içinden çıkamadığım bir sorunum var

sevdalinca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
38
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar ortak sorunumuz olan eşlerimizle ilgili sorunum özetle söylemek gerekirse eşim le aramızın iyi olmadığı bir zamanda ailemin yanına gitmiştim oda onu terkettiğimi dülşündüğü için fırsat bilmiş yıllar öncesinden kalan eski sevgilisiyle bağlantıya geçmiş ve başka bir şehirde yaşıyormuş bayan onunla görüşmüş sonra tekrar biraraya geldik aramızdaki sorunları aşmak ve evliliğimizi devam ettirmek için sonra ama o zamanfdan beri yaklaşık2-3 senedir hep aklımı bu konu meşgul etti ayrıcada çok bozulmuştum, bu kadın takıntı oldu bende, eşime karşı bana olan sevgisinden şüphe etmeye başladım hep aklında omu var dedim onumu seviyor dedim ve sürekli hırslandım eşime soğudum falan en sonunda görüştüklerinide öğrenince bunu bana nasıl yapar dedim zaten bu kadına takıktım al eşyalarını git dedim şimdi ayrılmak istiyorum çocukta var kafam karışık abartıyormuyum doğrumu yapıyorum eşim o kadının kendisi için önemli biri olmadığını söylesede yaptığı davranış ona olan zafının işareti diye düşünüyorum ayrılmak çözümmü yada herşeye bir çizgi çekip sıfırdan başlayıp güvenmekmi lazım çocuğum babsını isityor onunla mutlu napıcam bilmiyorum?

ona karşı birsey hissettiğini düşünmüorum.bence sen gidince boşlukta kaldı o kadın aklına düştü.erkek milletini boş bırakmıcan işte :47:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ortak sorunumuz olan eşlerimizle ilgili sorunum özetle söylemek gerekirse eşim le aramızın iyi olmadığı bir zamanda ailemin yanına gitmiştim oda onu terkettiğimi dülşündüğü için fırsat bilmiş yıllar öncesinden kalan eski sevgilisiyle bağlantıya geçmiş ve başka bir şehirde yaşıyormuş bayan onunla görüşmüş sonra tekrar biraraya geldik aramızdaki sorunları aşmak ve evliliğimizi devam ettirmek için sonra ama o zamanfdan beri yaklaşık2-3 senedir hep aklımı bu konu meşgul etti ayrıcada çok bozulmuştum, bu kadın takıntı oldu bende, eşime karşı bana olan sevgisinden şüphe etmeye başladım hep aklında omu var dedim onumu seviyor dedim ve sürekli hırslandım eşime soğudum falan en sonunda görüştüklerinide öğrenince bunu bana nasıl yapar dedim zaten bu kadına takıktım al eşyalarını git dedim şimdi ayrılmak istiyorum çocukta var kafam karışık abartıyormuyum doğrumu yapıyorum eşim o kadının kendisi için önemli biri olmadığını söylesede yaptığı davranış ona olan zafının işareti diye düşünüyorum ayrılmak çözümmü yada herşeye bir çizgi çekip sıfırdan başlayıp güvenmekmi lazım çocuğum babsını isityor onunla mutlu napıcam bilmiyorum?

henüz boşanmamış bir erkekle görüşen bir ezik için yuvanımı yıkacaksın bebeğini düşün saçmalama.yapmış bi hata boşluğa düşmüş haklı demiyorum yanlış anlama.otur konuş hissettiklerini sakin sakin kavga etmeden incindim de seni seviyorum kıskandım de.kendini benim yerime koy de.tekrar tekrar düşün derim yaşını bilmiyorumda küçüksen abla büyüksen kardeş olarak al bunları akıl vermiyorum yani fikrimdir sadece:54:

Meydanı baskalarına bırakmayın..!bellıkı kocanız bır hata etmıs,zaaf meselesı bu,sevgı degıl,ask degıl..bır anlık zaaf sadece..kendınıze haksızlık etmeyın bır sans verın esınıze..cocugunuzda var,bundan sonrakı gıdısat sıze ve esınızın tavırlarına baglı..mutluluklar

eger hala gorusmuyorsa ve sızden ayrılmak ıstemıyorsa bence abartıyosunuz gıbı geldı.soylemesı kolayda dıyebılırsınız tabı ama cocuk var arada.bır sans daha verın.boyle kadınlar yuzunden yıkmayın yuvanızı

Back
X