Cevap sorunda gizli. Önüne bakarak,arkadaki arkaya alıp Unutarak.ben yoruldum ve de yıprandım ve ben yıprandığımla ağladığımla kaldım. yeniden hayata nasıl başlanır?yeniyepyenibir insan nasıl olunur ? buraya tecrübelerinizi yazar mısınız?
kendimden bahsedeyim: mayısta (üç senelik) o şahıs nişanlandı. ben arkaasından mağdur kalan bayanunutmak zor yıpranmak kolay. tek derdim bu bende saplantı haline gelmesin.bana umut verin beni yarı yolda bıraktılar....
benimde hemen hemen aynı sözlenicekken ayrıldık ha birini buldu evlendi diyemem keşke evlenmiş olsada en azından kafamda daha rahat bitiririm bu şekilde daha çok umut besliyosun çünkü bende çok kötüyüm sürekli aklımda evli insanlarla iletişim bile kurmuyorum kendimi son 3 ayda herşeyden soyutladım ve cidden mutsuzum içimdeki umut ölmedikçede bu böyle devam edicek sanırım .. öldü say yapabiliosan yeniden başlamak içinde biraz yasını tut yoksa herkes sana onu hatırlatıcak.. bende olduğu gğibi tecrübeyle sabit ..ben yoruldum ve de yıprandım ve ben yıprandığımla ağladığımla kaldım. yeniden hayata nasıl başlanır?yeniyepyenibir insan nasıl olunur ? buraya tecrübelerinizi yazar mısınız?
kendimden bahsedeyim: mayısta (üç senelik) o şahıs nişanlandı. ben arkaasından mağdur kalan bayanunutmak zor yıpranmak kolay. tek derdim bu bende saplantı haline gelmesin.bana umut verin beni yarı yolda bıraktılar....
Canim,ben yoruldum ve de yıprandım ve ben yıprandığımla ağladığımla kaldım. yeniden hayata nasıl başlanır?yeniyepyenibir insan nasıl olunur ? buraya tecrübelerinizi yazar mısınız?
öncelikle çok geçmiş olsun . öncelikle yapman gereken duygularını dolu dolu yaşaman ağlamak istiyorsan ağla mesela. benzer durumu ben de yaşadım maalesef atlatma yolum da kendime yeni hobiler kurslar bulmak ve çevre değişikliği yapmak oldu. o kişiyle gittiğin yerlere gitmemeye çalış ortak hobilerinizi bırakmaya çalış ve en klişesi(en doğrusu) olayları zamana bırak ve kendini yeni ilişkilere kapatmaben yoruldum ve de yıprandım ve ben yıprandığımla ağladığımla kaldım. yeniden hayata nasıl başlanır?yeniyepyenibir insan nasıl olunur ? buraya tecrübelerinizi yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?