Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneee neden bu kadar inatci oluyosun bazennnn![]()
merhaba arkadaslar benim konuma yakin bir baslik bulup yazamadim umarim buraya uygundur...bugün üye oldum ...esimle 12 yillik evliyim, cok mutluyuz,hala olsun bana seni seviyorum der bende ona, ama ben esimin mail adresinin sifresini biliyorum ara sira giriyorum mailine, ve görüyorumki aacayip ciplak kadin mailleri yolluyo arkadaslari buna offfff buda baska arkadaslarina yolluyo, bakmamak mümkün degil o kadar gzel kadinlarki ama cok igrenc vaziyetteler yani tam vaginalarini görebiliyosun igrenc sekilde, cokk üzülüyorum esim buna bakiyor diye yaaa icim icime sigmiyo yakistiramiyorum esime inanin( bana gelince belki dersiniz bakimsiz birimisin degilim beni gören herzaman icin iltifahat eder maasallah hic birakmadin kendini herzaman mükemmelsin giyim kusam sac makyaj diye..cirkin biri degilim fizik olarakta güzelim,esimde bana cok güzelsin der kiskanir hala evde bile pesime dolanir öper sarilir, ama neden böyle maille bakma geregi duyuyor sebep ney..kac seferler girdim mailine hep böyle ciripciplak kadinlar
(( yakistiramiyorum esimeeeee, kendi kendimede sakinlestiriyorum kendimi banada mail yollasalar bende bakardim ama iste esimin yapmasini istemiyorum sacma birsey düsünüyorum demi ?? üzülüyorum o kadinlara bakip sonra benlemi karsilastiriyor acaba diye..bende iyi kötü iste 4 4 lük bir fizik sahibi degilim 2 cocuktan sonra karnim var mesela az biraz sarkik,,esime desem sifresini degistirir yüzde yüz demesemm üzülüyorum...demem ama kesinlikle...insallah yorum yaparsiniz beni sakinlestirecek saolun simdiden ,,
mafoldumbenmafoldumben bi kez olsun aramadın o kadar inanmıştım ki sana mafoldumben bu muydu benim hak ettiğim nerde verdiğin sözler mafoldumben evlenecektik derinimiz olacaktı bizim bi tanecik kızımız gözümün içine içine bakardın seni seviyorum derken o kadar içten söylüyordun ki mafoldumben ne istedinde yapmadım ne yapmam gerekiyordu başka insafsızzzzz mafoldumbenmafoldumben
Canımm nolursun sakin ol lütfen bak bende bi ara böleydim beni sevmediğini istemediğini düşünüyodum kapadım tlfn felan çıkmadım hiç bi şekilde karşısına ama benimki de 3 hafta içinde aramadı 1.5 ay sonra aradı. Şimdi iyiz şükür. Bence düzeliceksiniz. Ben öyle umut ediyorum.