içimizde aşk acısı varken önümüze nasıl bakabiliriz?

ceysceyd

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
35
17
8
ben yoruldum ve de yıprandım ve ben yıprandığımla ağladığımla kaldım. yeniden hayata nasıl başlanır?yeniyepyenibir insan nasıl olunur ? buraya tecrübelerinizi yazar mısınız?
kendimden bahsedeyim: mayısta (üç senelik) o şahıs nişanlandı. ben arkaasından mağdur kalan bayan :( unutmak zor yıpranmak kolay. tek derdim bu bende saplantı haline gelmesin.bana umut verin beni yarı yolda bıraktılar....

Öncelikle tatlım geçen zamanla barış. Kendini daha iyi hissedersin çünkü her zaman yeniden başlayabilecek şansın var ve sen bu dönemde belki de gerçek bir ilişkiden ne istediğini farketmiş olabilirsin. Hayatına devam et. Unutman tabii ki kolay olmayabilir. Ama ağlayarak yeniden başlama gücünü yok etme

Sen en iyi ben anlarım .Ben de nişanladım evlendirdim...Çok zordu; ilk duyduğumda nişanlandığını..
İlacı zaman..

Ve kendine önem ver..Kendin için birşeyler yap..

çok zorhayata küskünlük hiçbişey yapmak istememe insanlara yalandan gülümseme. evlenip ayrılan kadınlar nasıl mutlu oluyorlaar? nasıl güçlü kadın olunur :( derdimi yazmaktan iki tane defter bitti acım yerinde gecmiyor

bir de dün facede evlenen gelin damat bivideo izledim aklıma onlar geldi. nasıl bir imtihandır bu sabır
faceyi dondurdum ama nereye kadar ben ne yapıcam. adamlar musmutlu 4 duvarda kendimi yemekten başka ....
etkileniyorum çok küçük şeylerden etkilenmeye başladım zor gecekten zormuş

saplantı olsun istemiyorum diyorsanız bence bu durumdan sıyrılmaya başlıyorsunuz.çok zor evet ama nişanlandığını duymanız olayı kabullenmenizi kolaylaştırmış.2 defter bitirmişsin.bende kaç tane bitirdim.bence bol bol demet akalın ve heavy metal falan dinle.aşk şarkısı dinleme.aynı durumdayken kafam dağılsın diye günde 3 film izliyordum.tabii uzun süredir film izleyemiyorum bu yüzden.:KK70::KK70::KK70:anlıyacağın biraz uzun bir dönemdi.

ben yoruldum ve de yıprandım ve ben yıprandığımla ağladığımla kaldım. yeniden hayata nasıl başlanır?yeniyepyenibir insan nasıl olunur ? buraya tecrübelerinizi yazar mısınız?
kendimden bahsedeyim: mayısta (üç senelik) o şahıs nişanlandı. ben arkaasından mağdur kalan bayan :KK43: unutmak zor yıpranmak kolay. tek derdim bu bende saplantı haline gelmesin.bana umut verin beni yarı yolda bıraktılar....
Cevap sorunda gizli. Önüne bakarak,arkadaki arkaya alıp Unutarak.

kendimden bahsedeyim: mayısta (üç senelik) o şahıs nişanlandı. ben arkaasından mağdur kalan bayan :KK43: unutmak zor yıpranmak kolay. tek derdim bu bende saplantı haline gelmesin.bana umut verin beni yarı yolda bıraktılar....
benimde hemen hemen aynı sözlenicekken ayrıldık ha birini buldu evlendi diyemem keşke evlenmiş olsada en azından kafamda daha rahat bitiririm bu şekilde daha çok umut besliyosun çünkü bende çok kötüyüm sürekli aklımda evli insanlarla iletişim bile kurmuyorum kendimi son 3 ayda herşeyden soyutladım ve cidden mutsuzum içimdeki umut ölmedikçede bu böyle devam edicek sanırım .. öldü say yapabiliosan yeniden başlamak içinde biraz yasını tut yoksa herkes sana onu hatırlatıcak.. bende olduğu gğibi tecrübeyle sabit ..

Canim,
Seni cok iyi anlayabiliyorum benim artik beynimde yer etti kalici olarak..Baska bi sey dusunemiyorum konusamiyorum kimseyle.Cekildim herseyden..maddi manevi kayiplar zararlarim oldu.Kotu olaylar yasadim bu sahisla.Kendi yanlislarim da oldu.Hem bunlarim pismanligi hem de o aci..En kotusu de karsi tarafin mutlu olmasi ve bu mutluluklarina sahit olmak.Beynime format attirmak istiyorum.cok muskul durumdayim.Gorunce dayanamadim yazdim

öncelikle çok geçmiş olsun . öncelikle yapman gereken duygularını dolu dolu yaşaman ağlamak istiyorsan ağla mesela. benzer durumu ben de yaşadım maalesef atlatma yolum da kendime yeni hobiler kurslar bulmak ve çevre değişikliği yapmak oldu. o kişiyle gittiğin yerlere gitmemeye çalış ortak hobilerinizi bırakmaya çalış ve en klişesi(en doğrusu) olayları zamana bırak ve kendini yeni ilişkilere kapatma

Birincisi kesinlikle madur sıfatıyla tanımlamayın kendinizi asla ayrıldınız diye madur olmazsınız. Kendinize acımak yerine cesaretlendirin. Bir süre bencilleşmekte fayda var bir süre kendinizi dinlemek yalnız vakit geçirmek spor yapmak aktiviteler katılmak gibi şeyler yapın. Hayat asla olduğu gibi devam etmeyecek karşınıza sürekli yeni sürprizler yeni başlangıç fırsatları çıkaracaktır. Bu fırsatları değerlendirip kendiniz için iyi olanı bulacağınıza inanıyorum. İyi şanslar :)

Evlenip ayrılsaydın daha mı iyi olurdu bence sevinmelisin o Ada'm seni hak etmiyor demek ki önüne ne fırsatlar çıkacak senin gibi olsam ben üzülmem kıtlık yok

Back
X