- Konu Sahibi sevdalinca
slm arkadaşlar ortak sorunumuz olan eşlerimizle ilgili sorunum özetle söylemek gerekirse eşim le aramızın iyi olmadığı bir zamanda ailemin yanına gitmiştim oda onu terkettiğimi dülşündüğü için fırsat bilmiş yıllar öncesinden kalan eski sevgilisiyle bağlantıya geçmiş ve başka bir şehirde yaşıyormuş bayan onunla görüşmüş sonra tekrar biraraya geldik aramızdaki sorunları aşmak ve evliliğimizi devam ettirmek için sonra ama o zamanfdan beri yaklaşık2-3 senedir hep aklımı bu konu meşgul etti ayrıcada çok bozulmuştum, bu kadın takıntı oldu bende, eşime karşı bana olan sevgisinden şüphe etmeye başladım hep aklında omu var dedim onumu seviyor dedim ve sürekli hırslandım eşime soğudum falan en sonunda görüştüklerinide öğrenince bunu bana nasıl yapar dedim zaten bu kadına takıktım al eşyalarını git dedim şimdi ayrılmak istiyorum çocukta var kafam karışık abartıyormuyum doğrumu yapıyorum eşim o kadının kendisi için önemli biri olmadığını söylesede yaptığı davranış ona olan zafının işareti diye düşünüyorum ayrılmak çözümmü yada herşeye bir çizgi çekip sıfırdan başlayıp güvenmekmi lazım çocuğum babsını isityor onunla mutlu napıcam bilmiyorum?