• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimizi dökelim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Gün içinde bizi sinirlendiren kızdıran üzen şeyleri yazalım istedim bu konuya...

sevgilime çoook kızdım bugün.. yanlıslıkla ayağina bastım canı acıdı diye bana ayı dedi.. konusmuyorum onunla.. affetmicem işteeeeeeeeeeeeeeee.

bende çok kızgınımm sevgilime...dişin çekildi üstüne bikaç problem çıktı merak ettim zaten geçti sorun kalmadı de bari...off çok kızdım sana

ya baba her akşam neden şu bulaşıkları yıka diyosun ki, sen söylemesende ben yıkarım, hep te yıkıyacam zaten ama senin söyleyipte beni sinirlendirmene gerek yokki :hulya:

boshayallersmile ay ben buqün kimseye kızmadım.. yarın kızarsam qelip yazarımkaydirigubbakcemile3

patronuma we patroniçeme her gün olduğuu gibi bugünde sinirr oldumm:oklava:
herşeyii incelemeye ne gerek war yaaa

merhaba arkadaslar benim konuma yakin bir baslik bulup yazamadim umarim buraya uygundur...bugün üye oldum ...esimle 12 yillik evliyim, cok mutluyuz,hala olsun bana seni seviyorum der bende ona, ama ben esimin mail adresinin sifresini biliyorum ara sira giriyorum mailine, ve görüyorumki aacayip ciplak kadin mailleri yolluyo arkadaslari buna offfff buda baska arkadaslarina yolluyo, bakmamak mümkün degil o kadar gzel kadinlarki ama cok igrenc vaziyetteler yani tam vaginalarini görebiliyosun igrenc sekilde, cokk üzülüyorum esim buna bakiyor diye yaaa icim icime sigmiyo yakistiramiyorum esime inanin :(( bana gelince belki dersiniz bakimsiz birimisin degilim beni gören herzaman icin iltifahat eder maasallah hic birakmadin kendini herzaman mükemmelsin giyim kusam sac makyaj diye..cirkin biri degilim fizik olarakta güzelim,esimde bana cok güzelsin der kiskanir hala evde bile pesime dolanir öper sarilir, ama neden böyle maille bakma geregi duyuyor sebep ney..kac seferler girdim mailine hep böyle ciripciplak kadinlar :((( yakistiramiyorum esimeeeee, kendi kendimede sakinlestiriyorum kendimi banada mail yollasalar bende bakardim ama iste esimin yapmasini istemiyorum sacma birsey düsünüyorum demi ?? üzülüyorum o kadinlara bakip sonra benlemi karsilastiriyor acaba diye..bende iyi kötü iste 4 4 lük bir fizik sahibi degilim 2 cocuktan sonra karnim var mesela az biraz sarkik,,esime desem sifresini degistirir yüzde yüz demesemm üzülüyorum...demem ama kesinlikle...insallah yorum yaparsiniz beni sakinlestirecek saolun simdiden ,,

merhaba arkadaslar benim konuma yakin bir baslik bulup yazamadim umarim buraya uygundur...bugün üye oldum ...esimle 12 yillik evliyim, cok mutluyuz,hala olsun bana seni seviyorum der bende ona, ama ben esimin mail adresinin sifresini biliyorum ara sira giriyorum mailine, ve görüyorumki aacayip ciplak kadin mailleri yolluyo arkadaslari buna offfff buda baska arkadaslarina yolluyo, bakmamak mümkün degil o kadar gzel kadinlarki ama cok igrenc vaziyetteler yani tam vaginalarini görebiliyosun igrenc sekilde, cokk üzülüyorum esim buna bakiyor diye yaaa icim icime sigmiyo yakistiramiyorum esime inanin :(( bana gelince belki dersiniz bakimsiz birimisin degilim beni gören herzaman icin iltifahat eder maasallah hic birakmadin kendini herzaman mükemmelsin giyim kusam sac makyaj diye..cirkin biri degilim fizik olarakta güzelim,esimde bana cok güzelsin der kiskanir hala evde bile pesime dolanir öper sarilir, ama neden böyle maille bakma geregi duyuyor sebep ney..kac seferler girdim mailine hep böyle ciripciplak kadinlar :((( yakistiramiyorum esimeeeee, kendi kendimede sakinlestiriyorum kendimi banada mail yollasalar bende bakardim ama iste esimin yapmasini istemiyorum sacma birsey düsünüyorum demi ?? üzülüyorum o kadinlara bakip sonra benlemi karsilastiriyor acaba diye..bende iyi kötü iste 4 4 lük bir fizik sahibi degilim 2 cocuktan sonra karnim var mesela az biraz sarkik,,esime desem sifresini degistirir yüzde yüz demesemm üzülüyorum...demem ama kesinlikle...insallah yorum yaparsiniz beni sakinlestirecek saolun simdiden ,,

Canım erkeklerin hepsinde var o çıplak kadın merakı, yani benim süpersonic romantik ve bana düşkün olan sevgilim de bile varsa herkeste vardır :umursamaz:

aminnn canım aminnn hepiciğimiz inşallah ama bnmki babam sayesinde pek mümkün deil :kızgın:

mafoldumbenmafoldumben bi kez olsun aramadın o kadar inanmıştım ki sana mafoldumben bu muydu benim hak ettiğim nerde verdiğin sözler mafoldumben evlenecektik derinimiz olacaktı bizim bi tanecik kızımız gözümün içine içine bakardın seni seviyorum derken o kadar içten söylüyordun ki mafoldumben ne istedinde yapmadım ne yapmam gerekiyordu başka insafsızzzzz mafoldumbenmafoldumben

mafoldumbenmafoldumben bi kez olsun aramadın o kadar inanmıştım ki sana mafoldumben bu muydu benim hak ettiğim nerde verdiğin sözler mafoldumben evlenecektik derinimiz olacaktı bizim bi tanecik kızımız gözümün içine içine bakardın seni seviyorum derken o kadar içten söylüyordun ki mafoldumben ne istedinde yapmadım ne yapmam gerekiyordu başka insafsızzzzz mafoldumbenmafoldumben

Canımm nolursun sakin ol lütfen bak bende bi ara böleydim beni sevmediğini istemediğini düşünüyodum kapadım tlfn felan çıkmadım hiç bi şekilde karşısına ama benimki de 3 hafta içinde aramadı 1.5 ay sonra aradı. Şimdi iyiz şükür. Bence düzeliceksiniz. Ben öyle umut ediyorum.

Canımm nolursun sakin ol lütfen bak bende bi ara böleydim beni sevmediğini istemediğini düşünüyodum kapadım tlfn felan çıkmadım hiç bi şekilde karşısına ama benimki de 3 hafta içinde aramadı 1.5 ay sonra aradı. Şimdi iyiz şükür. Bence düzeliceksiniz. Ben öyle umut ediyorum.

ondan beklediğim fazla bişey değildi ki mafoldumben gerçekten sevseydi beni ne bir haftası ne bir ayı dayanamazdı 1 gün bile bensizlige benimde dayanamadığım gibi mafoldumben cok gec olduktan sonra bi anlamı yok cünkü sevdigi icin degil yalnız kaldıgı icin ya da bana alıstıgı icin dönmüs olacak ki döneceginide hic sanmıyorum kalbi sızlamaz onun hic kalpsizin biri o mafoldumbenbiz bunu hak etmedik ya ay of kötü oldum :gitme:

revindell

yazin icin tsk ederim..bilincindeyim aslinda her erkegin öyle olmasindanda ne bileyim ya ben cok üzüldüm icimden atamiyorum..bana yaklastiginda yan yana oturup bana sarildiginda hemen aklima geliyo...birde bana beni seviyormusun diyo bende evet diyorum se sen diyorum tabiki hemde deli gibi diyo..ama amaaaa baska ciplak kadinlara bakiyo benle karsilastiriyodur demiii :(((( bugün yine baktim mailine yine bir serefsiz arkadasi yollamis bu bakmis birde baska arkadasina bu yollamis ayni maili,hadi bak sil gec niye yolluyo ki :(((( bu konuyu onla konussam sifresini degistirir ..o yüzden konusmicam..hatta bir keresinde telefonunu kurcaladim msj okudum..alman arkadasina yazmiski bizim adi off amma kadindi yaa sey oldum , bu resimden sonra benim yaslinin üzerine hic cikmak istemem yazmis...bunlari yazarken bile cok üzülüyorum..bu msji ben okudum begnim döndü...hic birsey yapmadim...2 3 aksam sonra bana yaklasmak isteyince yasli kadinin üzerinemi cikmak istiyosun dedim o an durdu o nerden cikti dedi sen iyi bilirsin dedim sacmalama dedi sen benim yaslimsinda gencimsinde bebegimsinde dedi ...bu yasli kelimesi 3 4 gün gecti konularda saka niyetine yasli kadinin seni seviyor diye msj falan attim bu iyice nem kapti sonra kendi itiraf etti...yemin billah etti gönlüm rahat etsin diye gün boyu en azindan 20 msj atti...nolursun icin rahat etsin falan filan tüm sevgi sözcüklerini yazdi...bende ona yazdimki kendini benim yerime koy ne düsünürdün benim hakkimda her yaklastiginda bana ?? haklisin yazdi falan filan cok cokk özürdiledi...o günden sonrada hep msj listesi bos bak iste söyledim hep msjlarini siliyo...söylemeseydim okurdum ;))) offffffffffffffffff ..NORMAL mi bunlar yada ?? kimseye diyemiyorum tabiki bunlari ne kardeslerime ne ablama esimi cok seviyor benim ailem onu kücük düsüremem onlarin gözünde..yazismaya ihtiyacim var burda benim...kadinlari kadinlar eziyor dedikleri bu olsa gerek iste :(( hoscakalin canlarim...

offf anne ya insanı guvensizlik konusunda ne güzel motive ediyorsun güvenme güvenme diye.

Offff aşkımı çok özledim yaaaaa kaç gün oldu onsuz gecen.. daha şafak 415 yaa off off hadi gelicegi günün hayalini kuralım dedim 14 şubatta aşkım yanımda dedim normalde 22,23 gün snra yanımda olması lazım ama belki izin vermezler dediii..ben onsuzzzzzz naparım yaa o 1 gün bana 1 sene gbi gelirr yaa izin vermezlerseee off off göremicemmi ben sevgilimi yaa..aglamak istemiyorum yaa :(

Back
X