketmis olabilirmisin?Yani ısınamadın,soğuk hissediyorsun 9 ay niye devam ediyorsun. Hadi ettin son iki güne kadar gelecekle ilgili şeylerden neden bahsediyorsun. Neresinden tutsam elimde kalıyor.
Bu güne kadar her tartışmamızda beni kırmamak için susan taraf hep o olmuştu. Bu sefer o lafı etti. Ben de çok kırıldım. Belki de evet canımı yakmak için dedi bilemiyorum.
Zamanla inşallah.üzülme canım değmeyecek insanlar yüzünden imtihan de geç
Fazla sıktığımı,üstüne gittiğimi kabul ediyorum. Ona da dedim bunu. Bu konuda ben haksızım diye. Bir daha tekrarlamayacağımı söyledim en son hatta. Peki dedi.Fazla sabretmis ve sabrini suketmis olabilirmisin?
Olabilir belki de. Askerliği boyunca ben çok üstüne gittim. Beni sıkma daralıyorum dedi hep. Kızdım sildim engelledim. Hiçbirinde kırıcı bir laf etmedi. Sustu genelde. Tekrar konuşmaya başladığımızda kötü bir şey söyleyip seni kırmamak için sustum dedi.
Takii son olaya kadar. Ben yine neden böyle yapıyorsun dedim. Olay patladı. O şafları etti. Bu sefer susmadı.
Biraz beklemeye al oyleyse.Fazla sıktığımı,üstüne gittiğimi kabul ediyorum. Ona da dedim bunu. Bu konuda ben haksızım diye. Bir daha tekrarlamayacağımı söyledim en son hatta. Peki dedi.
Sonra en ufak bir lafım da yine aynı konu diyerek ipleri kopardı.
Sağolun. Geçecekse tez geçsin istiyorum sadece.Canım ben de asker yolu bekledim, ondan bunu söyleme ihtiyacı hissettim. Eşim çocukluk arkadaşım aynı zamanda, askerde yaşanan ortamı anlatmıştı o zamanlar bana. Çok zor.
Sen bir yaparsın, oradaki şartlar onu beşe katlar
O yüzden dedim.
Yani ne denebilir ki, evlenmeden önce anlaşamadığınızı görmeniz kârınıza.
İçinizin acısı geçecektir. Bunun için sadece zamana ihtiyacınız var.
Fazla yıpratıcı bitti. Ağır laflar edildi. Geri dönüşümüz olduğunu sanmıyorum artık ama hayırlısı.Biraz beklemeye al oyleyse.
Seviyorsa zaten sakinlestiginde telafi etmeyi deneyecektir.
Dedigi gibi isinamamissa da bosa zaman kaybi oldugunu anlamis olursun.